Dahası Fatih Hoca'nın dediği "Camianın ekmeğini yemiş , bilmem ne yapmış" olayına hiç katılmıyorum. Keşke bu camianın ekmeğini yemiş her futbolcu iyi bir insan olsa ama öyle bir durum yok. Futbolcuların çoğu genç yaşta harcamayacağı kadar paraya kavuşan, düzgün eğitim almamış, kamp şartları yüzünden aile ortamından uzak büyümüş insanlar. Aralarından çürük elmaların çıkması şaşırılacak bir durum değil.
Arda için de durum aynı. Milletin çocuğunun, hastasının olduğu yere silah sokmuş. Dahası o silah ateşlenmiş. Düşünebiliyor musunuz eşinizin, annenizin veya çocuğunuzun o hastanede olması? Bunu sıradan bir vatandaş yapsa %100 hapis cezası alırdı ancak bu kişi Arda Turan olunca henüz ceza almadı bildiğim kadarıyla.
Ben Başakşehir'den aldığı parayı da içinde kendi hakkım olan kısmını helal etmiyorum. Barcelona'dan aldığı maaşın karşılanması için halkın yararına çalışması gereken Halk Ekmek vb devlet firmaları sponsor oldular bu transfere. Helal olmayan parayı tüketen adamı ben istemem takımımda.