Fatih Terim'den Açıklamalar!

fatih hocayi cok severim ama net sacamalamis. sen degilmiydin gecen oyuncularin gecmisine yatirim yapilmaz diyen? baskan bu ifadeni dogrulayarak ardayla ilgilenmiyoruz demis. sende gelip arda icin hem baskana medya önünde trip atiyorsun hemde kendi lafini yemis oluyorsun. cok yanlis cok.
bu arda denen hayirsiz gelmeden ortaligi karistirdi bile

Ilk geldigin de basin toplantisin da ardayi sormuslardi adini agzina bile almaya tenezzül etmemisti bugün adini anmak istemedigi kisi yuzunden baskana salliyorsa varin ne yanardöner bi kisilik siz hesap edin ki boyle bir karakterin hicbir lafina itimat edilmez.

Battikca batiyor

Dahası Fatih Hoca'nın dediği "Camianın ekmeğini yemiş , bilmem ne yapmış" olayına hiç katılmıyorum. Keşke bu camianın ekmeğini yemiş her futbolcu iyi bir insan olsa ama öyle bir durum yok. Futbolcuların çoğu genç yaşta harcamayacağı kadar paraya kavuşan, düzgün eğitim almamış, kamp şartları yüzünden aile ortamından uzak büyümüş insanlar. Aralarından çürük elmaların çıkması şaşırılacak bir durum değil.

Arda için de durum aynı. Milletin çocuğunun, hastasının olduğu yere silah sokmuş. Dahası o silah ateşlenmiş. Düşünebiliyor musunuz eşinizin, annenizin veya çocuğunuzun o hastanede olması? Bunu sıradan bir vatandaş yapsa %100 hapis cezası alırdı ancak bu kişi Arda Turan olunca henüz ceza almadı bildiğim kadarıyla.

Ben Başakşehir'den aldığı parayı da içinde kendi hakkım olan kısmını helal etmiyorum. Barcelona'dan aldığı maaşın karşılanması için halkın yararına çalışması gereken Halk Ekmek vb devlet firmaları sponsor oldular bu transfere. Helal olmayan parayı tüketen adamı ben istemem takımımda.

Bir yönetimle de problem yaşama be adam.. Hocanın haddine değil başkanı eleştirmek. Gereksiz işler yapıyor yine.

Ulan bu Arda değil miydi Galatasaray 'ın teklifi komikti diyen bide bu adama sahip mi çıkacağız ? En iyi dönemlerinde acun ve diğer fb yalamalarının kıçından ayrılmayan Galatasarayın adını anmayan adama öylemi Selçuk denen haramzade yetmiyor bize galiba yanına arkadaş alacak Terim.

Arda'nın Atletico Madrid'e gitmek için adeta sahada yürüdüğünü, taraftarla karşılıklı laf dalaşına girdiğini gittikten sonra "Galatasaray'ın teklifi komikti" tarzı yorumlarını bir tek ben mi hatırlıyorum ya koca camiada?
Çoğu arkadaş hatırlamıyor malesef, bizde sahada yürüyüp, sakatım diyip oynamayıp milli takımda at gibi koşan ardayı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"bu cümleyi kullanmaktan itina ediyorum"

Ne kast ediyor senior ?

"imtina etmek" olacak ama ya yazım hatası var ya da hoca yanlış kullanmış. Açıklamaları canlı dinlemediğim için bilemiyorum hangisi.
Yani olay ne ..onu kaçırdım. Cengiz'in Arda hakkında dediğine mı değindi Terim

Öyleyse Cengiz güya ne demiş ki negatif algilanacak

"bu cümleyi kullanmaktan itina ediyorum"

Ne kast ediyor senior ?
''İmtina'' demek istiyor, geçenlerde yine aynı hatayı yapmıştı. Meslek Lisesi mezunu biri için kabul edilebilir bir kusur; üzerinde durmayı gereksiz buluyorum...

(Pardon, açıklanmış ama ilk defa olmadığını söylemekle yazım hatası ihtimalini bertaraf etmiş oldum en azından. Belli ki Hocamız yanlış biliyor kelimeyi...)

Son düzenleme:
Tamam şimdi anladım...videoları izledim

Terim şeye kızmış:

"Arda gündem dışı" demiş Cengiz ya..

Yani olay ne ..onu kaçırdım. Cengiz'in Arda hakkında dediğine mı değindi Terim olay ne

He Arda konusunda ben bu kadar kesin ve olumsuz konuşmaktan sakınırım demeye getirdi. Bence hocanın da Arda illa hemen gelsin diye bir derdi yok. PR çalışması gibi gözüküyor. Bundan bir iki ay önce anket yapılsa gelmesin diyenler %90+ çıkacaktı belki, şu an yapılsa %60-70 çıkabilir. Sezon sonu belki %50-%50'ye gelir. Hocanın zamana bırakalım demesinden anladığım da o.

arda turan ve kankileri değil miydi fatih terim´in milli takımdan ayağını kaydıran? başkan salak mı bu işlere giren adamı getirsin takıma. galatasaraylıların dışında bunun galatasaray´a gelmesini isteyen herkes biliyor taraftarı böleceğini, takımda huzursuzluk çıkaracağını. boşuna yamamaya çalışmıyorlar.

yok kulübe para kazandırmış, mış mış... başladı hoca yine zevzekliğe. galatasaray seni resmen p..evenklerin elinden kurtardı hocam. itibarını sana geri verdi. yoksa arda gibi sümsüklerin elinde madara edilmiş, milli takımdan kovulmuş emekliliğini yaşıyordun.

images

Arda transferinden avantasını alamadı diye kuduruyor eleman.

images

Geri
Üst Alt