Fatih Terim'den Rotasyon Kararı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
0x0-fatih-terim-keske-avrupaya-gitmeseydik-1557471341891.jpg

Alanya maçı sonrası, “Rotasyon yapmalıymışım” diyerek yanlışı gördüğünü dile getiren teknik direktör Fatih Terim, yarınki Kayseri deplasmanında farklı bir kadroyla sahaya çıkacak.

• Yedlin’in son maçta Türk Telekom Stadı’nda gördüğü tepkilerden olumsuz etkilenebileceğini ve bunun performansına etki edebileceğini düşünen sarı-kırmızılıların teknik patronu, bu nedenle Alpaslan’ı sağ bekte oynatmayı düşünüyor.

• Taylan’ın üst üste maçları kaldıramadığını gören Fatih Terim, bu futbolcunun yerine savunmanın önünde görev alması için yeni transfer Assunçao’ya “hazır ol” talimatı verdi.

• Morutan ve Halil’deki yorgunluğun Alanya maçına olumsuz yansıması da yine Terim’i harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı teknik adam Halil’in yerine Mustafa Muhammed’i, Morutan’ın yerine de Emre Kılınç’ı sahaya sürmenin hesaplarını yapıyor.

(Skorer)

İlla puan kaybı lazım bazı şeyleri görmek için

bizim için en büyük rotasyon hoca değişikliği olur.

Bu haberleri nasil yapiyorlar ya. Komik. Sanki hoca dusuncelerini bir günlüğe yaziyor da gazeteciyle paylasiyormus gibi.

babel'i kanada koyarsa artık yani bi zahmet yuhamalar teriminatöriçeye dönsün

Bu haberleri nasil yapiyorlar ya. Komik. Sanki hoca dusuncelerini bir günlüğe yaziyor da gazeteciyle paylasiyormus gibi.

Sevgili günlük bugün Alanya'ya karşı kaybettik ama bir şey olmaz turuncu kafayı oyuna aldım yine bi harikaydı çok seviyorum keratayı , Ah evladım Arda sağlam olsa onu da oynatsam ne güzel olurdu bir yanım eksik kalıyor böyle.

Olabilir mantıklı değişiklikler bunlar. Tutupta Babel, Arda, Ömer ile çıkıp inatlaşmayacaksa sorun yok.

Ceza falan alsa da kenarda durmasa bari. Adamın kenardaki hareketlerini gördükçe maçı kapatasım geliyor.

----------------Muslera-----------------
Taylan--Luyindama--Nelsson--Berkan
---------------Assunçao----------------
Morutan------Cicaldau---------E.Kılınç
------------------MM-------------------

Sağ bek ve sol beke Taylan ve Berkan'ı koysak iş yaparlar bence.

Geri
Üst Alt