Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pes etmedim ama oyuncular pes etti dedi yani ona getirdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sorumluluk benim diyemedi, oyunculara attı suçu. Son maçta da takımda büyük çaplı değişiklik yapacağını belli etti.

İkiyüzlü arkadaşlar var bu forumda bu kadar basit
Yahu hoca olmasa turnuvaya katılamaycaktık.Abdullah yı gördük işte içine etti başka hoca olsa tekrar ediyorum turnuvaya gidemezdik.
Çok kötü gruplar varken gittik en kazık olanına düştük el insaf yahu.Allah Kerim Fatih Terim

Türkiye'deki ortalama gelirin 2900 katına çalışıp, Milli takımı zaferden zafere koşturan büyük hoca.

hocam takıntılarından vazgeçersen fatih terim olursun.bu sen değilsin.olması gerekeni yap,bari son maçta topal-selçuk-arda-oğuzhan-emre mor ve yunus malli olarak oynat takımı.

takıntılı bi fatih terimi Galatasaraya istemiyorum.

Yahu hoca olmasa turnuvaya katılamaycaktık.Abdullah yı gördük işte içine etti başka hoca olsa tekrar ediyorum turnuvaya gidemezdik.
Çok kötü gruplar varken gittik en kazık olanına düştük el insaf yahu.Allah Kerim Fatih Terim

Ne yani hoca olmasa turnuvaya gidemeyecektik diye eleştirmeyecek haksız olduğunu başarısız olduğunu söylemeyecek miyiz? Geçin bunları ülke futbolu bu yüzden gelişmiyor.

-Tapatalk-

Evet eleştirmeyelim Terim olmasa turnuvaya gidemezdik. Biat etmek gerek, hiç eleştirmeyelim hiç sesimiz çıkmasın. Uefa kupasını aldı ya ne yapsa haklıdır, o çünkü Türk futbolunun patronu.

Şaka bi yana. Herkes eleştirilir arkadaş, Almanlarla her turnuvada en az yarı final gören Löwe neler neler diyorlar burada. Bizde ise beyzadeler basın toplantılarında ona buna posta koyuyorlar soru beğenmiyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Başarılı olduğunda nasıl alkış tutuyorsak tam tersi durumda da eleştiri yapma hakkına sahibiz. Kimse bu takımdan büyük başarılar beklemiyordu zira zaten grup bayağı zor. Ancak saha içinde beklediğimiz futbol ve oyun karakteri bu değil. Bugün Arnavutluk, Romanya, Ukrayna gibi takımlar bile saha içindeki oyunu bizim takımdan kat ve kat üstün.

Ne yani hoca olmasa turnuvaya gidemeyecektik diye eleştirmeyecek haksız olduğunu başarısız olduğunu söylemeyecek miyiz? Geçin bunları ülke futbolu bu yüzden gelişmiyor.

-Tapatalk-

Turnuvaya gidemeyerek daha iyimi gelişirdik yani.Adam bizi götürdü sonuçta öyle yada böyle hiç değilse gidememekten iyidir turnuvalara katılmak dünya kupasınada katılalım yeterki katılalım başarılı olmak istiyorsak önce bu turnuvalara hep katılmalıyız 10 senede bir katıldığımız bir turnuvaya katılmakta bir başarıdır.

Elin Romenleri bile ne yaptığını bilerek oynuyo son ana kadar fransayla başa baş götürüyo maçı hala gelmiş en zor grup diyosunuz. Geçin bu işleri turnuvada bizim dışımızda her takım ne yaptığını bilerek oynuyo son ana kadar asılıyo maçlara. Bizim derdimiz puan falan değil mücadele. Terim'in geçmişini de konuşmuyoruz burda, eleştiriyi hak ettiği dönemde muhalif populist yorumlar yaparak yapmacıklaşmaya hiç gerek yok. İyiye iyi kötüye kötü o kadar.

D5803 cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Turnuvaya gidemeyerek daha iyimi gelişirdik yani.Adam bizi götürdü sonuçta öyle yada böyle hiç değilse gidememekten iyidir turnuvalara katılmak dünya kupasınada katılalım yeterki katılalım başarılı olmak istiyorsak önce bu turnuvalara hep katılmalıyız 10 senede bir katıldığımız bir turnuvaya katılmakta bir başarıdır.

Yanlış düşünüyorsun. 10 senede bir gidiyoruz diye turnuvaya katılabilmek başarı değildir 10 senede bir katılmak başarısızlıktır. Banko final veya yarı final oynayan Almanya'nın hocası Löw bile eleştiriliyorken 10 sene sonra turnuvaya katıldık diye hocayı eleştirme hakkımız olmaması saçmalıktır.

-Tapatalk-

Lan Beşiktaşlı mallar daha ağlayıp duruyorlar. Gezegenin en ağır eleştirilen topçusu Burak bile Cenk denilen maldan daha iyi oynadı. Birseyler yapmaya çalıştı. Yerli isco Oğuzhan kötü pas yapmaktan başka birşey yapmadı.

Adamlar harbiden rezil yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt