Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TRT'de grubu kurmuşlar ve Terim'i gömüyorlar. Hırvatistan maçında alınacak bir kötü sonuçtan sonra tepkiler daha fazla artar ve diğer milli arada gelecek iki kötü sonuçla hoca istifa eder veya gönderilir. Zaten bize gelmek istediği için milli takıma pek konsantre olduğunu sanmıyorum.

Trt ' de hocayı eleştiriyolar acımasızca kuş familyası. Çok bilmişler ancak ordan yorum yapmayı bilin, fatih hocada olmasa ülke san marino gibiydi.

T@patalk ☆☆☆☆

Geçen de Aysal başkanlık için yeşil ışık yakmıştı.Efsane ikili geri mi dönüyor yoksa?

sarperin sorular herzaman çok net.

Balık hafızalı taraftar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fatih hoca olmasa Hiddink gibi overrated mallara maruz kalırdı milli takım

Oğuz çetin ağlıyo nasıl kin yapmışsa fatih hocaya allahın kuşu. Hoca bunu şutlayınca yanından çoşmuş bu

T@patalk ☆☆☆☆

Terim adaletin olduğu yerde vardır, bu yüzden şu an olduğu yer onun için en uygun yerdir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sezon biter galatasaray şampiyon olur sonra büyük ihitmalle o dönem terim işsiz olacağından ve galatasaray da gayet iyi durumda olduğundan ''takım bu sezon ş.liginde oynayacak terim gibi tecrübeli bir hocaya ihtiyaç var'' goygoyu başlar.Bizim balık hafızalı taraftar ve yönetim hemen atlar rienkerink gider terim gelir.Berbat bir sezon geçer sonra tıpkı lucescu da olduğu gibi yıllarca hayıflanır dururuz.

Terim'e gösterilmeyen değer ve saygı esas balık hafızalıktır. Gelmiş geçmiş en başarılı TD yahu... Şaka gibisiniz.. Aynı şekilde milli takım... Sanki her turnuvaya gidip yarı final yapmadan dönmeyen ülkeyiz anasını satayım.. Bizim millet harbiden neyin kafasını yaşıyor?

Sezon biter galatasaray şampiyon olur sonra büyük ihitmalle o dönem terim işsiz olacağından ve galatasaray da gayet iyi durumda olduğundan ''takım bu sezon ş.liginde oynayacak terim gibi tecrübeli bir hocaya ihtiyaç var'' goygoyu başlar.Bizim balık hafızalı taraftar ve yönetim hemen atlar rienkerink gider terim gelir.Berbat bir sezon geçer sonra tıpkı lucescu da olduğu gibi yıllarca hayıflanır dururuz.

burası Galatasaray renkdaş bu dediğin olabilir bundan kötüsüde olabilir..Kendi adıma şöyle söyliyim özhandan başka kötü başkan gelmez diyordum.dursun geldi.Hamzadan daha kötü hoca gelmez oh kurtulduk derken denizli geldi...

Terim'e gösterilmeyen değer ve saygı esas balık hafızalıktır. Gelmiş geçmiş en başarılı TD yahu... Şaka gibisiniz.. Aynı şekilde milli takım... Sanki her turnuvaya gidip yarı final yapmadan dönmeyen ülkeyiz anasını satayım.. Bizim millet harbiden neyin kafasını yaşıyor?

Bunada katılıyorum Fatih Terim gerçekten çok iyi bir hoca bu ülkede hep iyiler eleştirilir renkdaş..

ALLAH KERİM
FATİH TERİM

Nice yıllara.

Medyadaki havadan anlayabildiğim kadarıyla hoca için çanlar çalıyor. Çok sert eleştiriliyor bu aralar. Milli takımdaki dönemi yakında bitebilir. 2009'da bıraktığında da benzer hava vardı. Böyle durumlarda hoca değişikliği ile yönetimler elini rahatlatır ve eleştirilerin kendilerine yönlenmesinden kaçınırlar.

Yarın kaybedersek (yüksek ihtimalle kaybedeceğiz) artarak devam edecektir bu durum. Hoca için yolun sonu görünüyor bence. Şu anda turnuva sonrası keşke bıraksaydım diyordur belki de.

Hoca yarın Hırvatlara çakar Arda'sız kadrosuyla sonra bütün medya maymunlarını susturur.

Heee çok iyi hocalar getirdi. Getirdiği ilk İtalyan, tarihimizin en iyi kadrosuyla oynarken Nisan'da Fener'i şampiyon yaptı, diğer İtalyan da adımızı G4l4t4s4y'ye çıkardı. Tarihimizin en büyük Cl rezilliğini yaşattı. Çok iyi işler yaptı gerçekten...

Getirdiği Sneijder ve Muslera da kazanılmadık kupa bırakmadı. Drogba, Galatasaray'ın marka değerini son derece yükseltti. Konuşacaksan bunları da konuşacaksın. Terim, GS düşmanı tüpçü kankasıyla gayet mutlu. Bizden de uzak dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt