Fatih Terim'den Kirli Düzene Twitter Üzerinden Gönderme

Rte gibi gündem değiştirecek birşey bulmuş gene sen sahada cevap veremiyorsun düşmeye yakın takımlardan 4 yiyorsun sonra terazi lastik bilmem ne

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sahada cevap verdiği dönemlerde şampiyon olduğumuz yıllarda da hocaya orantısız cezalar hep verildi. Şimdi yenilince adaletin bir önemi yok mu yani. Yanlış bir yaklaşım yanllış bir bakış açısı. özellikle birine benzereterek hocaya hakaret etmişsin.

Bu kadar mağlubiyetten sonra bizi gazlayacak, kenetleyecek bir kaos lazımdı.Teşekkürler pdfk , şampiyon cimbom
tribünler boş kaldıkça ivme yakalamak zor bu pandemide seyirci yasağı gelmese geçen sene şampiyon olurduk bu sene şimdiden garantilerdik.
Galatasarayı ve fatih hocayı dolu stad ateşler ancak. seyircisiz olmuyor.

Sampiyon olup sonra bu Federasyon indirilip, bir daha Nihat Özdemir gibi saibeli bir ismin orada bulundurulmamasi gerekiyor.

Yönetimin izledigi politika sudur. Sürekli siyasetin adadigi bu isimlere yakin durmaya, desteklemeye calisip arayi iyi tutmak üzerine kurmuslar. Ancak bu siyasetin cöktügü cok oldu.

Üzerimize cok geliyorlar, bir yerden federasyon baskepazesinin fenere sampiyon hediye etme pesinde olmasi, bir yerden sezon basindan beri hakemlerin bize cikardigi kartlari kimseye cikaramamasi, hukuk hsi olmayan kurulullarinin hocamiza verdigi cezalari baska kimseye verememesi.

En sonunda bir Ali Demir daha cikip Galatasaray icin mapus yatacak bu filmin sonunda. Bizim kim oldugumuzu hatirlayacaklar. Filmin sonu iyi bir yere gitmiyor.

Nihat Özdemir'den önce şu vatandaşın indirilmesi gerekiyor:

servet.jpg

Şampiyon olacak bir oyun oynasak bunlar anlamlı olurdu da şu anda hava maalesef.

ben artık gerilimden, kavgadan, adaletten gibi kavramlardan sıkıldım. herhalde yaşla alakalı ama artık kafam almıyor böyle şeyleri bu futbolu biraz kafamız dağılsın, seyirlik olsun diye seyrediyorum. ama yıllardır oynanan toptan tiksindim, futboldan soğudum. tudor' u sevdiğimden değil ama en son onun döneminde iç saha maçlarında keyif aldığımı hatırlıyorum.

milli takımın, bjk nin hatta başakşehir' in yaptığı kadar şampiyonlar liginde, avrupa' da top oynayamadık senelerdir. takımın winnerlığı da kalmadı artık, tatsız, tuzsuz bir takıma döndük. hocanın yönetimle atışması taraftarı gaza getirmesi, federasyondan ceza alması artık sıktı. pandemide insanların işleri altüst olmuş, gençlerin gelecekteki belirsizliği artmış kısacası ülkenin gidişatı hiç iyi değilken böyle şeylerle uğraşmayı bunlarla sinirlerimizin daha da yıpranmasını sanırım ben gibi çoğu insan da istemiyordur.

Bizi öyle yada böyle şampiyon yapmayacaklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Het maglubiyetten sonra ceza yiyoruz , cunku suc hic bizde degil hep disarda. Birazda sucu kendinde araman lazim sayin Terim.

Hoca bu konuda sonuna kadar haklı ama keşke o profil resminin simgelediği şeyi kendi takımında da uygulasa.

hocam allasen bırak su işleri de hakemi tff yi mhk yı üst üste koyarak yenecek takım inşaa et vala daralıyorum artık. son dönemde hep rakip kırmızı yese de rahat kazansak modundayız. hakemlerin hatalarını söyleyeceğim dedikten sonra oldu bu da. ihtiyacımız var mı böyle bir şeye? bence yok. gs takımı rakip 12 kişi de oynasa sahada rakibi korkutan skoru da rahat alabilecek bir yapıya sahip olmak zorundadır. byern 12.dk da 10 kişi kalıp maçı 4-0 kazanabiliyorsa biz neden bunların ayak oyunlarıyla bas etmek zorunda kalıyoruz.

sen çık doğru oyununu tam performansını sergile üstüne hakemi de koyar öyle postalarsın rakibi.

1 hafta içinde 2 forvetle oynamanın etkisini takımda görmüş olmuş olman lazımdı. etki göremiyorsan o dizilişle sahaya çıkmamalıydın.
Ayrıca 2 forvetle oynarken sağ sol bekler ofansif olunca bütün yükü marcao-lyundamaya bindirdin.

Bizim bu Ultraaslan ne iş yapar? o kadar kişi güçleri var, ki ne Çarşı ne GFB vb. oluşumların bu kadar kişi kapasitesi yok. Bir yürüyüş olur ne bileyim TFF binası önünde protesto olur bunlar yasal haktır. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı bildiri yayınlamak farazi iştir pratiğe dökmek lazım.

Eskiden sırf bu haksizliklar icin kalsin diyordum ama artik umrumda degil. Kendisinin de cok büyük hatalari var. Ayrica bunlarla Td olarak baş edemez. Hele seneye de seyirci yoksa mutlaka istifa etmeli veya bir daha anlasilmamali.

Eskiden sırf bu haksizliklar icin kalsin diyordum ama artik umrumda degil. Kendisinin de cok büyük hatalari var. Ayrica bunlarla Td olarak baş edemez. Hele seneye de seyirci yoksa mutlaka istifa etmeli veya bir daha anlasilmamali.
Sana şu kadarını söyleyim FT bunlarla baş edemezse hiç kimse edemez.
O da hocanın keyfine kalmış.

Gscimbom mobil

Bizim bu Ultraaslan ne iş yapar? o kadar kişi güçleri var, ki ne Çarşı ne GFB vb. oluşumların bu kadar kişi kapasitesi yok. Bir yürüyüş olur ne bileyim TFF binası önünde protesto olur bunlar yasal haktır. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı bildiri yayınlamak farazi iştir pratiğe dökmek lazım.
yav her şeyde de ultrAslan demeyi bırakın yav
zaten ne yapsalar suç oluyor salın artık

Geri
Üst Alt