Fatih Terim'den Açıklamalar!

Peki sizce Fatih Terim, Arda Turan yüzünden görevi bırakır mı? Arda Turan'ın alınmaması takımı ne kadar karıştırır?

Arda’yla ilgili başkana çakmış direk. Herhangi bir başarısızlıkta kaos kaçınılmaz.

Transfer döneminin sonuna doğru Arda’nın gelme ihtimali yüksek bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda falan boş muhabbet yapmayın,ikinci yarıya iyi hazırlanın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda’yla ilgili başkana çakmış direk. Herhangi bir başarısızlıkta kaos kaçınılmaz.

Transfer döneminin sonuna doğru Arda’nın gelme ihtimali yüksek bence.

hay senin ardana

Aciklamalarin meali soyle

- icerden haber sizidiriliyor bulursam cok fena yapacagim, transferde de zarar veriyor

- diagne’yi takima almayacagim, en kotu lisanssiz kalir

- nzonzi takima donebilir ama kadro disi biraktigimdan sozumu cigneyemiyorum, ondan bir adim bekliyorum, takimdan ozur falan dilesin birseyler yapsin iste

- 10 numara istiyorum ama ekonomik durum elvermezse alinmaz, bir firsat olursa degerlendirilir

- Onyekuru zaten gitmesini istemezdik gelmesi iyi oldu, saracchi’den beklenti hizli oyun

- gitmesini istemedigim bazi oyuncular gidecek, yoksa benim kelle gidecek

Gelelim arda mevzusuna
- baskan hocayla gorusmesinin ardindan “arda planlamamizda yok ve olmayacak, hoca da benzer dusunuyor” dedi
- hoca bugun cikti “ben hizmet etmis hicbir oyuncu icin oyle demem, biraz zaman gecsin” dedi

Burada bariz bir celiski gorunuyor, transfer icin biraraya gelip bu konuyu soyledikleri gibi gorusmemis olacaklarina pek ihtimal vermiyorum
Ama oyle ya da boyle bir ihtimal disinda fikir ayriligi var ve aysalla oldugu gibi basin uzerinden konusmaya basladilar

Bu ihtimal de arda araya hatirli kisileri koymustur ve hoca kestirip atamayacagi icin ardayi istiyormus gorunmek hatta bunun icin tartismis gibi gorunmek istemis olabilir

Diger bir ihtimal de uzun zamandir soyledigim hocanin kovulmak istediginde kavga cikarmasi mevzusu

Bu sefer herseyi kendisine biraktiklarindan kavga cikaracak birsey bulamiyordu belki de
Ve arda konusu arayip bulamadigi kavga sebebi olmus olabilir

Hep soyluyoruz arda gelirse hicbirsey olmasa bile takimi karistirir diyorduk
Herif gelmeden karistirdi
Geldiginde neler olur dusunun artik

Başkan’ın yaptığı açıklamalardaki tavrı ne kadar yanlışsa, Fatih hocanın bu açıklamalarındaki Başkana olan tavrı da bir o kadar yanlış.

Peki sizce Fatih Terim, Arda Turan yüzünden görevi bırakır mı? Arda Turan'ın alınmaması takımı ne kadar karıştırır?
Arda için görevi bırakacaksa, demek ki görevi bu renkler için değil egosu için kabul etmiş hep demektir ki, hemen bıraksın.

O çatı altında kimse Galatasaray isminden üstün değildir

Açıklamalarda bu kadar tepki gösterecek ne var?

Bilgi sızdırılmasından şikayetçi olmuş ve arda konusuna açıklık getirmiş. Şu an herşey gözünüze batıyor. Adam yarım sezon başarısız oldu şu forumda denilmeyen kalmadı. Arda konusu yüzünden fenerlilerden daha beter laflar edenler var Fatih Terim'e.

Gördüğüm kadarıyla da instagram'da arda'yı isteyen çok ciddi bir kesim var. Istemeyenler azınlıkta kalmış. Arda gelir gelmez bu kadar yaygara koparacak ne var

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt