Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Fatih Terim: "Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Böyle futbolcu bulmak çok zor."

KralArda adamdır lakin yönetim hayır dediyse eleman elemanligini bilip susup işine bakacak. Kovulmak istiyorsa defolsun bizi yormasın. Oynattığı iğrenç futbol yeteri kadar yoruyor zaten.
En son Tudor döneminde keyif aldığımız bir futbol vardı.Bu görüşüme katılır mısın rengim?

Fatih Terim: "Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Böyle futbolcu bulmak çok zor."
Yaw ne anlatiyorsun hoca olaylara duygusal bakmaktan vazgec artik. Takimda 17 yabanci var, transfer doneminin bitmesine bir kac gun kaldi eger Mariano ve Nagatomo gitmeye sicak bakmiyorsa kadro disi birakirsin antrenmanlara cikmazlar.

ARDA SUNİ GÜNDEM

Bu talebin olumlu karşılanmayacağı, yönetimi köşeye sıkıştıracağı zaten aşikar. yani bu talebi öne süren FT zaten bunun reddedileceğini biliyor
Hem yönetimle arasını bilerek bozuyor, hem de kötü futbol yerine ardayı tartıştırarak cambaza bak diyor.

Geri
Üst Alt