Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocam her zamanki gibi

Şlaak diye taktı kapakları

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok enteresan bir ülkeyiz. 2 maç kaybedince adama ve ailesine soylenmeyen hakaret kalmadı. Şimdi ise 1 maç kazanınca sevgi dolu mesajlar artmaya başlamış.
Terim'i seversin sevmezsin ama gerçekleri değiştiremezsin. Bu adamin bu ülkenin en iyi td, o yüzden saygı duymak lazım.

Yapılan iğrenç eleştirileri yapanlar insan değil.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seviye eksikligi var. Hirvat ve Ispanyol maclarindan sonra, en cok kullanilan kelimler türkler tarafindan küfürlü ifadeler olmus. Yani istedikleri olmayinca, herkes küfür ediyor. Sonra bir kazaninca, hemen herkes arkana geciyor, en iyi taraftar oluyor. Burada toplumsal anlamda, bir igrenclik var.

O yüzden futbolcularda hep bir korku var, hata yapmamak icin oynuyor bir cok oyuncu. Sen böyle cok zor bir yere varirsin. Böyle son anlarda gelmemiz, last minutes turks olmamiz bir tesadüf degil. Tam herseyin bittiginde, futbolculara birden rahatlik geliyor, futbol oynayabilir hale geliyorlar. Kaybedilecek birsey kalmiyor.

Yine cok klasik bir sampiyona.

Elestiriler simdiden bitti bile. Bu galibiyette geri donme ihtimali kalmadi bence.Tupcu zaten geri donmesine izin vermezdi.

Seviye eksikligi var. Hirvat ve Ispanyol maclarindan sonra, en cok kullanilan kelimler türkler tarafindan küfürlü ifadeler olmus. Yani istedikleri olmayinca, herkes küfür ediyor. Sonra bir kazaninca, hemen herkes arkana geciyor, en iyi taraftar oluyor. Burada toplumsal anlamda, bir igrenclik var.

O yüzden futbolcularda hep bir korku var, hata yapmamak icin oynuyor bir cok oyuncu. Sen böyle cok zor bir yere varirsin. Böyle son anlarda gelmemiz, last minutes turks olmamiz bir tesadüf degil. Tam herseyin bittiginde, futbolculara birden rahatlik geliyor, futbol oynayabilir hale geliyorlar. Kaybedilecek birsey kalmiyor.

Yine cok klasik bir sampiyona.
Sonuç odaklı bir ulkeyiz. Ya başarılısın yada başarısız ama ortası yok. İyi şeyler yapmış olmanın bir anlam kazanması için sonunda başarı sağlaman lazım aksi durumda seviyesizce eleştiriler uçuşuyor.

Gerçekler ortada Hırvatlar ve İspanyollar kalite açısından bizden çok usteler. Bu akşam bu kadro ile karşımızda Hırvatlar olsa yine husran yasardık ve mücadele rağmen burda övülen Terim ve Burak 'a edilmeyen küfür kalmazdı. Aslında Burak eldeki en iyi forvet ama yine çok yetersiz bir oyuncu ben açıkçası beğenmiyorum. Maçı kazandık ama Terim yine yanlış hamleler yaptı belki de avaraj yüzünden eve döneceğiz su maçta skor daha farklı olabilirdi doğru hamlelerle.

Ama işte yenince woowww harikalar yenilince edilen kufur ve hakaret işte bizim taraftar portresi, yazık yani.

Sonuç odaklı bir ulkeyiz. Ya başarılısın yada başarısız ama ortası yok. İyi şeyler yapmış olmanın bir anlam kazanması için sonunda başarı sağlaman lazım aksi durumda seviyesizce eleştiriler uçuşuyor.

Gerçekler ortada Hırvatlar ve İspanyollar kalite açısından bizden çok usteler. Bu akşam bu kadro ile karşımızda Hırvatlar olsa yine husran yasardık ve mücadele rağmen burda övülen Terim ve Burak 'a edilmeyen küfür kalmazdı. Aslında Burak eldeki en iyi forvet ama yine çok yetersiz bir oyuncu ben açıkçası beğenmiyorum. Maçı kazandık ama Terim yine yanlış hamleler yaptı belki de avaraj yüzünden eve döneceğiz su maçta skor daha farklı olabilirdi doğru hamlelerle.

Ama işte yenince woowww harikalar yenilince edilen kufur ve hakaret işte bizim taraftar portresi, yazık yani.

Fatih Terim´in hatasi stoperlerde yatiyor. Ömer Toprak olayi malum, ama en azindan iki tane orjinal stoper olmaliydi Semih ile Ahmet´in yaninda. Türkiye defansif acidan mesela Hirvatistan´a da, Ispanyollar´a karsi da fena baslamadi. Ama golü yedigimiz an orta sahimiz dagiliyor. Ve stoperlerimiz de, kalecimiz de güven vermiyor. Beklerimiz de defansif acidan iyi degil. Orjinal stoperler ile, oynadigimiz defansif oyun, daha fazla meyve verebilirdi ilk maclarda...

