Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 24.142
- 10.509
- 2.533
Bu açıklamalardan sonra Başkan Mustafa Cengiz'in GS başkanına yakışır bir şekilde hareket etmesini ve Sinyor Terim'i SMS ile kovmasını bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayıp ayıpBu açıklamalardan sonra Başkan Mustafa Cengiz'in GS başkanına yakışır bir şekilde hareket etmesini ve Sinyor Terim'i SMS ile kovmasını bekliyorum
En son Tudor döneminde keyif aldığımız bir futbol vardı.Bu görüşüme katılır mısın rengim?KralArda adamdır lakin yönetim hayır dediyse eleman elemanligini bilip susup işine bakacak. Kovulmak istiyorsa defolsun bizi yormasın. Oynattığı iğrenç futbol yeteri kadar yoruyor zaten.
Ftorun futbolu senin futbolunun önünde diz çöker tövbe ister.benim oynadığım fifa mı ftnin oynattığı futbol mu
hangisi daha iyi
Yaw ne anlatiyorsun hoca olaylara duygusal bakmaktan vazgec artik. Takimda 17 yabanci var, transfer doneminin bitmesine bir kac gun kaldi eger Mariano ve Nagatomo gitmeye sicak bakmiyorsa kadro disi birakirsin antrenmanlara cikmazlar.Fatih Terim: "Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Böyle futbolcu bulmak çok zor."