Fatih Terim'den Falcao Açıklaması: "Kadroda yoksa bir sebebi vardır"

Bu nasıl antrenman? Yürüyerek antrenman yapıyorlar. Arada bir de Piri'nin gösterdiği hareketleri yarım yamalak yapıyorlar. Büyük bir ciddiyetsizlik seziyorum takımda.

hocam elenince ''iskoçya'nın en büyük problemi iskoçlarla dolu olması'' diyebilir.

Hocayı severim ama sürekli bahane modunda olması can sıkmaya başladı. İmam osurursa gerisi malum Hoca. Dirayetli dur ki oyuncuların da orası burası oynamasın

Yav hocam bahaneyi bırakalım. Soğuktan sıcağa gitmek daha zordur. St Johnstone'a daha zor bize değil.

hoca topçulara korku
rakibe rehavet werecek ifadeler kullanarak psikolojik stratejileri devreye sokmakta

Yanlışlıkla 11'i görüntülemiş oldular galiba.

Umarım taktiksel çalışma, ısınma çalışmalarıyla aynı ciddiyetsizlikte yapılmıyordur.

Bi kere de cikicaz çatır çatır oynucaz turu geçip ülkemize donucez takımıma güveniyorum fln de arkadaş. Ölmezsin

Bu nasıl antrenman? Yürüyerek antrenman yapıyorlar. Arada bir de Piri'nin gösterdiği hareketleri yarım yamalak yapıyorlar. Büyük bir ciddiyetsizlik seziyorum takımda.
Isınmayı gösteriyorlar kamera açıkken sadece yahu.

Yarın turu geçemez isek Fatih Terim;"Maalasef şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor,bugünde çok ağır bir zeminle baş etmek zorunda kaldık,biz oynamak isteyen takımlar için bu bir dezavantajdir.Tabi ki bunlar bahane değil Galatasaray bu turu geçmek zorunda idi,tüm sorumlulugu üzerime alıyorum,gerekenler yapılacak.Onumuzde daha uzun bir süreç var,bir planlama ile bu yola çıktık ve bunu gerçekleştireceğiz."Soru soran olursa o telefonu nu kapat.

Geri
Üst Alt