Ama tabiki garantisi yok. Ispanyollar ve Hirvatlar bizden cok daha tecrübeli, ve cok daha kaliteli. Ikisini ilk maclari üst üste oynamamiz talihsizlik. Cekler gibi, biraz daha bize yakin bir takim olsaydi, cikabilirdik. Ki ceklerde kolay yenilen bir takim degil.

Türkiye bu turnavada birsey kazanamaz, ama oynadigimiz her mac, genc oyuncular icin bir firsat oluyor. Buna bu göz ile bakmak lazim, ama herkes büyük isler, yari finaller bekliyor.

Fatih Terim´in hatasi stoperlerde yatiyor. Ömer Toprak olayi malum, ama en azindan iki tane orjinal stoper olmaliydi Semih ile Ahmet´in yaninda. Türkiye defansif acidan mesela Hirvatistan´a da, Ispanyollar´a karsi da fena baslamadi. Ama golü yedigimiz an orta sahimiz dagiliyor. Ve stoperlerimiz de, kalecimiz de güven vermiyor. Beklerimiz de defansif acidan iyi degil. Orjinal stoperler ile, oynadigimiz defansif oyun, daha fazla meyve verebilirdi ilk maclarda...

Ama tabiki garantisi yok. Ispanyollar ve Hirvatlar bizden cok daha tecrübeli, ve cok daha kaliteli. Ikisini ilk maclari üst üste oynamamiz talihsizlik. Cekler gibi, biraz daha bize yakin bir takim olsaydi, cikabilirdik. Ki ceklerde kolay yenilen bir takim degil.

Türkiye bu turnavada birsey kazanamaz, ama oynadigimiz her mac, genc oyuncular icin bir firsat oluyor. Buna bu göz ile bakmak lazim, ama herkes büyük isler, yari finaller bekliyor.
Katılıyorum. Bence Terim'in en büyük hatası kadro seçimiydi. 1) bazı önemli isimlere gereğinden fazla güvendi 2) milli formayı hak eden bir kaç oyuncuyu kadroya almadı.

En büyük sorunumuz defanstayken bence Ömer toprak, Yalçın ayhan hatta ben çok begenmesem de Ersan'i almamasiydi. Ama Terim bu işte bazı takıntılarında vazgeçmiyor. Teknik olarak eleştirilecek çok yani var ama şunu da unutmamak lazım. Bu hoca ve bu oyuncular hepimizin bu iş bitti dediği noktada buraya getirdiler milli takimi. O yuzden Terim'e ve bazı oyunculara yapılan terbiyesizliği hak etmiyorlar.

Hadi Nihat'i anladım da Tümer ve Tuncay ne sıfatla orda bulunuyorlar anlamadım onlara kalana kadar adam mı yok bu ülkede. Herhalde içerde olan biteni dışarı servis etmek için ordalar.

Neyse umarım yarın istediğimiz gibi sonuçlar olurda biraz daha izleriz milli takımımızı. Hatta herkes Emre'yi de fazladan izleme zevkine nail olsunlar?

Sadece yorum olarak görüyorsan büyük sıkıntı; PARATOR ve türevleri, hakaretler, yakıştırmalar yorum sa eğer forum olarak böyle devam edilecekse yıllardır forumu takip eden biri olarak sadece YAZIK diyorum.

şu ana kadar böyle şeylere ceza verilmemiş, ben veremem zaten. Parator demekte ne var? Para göz biri Fatih demekle Parator demek aynı şeye geliyor. Diğer şeyler içinde geçerli.

O da parayi gosterenin kucağına kosmasin hemen o zaman demezler parator fln.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Performansi kotu iste beyler tabiki elestirilecek, kendimizi kandirmayalim turnuvaya terimin dehasiyla falan katilmadik, son donemlerin en kotu hollandasi vardi karsimizda. Ayni sekilde turnuva performansi da kotu. Cekleri yenmis olmamiz bunlari gormemize engel degil.

1 mac kazandi onumuzdeki dunya kupasi icin 4.5 milyonluk sozlesmeyi koyarlar artik onune paratorun

tapatalk

İsterse göbekli Arda'sıyla avrupa şampiyonu olsun yinede gelmesin bize. Mütevazi düzgün polemiğe girmem çakar geçerim diyen adam gibi bir sistemi oyun kurgusu olan bir td istiyorum artık. Detaylı Fatih Terim bilgisi için bkz: pirlo'nun kitabı

Bütün yerli oyuncular leş muamelesi görüyor üstüne Fatih Terim zaten TD değil, nasıl gittik avrupa şampiyonasına biri izah etsinde biz de anlıyalım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt