- 24 Mayıs 2009
- 18.464
- 19.908
- 2.273
Yaptığın yorumsa "bence" diye başlarsın cümleye. "bu adamın müzmin sakat olduğu her halinden belli" diyemezsin.Benimkisi yorum resmi bilgi verdiğimi mi sanıyon![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptığın yorumsa "bence" diye başlarsın cümleye. "bu adamın müzmin sakat olduğu her halinden belli" diyemezsin.Benimkisi yorum resmi bilgi verdiğimi mi sanıyon![]()
BENCE SENCE yapılan yorum saçma BENCE benim yorumum SENCE senin yorumunun gibi olmayabilirYaptığın yorumsa "bence" diye başlarsın cümleye. "bu adamın müzmin sakat olduğu her halinden belli" diyemezsin.
Adamin sakatlik gecmisi bile yok. Iyi ki bi kelime ögrendiniz habire kullaninÇok umutlanmayın.. adamın müzmin sakat olduğu her halinden belli..
Adamin sakatlik gecmisi bile yok. Iyi ki bi kelime ögrendiniz habire kullanin
Futbol oynayan futbolla içli dışlı biri olarak .. Bir futbolcu yaşı çok önemli tabi.. genç yaşta 2 haftadır adalesini tutuyorsa bak abartmıyorum en az 2 ay dinlendirilmeli.. yoksa hayatı kararır adale öyle birşeyAdamin sakatlik gecmisi bile yok. Iyi ki bi kelime ögrendiniz habire kullanin
Peki önceden hic sakatlanmamis birisi bizde neden sakatlandi? Antrenmam vs. Olabilir mi? Birak su sacma her sakatlanandan sonra kronik sakat demeyi.Futbol oynayan futbolla içli dışlı biri olarak .. Bir futbolcu yaşı çok önemli tabi.. genç yaşta 2 haftadır adalesini tutuyorsa bak abartmıyorum en az 2 ay dinlendirilmeli.. yoksa hayatı kararır adale öyle birşey
Peki önceden hic sakatlanmamis birisi bizde neden sakatlandi? Antrenmam vs. Olabilir mi? Birak su sacma her sakatlanandan sonra kronik sakat demeyi.
Bende futbol oynadim hemde uzun süre. Menisküsüm yirtildi, adalem atti vs. Vs. Bir cok faktörden dolayi oluyor
adam hic sakatlanmadi. mesela o degil ki zaten.Başka ülkeleri bilmem ama almanlar kas adale durumuna bakarak çok rahat gözden çıkarıyorlar..
Saracchi performansından ziyade kas adale durumuna göre gönderilmiş olma ihtimali yüksek
Kondisyoner malSorun revirden değil bence drlar iyi bunu Melo Drogba bile söylemişti
Esas sorun oyuncular fizik olarak çok zayıf yani nasıl fizik yükleniyorsa yürümede bile sakatlık oluyor
Adam sakat değilmiş ne değişik adamlarsınız ya hayal aleminde yaşıyorsunuz bu yaşa iyi gelmişiniz. Sakatlıkla rahatsızlık aynı şey miYahu nasıl oluyorda sakat adamı 11 başlatıyorsun?