Fatih Terim'den Belhanda'ya Sert Tepki: "Ruh hastası"

Hocam, onun hastalığının tedavisi belli sopa istiyor adam. Belli periyotlarda dozunda ilacını vermezsen böyle yapar adama.
tebrikler .çok güzel bir tespit. ilacı da burda . sabah aç karnına bir doz vereceksin zindelik kazandıracak . akşam da tok karnına vereceksin yedikleri burnundan çıkacak.

Fatih Terimi eleştirmek tabu gibi olmuş tamam hocamiz kupalar başarılar kazandi saygımız sonsuz ama bu belhanda takıntısı gerçekten bizi futboldan soğuttu takım iki senedir top da oynamıyor ne yapalım hiç konuşmayalım mı belhanda oynamaya devam mı etsin ? Değişiklik olması için illa gol mü yiyelim dk 70 leri mı bekleyelim .Her duran topta yüreğimiz ağzımıza mi gelsin gol yiyecegiz diye ki dün iki tane yedik .
Duran topları ısrarla Jimmy yada belhanda mı kullansin on direge ısrarla hiç mi duran top calisilmasin bunu mu istiyorsunuz ??

Fatih Terim'i eleştirmek tabu mu olmuş. Bence hocayı eleştirmek tabu değil bildiğin moda olmuş. Hatta eleştiriyi geçtim, bu haberin altında bir Galatasaray forumunda hocanın sözüne istinaden "o değil, onu oynatan sen ruh hastasısın" denecek kadar moda olmuş durumda. İnsan olan kişi de azıcık utanma olur diyeceğim de o kadar moda olmuş ki, bu kadar rahat hakaret eden kişiye ben hakaret etsem linç yerim. Allahtan öyle bir terbiye almadım ki renklerine gönül verdiğim güzel kulübümün tarihinde fazlasıyla yer kaplayan bir kişiyi sevip sevmemekten bağımsız olarak böylesine yerden yere vuranlara dahi aynı hakaretleri etmeyi uygun bulmuyorum.

Sen oyuncuna ruh hastası deyince sorun yok, taraftar (senin deyiminle seyirci) yuhlayınca ouwwww ne ouw

80 dakika nasıl dayandin hoca. Bu gerçekten normal degil. Futbol dan anlamıyan birisi bile cikartirdi bu rezil futbolcuyu.
bazen çok sinirlendiği oyuncuyu sürünsün köpek sahada diye tuttuğu oluyor bence hocanın.ama tabii bu oyunumuza eksi olarak yansıyor.

Fatih Terim'de bu Belhanda aşkı olduğu sürece biz taraftarlar daha çok cefa çekeriz aralarında nasıl bir aşk ilişkisi varsa artık anlayamadım

Geri
Üst Alt