Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Aysal da bu kulübün elemanıdır Terim de hatta Metin Oktay da. Ama kimse kendini Galatasaray'dan büyük göremez isterse Şampiyonlar Ligi'ni kazandırsın. Başkanlık mevkisine saygısı olmayan bir hocadan bahsediyoruz.
Yahu ne alakası var. Toplantıda olan konuşmaların sıktıri boktan gazeteciler tarafından açıklanıyor. Düşünsene yaşayacağın hayal kırıklığını. Ondan sonra bırak arda yi futbolu bırakmış sabriyi dahi ister seve seve de aldırırım yönetime. (Arkasındaki taraftarı kullanarak)

Ortada bi ayıp varsa konuşmaların sizdirilmasidir. Sezon başı tüm transferleri günler açıklayan yöneticilerden bahsediyoruz. İsim de vereyim Mahmut recevik. O zaman güzeldi tabi taraftar için ama Şuan ki bu durum kabul edilemez. İlk etapta bunu idrak edelim

Hocanın tepki bugün için değil. Mesele arda da değil. İçeride düzenli olarak bilgi kaçıran bi karaktersiz var. Bunu hangi kafayla yapıyor orası muamma. Ya Liseci ortalık karışsın diye yapıyor ya da ağır gerizekalı.

Başkan başkan akıllı ol. Hoca istiyor yönetim almıyor duydum kusura bakmayın ama bu gittiğiniz yol yol değil. Yarın gelsin arda bu adam vebalı filan mı? Kötü Şenol Güneş kötü burak yılmazı aldırdı koca Terimin hiç mi hatırı yok. Sizin dik duruşunuzu

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belki Sami Yen den sonra gelen 2.kisi olan kişi sen ben olsam götümüz arstan inmezdi. Yaşayan kulüp efsanesi adam ya. Ötesi yok. Mütevazi bile davranıyor bence hoca.
İmkansız denen her şeyi yapmış, inanılmaz mutluluklar kazandırmış ve neredeyse firesi olmayan adamı istememek ciddi aptallık. Hatasıyla kusuruyla sarmamiz, desteklememiz lazım.

.

Saygınlığı ve duruşu ile Metin Oktaydır, ama Fatih hoca yaşayan en büyük efsanedir Galatasaray'a kazandırdıkları ile. Tarihimizi değiştirmiş bizi tek büyük yapmış biridir. Öldükten sonra değerini anlayacak insanlar.

Belözoğlu'na evet, Adam'a hayır!

Yahu ne alakası var. Toplantıda olan konuşmaların sıktıri boktan gazeteciler tarafından açıklanıyor. Düşünsene yaşayacağın hayal kırıklığını. Ondan sonra bırak arda yi futbolu bırakmış sabriyi dahi ister seve seve de aldırırım yönetime. (Arkasındaki taraftarı kullanarak)

Ortada bi ayıp varsa konuşmaların sizdirilmasidir. Sezon başı tüm transferleri günler açıklayan yöneticilerden bahsediyoruz. İsim de vereyim Mahmut recevik. O zaman güzeldi tabi taraftar için ama Şuan ki bu durum kabul edilemez. İlk etapta bunu idrak edelim

Hocanın tepki bugün için değil. Mesele arda da değil. İçeride düzenli olarak bilgi kaçıran bi karaktersiz var. Bunu hangi kafayla yapıyor orası muamma. Ya Liseci ortalık karışsın diye yapıyor ya da ağır gerizekalı.

Ya bırak şu m paparasını. Laf anlatmaya değmez. Gereksiz bir ilgi meraklısı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim'e kalsa bütün dünya ona karşı etrafındaki yalakalar hariç, bizde tdliği bırakınca ülkeye cumhurbaşkanı adayı olması lazım aslında yüzde 50 rahat alır aynısı çünkü. Milli takımdayken de düşman bulamadığı için gazetecilere falan sarıyordu zuahahaha.

Arda ile ilgili bu sürpriz gelişme seni üzmüştür şüphesiz rengo

Arda’nın alınıp alınmaması değil de, yönetimin tavrı canımı sıktı. Hiç gizlilik, mahremlik durumlar kalmamış. Her şey servis ediliyor anasını satayım.

bu süleyman rodop eskiden star telegol zamanı dalga geçilen meczup bir muhabirdi. şimdi 1 numaralı gs duyumcusu oluverdi. hoca bu mevzuda haklı.

Yahu bu kozu medyaya Fatih hoca vermedi mi zaten ilk başta? Tamam yönetim hata yapıyor. Yapmıyor demiyorum. Ama ilk hatayı Fatih hoca yaparken tutup da başkalarını hata yaptı diye suçlamak ne kadar doğru? Fatih hoca antrenman sırasında soruları yanıtlarken yönetime taş atmadı mı? Belli ki bir ego savaşları yaşanıyor, vekalet savaşı da uyar buna. İki taraf da hatalı davranmıştır. Fatih hoca gibi tecrübeli bir isimden bu hatayı beklemiyordum o yüzden hataların büyüğü kendisine aittir.

Arda Turan bilgisini Yusuf Günay verdi ama ;)

Arda’nın alınıp alınmaması değil de, yönetimin tavrı canımı sıktı. Hiç gizlilik, mahremlik durumlar kalmamış. Her şey servis ediliyor anasını satayım.

medyanın önünde başkanına gider yaparken de o mahremiyeti düşüneceksin rengim. Mustafa Cengizin Terimle çok çalışmak istediğini de sanmıyorum ben açıkçası.

Ben suan oynanan oyundan rahatsizim. Galatasaray boyle olmamali. Haliyle bu yonuyle Fatih hocayi elestiriyorum. Birakip giderse uzulmem.

Ama gel gelelim hocamiza hakaret te etmem. Saygimi yitirmem. Kendisi suan nekadar kotu bir dönem gecirirse geçirsin bu takımın buyuk bir değeri. Lutfen hocamızı yem etmeyelim.

Geri
Üst Alt