Fatih Terim'den Netflix Tweet'i

olabilir üstat :ka21:
(iyi bişey söylediğini farz ediyorum)
Hoca değişimlerinden pek hazetmediğini değerlendirdim. Yanlış hatırlamıyorsam Tudor döneminde de Tudor'un gitmemesi gerektiğini savunuyordun, bugün de hocayı savununca böyle bir çıkarımda bulundum. Tudor konusunda katılmıyordum ama mevcut dönem için aynı fikirdeyim.

Hoca değişimlerinden pek hazetmediğini değerlendirdim. Yanlış hatırlamıyorsam Tudor döneminde de Tudor'un gitmemesi gerektiğini savunuyordun, bugün de hocayı savununca böyle bir çıkarımda bulundum. Tudor konusunda katılmıyordum ama mevcut dönem için aynı fikirdeyim.

aslında o sene ft milli takımdan ayrılınca tudor gitse çok sorun olmaz fikri oluşmuş idi ama illa gitmeli gibi bir tavıra haiz değildim ta ki bjk maçına dek. ondan sonra gitse daha ii olacaktır diye düşünmeğe başlamıştım. hamza hocanın dehlendiği dönemdeki hataya düşmemek mühim die düşünüyorum. sezon ortası hoca değişikliği +ten ziyade - olabilior.
şimdi de ft gitse yerine okan b gelecek o yüzden istemem. ama olacaksa sezon sonu olsun o halde de desteklemekten başka fikrimiz olmaz ztn.

Hoca çekimlere daha çok vakit ayırmaya başlarsa belki takım bir ivme yakalayabilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Statükocu değilsin ama statükoyu muhafaza etme konusunda radikal olmamakla birlikte muhafazakar bir tavrın olduğunu değerlendiriyorum üstat.
1636663946339-png.141655

Geri
Üst Alt