Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.622
- 0
- 376
Fatih hocam her zamanki gibi 
Şlaak diye taktı kapakları
Sent from my iPhone using Tapatalk

Şlaak diye taktı kapakları
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu basarisina laf etmiyor haliniz mi?Dediğim gibi başarısına laf edilmez. Fekkat;
Adam olmayaşına destan yazılır.
Çok enteresan bir ülkeyiz. 2 maç kaybedince adama ve ailesine soylenmeyen hakaret kalmadı. Şimdi ise 1 maç kazanınca sevgi dolu mesajlar artmaya başlamış.
Terim'i seversin sevmezsin ama gerçekleri değiştiremezsin. Bu adamin bu ülkenin en iyi td, o yüzden saygı duymak lazım.
Yapılan iğrenç eleştirileri yapanlar insan değil.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu basarisina laf etmiyor haliniz mi?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonuç odaklı bir ulkeyiz. Ya başarılısın yada başarısız ama ortası yok. İyi şeyler yapmış olmanın bir anlam kazanması için sonunda başarı sağlaman lazım aksi durumda seviyesizce eleştiriler uçuşuyor.Seviye eksikligi var. Hirvat ve Ispanyol maclarindan sonra, en cok kullanilan kelimler türkler tarafindan küfürlü ifadeler olmus. Yani istedikleri olmayinca, herkes küfür ediyor. Sonra bir kazaninca, hemen herkes arkana geciyor, en iyi taraftar oluyor. Burada toplumsal anlamda, bir igrenclik var.
O yüzden futbolcularda hep bir korku var, hata yapmamak icin oynuyor bir cok oyuncu. Sen böyle cok zor bir yere varirsin. Böyle son anlarda gelmemiz, last minutes turks olmamiz bir tesadüf degil. Tam herseyin bittiginde, futbolculara birden rahatlik geliyor, futbol oynayabilir hale geliyorlar. Kaybedilecek birsey kalmiyor.
Yine cok klasik bir sampiyona.
Sonuç odaklı bir ulkeyiz. Ya başarılısın yada başarısız ama ortası yok. İyi şeyler yapmış olmanın bir anlam kazanması için sonunda başarı sağlaman lazım aksi durumda seviyesizce eleştiriler uçuşuyor.
Gerçekler ortada Hırvatlar ve İspanyollar kalite açısından bizden çok usteler. Bu akşam bu kadro ile karşımızda Hırvatlar olsa yine husran yasardık ve mücadele rağmen burda övülen Terim ve Burak 'a edilmeyen küfür kalmazdı. Aslında Burak eldeki en iyi forvet ama yine çok yetersiz bir oyuncu ben açıkçası beğenmiyorum. Maçı kazandık ama Terim yine yanlış hamleler yaptı belki de avaraj yüzünden eve döneceğiz su maçta skor daha farklı olabilirdi doğru hamlelerle.
Ama işte yenince woowww harikalar yenilince edilen kufur ve hakaret işte bizim taraftar portresi, yazık yani.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
EVET. Nerede başarısına laf etmişim? Bana laf ediyorsan şahsıma konuş genelleme yapma. Bana laf etmiyorsan beni alıntılama.
Sen etmiyor olabilirsin lakin Modaratör olarak Galatasaray ın büyük bir değeri olan bu insana bu hakaretleri edenleri de forumdan uzaklaştırmak sizin göreviniz.
insanlar istediği yorumda bulunabilirler. Küfür olmadığı sürece.
insanlar istediği yorumda bulunabilirler. Küfür olmadığı sürece.
Katılıyorum. Bence Terim'in en büyük hatası kadro seçimiydi. 1) bazı önemli isimlere gereğinden fazla güvendi 2) milli formayı hak eden bir kaç oyuncuyu kadroya almadı.Fatih Terim´in hatasi stoperlerde yatiyor. Ömer Toprak olayi malum, ama en azindan iki tane orjinal stoper olmaliydi Semih ile Ahmet´in yaninda. Türkiye defansif acidan mesela Hirvatistan´a da, Ispanyollar´a karsi da fena baslamadi. Ama golü yedigimiz an orta sahimiz dagiliyor. Ve stoperlerimiz de, kalecimiz de güven vermiyor. Beklerimiz de defansif acidan iyi degil. Orjinal stoperler ile, oynadigimiz defansif oyun, daha fazla meyve verebilirdi ilk maclarda...
Ama tabiki garantisi yok. Ispanyollar ve Hirvatlar bizden cok daha tecrübeli, ve cok daha kaliteli. Ikisini ilk maclari üst üste oynamamiz talihsizlik. Cekler gibi, biraz daha bize yakin bir takim olsaydi, cikabilirdik. Ki ceklerde kolay yenilen bir takim degil.
Türkiye bu turnavada birsey kazanamaz, ama oynadigimiz her mac, genc oyuncular icin bir firsat oluyor. Buna bu göz ile bakmak lazim, ama herkes büyük isler, yari finaller bekliyor.
Daha ne diyecekler adama yahu. Her başlıkta hakaret üstüne hakaret.
Terim'i ben de çok eleştiriyorum ama hakaret fazlaca var.
Sadece yorum olarak görüyorsan büyük sıkıntı; PARATOR ve türevleri, hakaretler, yakıştırmalar yorum sa eğer forum olarak böyle devam edilecekse yıllardır forumu takip eden biri olarak sadece YAZIK diyorum.