- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
Statükocu değilsin ama statükoyu muhafaza etme konusunda radikal olmamakla birlikte muhafazakar bir tavrın olduğunu değerlendiriyorum üstat.
olabilir üstat

(iyi bişey söylediğini farz ediyorum)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Statükocu değilsin ama statükoyu muhafaza etme konusunda radikal olmamakla birlikte muhafazakar bir tavrın olduğunu değerlendiriyorum üstat.
Hoca değişimlerinden pek hazetmediğini değerlendirdim. Yanlış hatırlamıyorsam Tudor döneminde de Tudor'un gitmemesi gerektiğini savunuyordun, bugün de hocayı savununca böyle bir çıkarımda bulundum. Tudor konusunda katılmıyordum ama mevcut dönem için aynı fikirdeyim.olabilir üstat
(iyi bişey söylediğini farz ediyorum)
Hoca değişimlerinden pek hazetmediğini değerlendirdim. Yanlış hatırlamıyorsam Tudor döneminde de Tudor'un gitmemesi gerektiğini savunuyordun, bugün de hocayı savununca böyle bir çıkarımda bulundum. Tudor konusunda katılmıyordum ama mevcut dönem için aynı fikirdeyim.
Baskan hocayi gönderse cekimler yarida kalir.Ocak ayında yayınlanacakmış belgesel