Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

hocanında yönetiminde hataları var ve 2 tarafta hatalarını kabul etmiyor ben kusursuzum diyor.

Yönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.

Aslında yönetim yanlış yapıyor bırakacaksın alsın Arda'yı üstlerine düşeni yaptılar ben saygı duyuyorum. Madem istiyor alın o zaman top sizden çıksın zaten dışarı da düşman çok birde ultralarla, antrenör tripleriyle uğraşmayın. Allah Allah ya uğraştığı şeylere bak koca kulübün değecek bir adam olsa gam yemeyeceğim.

Hocam Arda Turan geçen sene nerdeydiii şimdi nerdee... Bence en çok sana terbiyesizlik yaptığı için kızmıştır bu taraftar ama Arda için bu muhabbetlere girmeye hiç gerek yoktu.

Terim istiyor ki yönetim her istediğime buyur desin, önümde ceketleri iliklesin. Sen kimsin ya? Aysal başkanımın dediği gibi Galatasaray'ın bir elemanısın. Ne bu kendini Galatasaray'dan büyük görmeler?
Nası sen kimsin ya? 22 şampiyonluğunun 8 ini almış adamdan bahsediyoruz.
Ağır saçmalıyoruz bazen.

Hayır bu adamı sevmeyebilirsiniz de terim e sen kimsin demek nası bi kafa?

Takım yavaş yavaş iyi sinyaller veriyor.. yönetimin yapması gereken mümkün mertebe istenilen futbolcuları almasi.. mümkünse gonderilecek olanlari bir an once gönderebilmesi. Mert Hakan , emre kılınç, nazım sangare, Oğulcan şimdiden teması kurması. Lemina çok zor ama alinabilirse mükemmel olur..Bu adamlar alinabilirse belhanda ve soso elden çıkarılırsa en azından 5 yıllık kadro oluşur. Yönetim farklı işlere girmemeli ve taraftar terim hocaya destek vermeli. Jenerasyon yakalarsan büyük başarı gelir.. aksi takdirde sürekli hoca gelir başkan gider oyuncu gelir menejer gider..

Yönetimin haber sızdırması, Arda vs konularımız bunlar değil. Hoca bir an önce kendisine gelmeli yoksa Konya'dan yediğimiz şamarla zaten havlu atacağız lige. Ama kazanırsak ve üstümüzde kayıplar olursa Lemina'nın hayvani performansı, Onyekuru-Saracchi takviyesi ve Falcao'nun form tutmasıyla ligin devamında bir şansımız olabilir. Konsantre olmamız lazım yapılan işlere, konuşulanlara bak.

Yönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.

Aslında yönetim yanlış yapıyor bırakacaksın alsın Arda'yı üstlerine düşeni yaptılar ben saygı duyuyorum. Madem istiyor alın o zaman top sizden çıksın zaten dışarı da düşman çok birde ultralarla, antrenör tripleriyle uğraşmayın. Allah Allah ya uğraştığı şeylere bak koca kulübün değecek bir adam olsa gam yemeyeceğim.
Pro-Expert bir Terimciden bunları görmek beni şoke etti. Seni kutlarım gerçekleri gördüğün ve hocaya körü körüne biat etmediğin için.

gören de fatih terimin istedigi hic bir sey olmuyor sanacak. avrupa'nin 5 büyük liginde herhangi bir takimda görev alsa hasan sas, ümit davala ve levent sahini 1 dakika tutmazlar orada. bunlar terim olmasa futboldan ac kalacak adamlar. yorumculuk bile yaptirmazlar. vefa mefa diye yaninda tutuyor iste. maddi imkanlar kisitli olmasina ragmen hakkini vermisler transfer döneminin, yönetimi elestirirken biraz düsünün.

Yorumlari gorunce cildiiriyorum Galatasaray efsanesi bi Td icin soylenen sozlere bak yazik ya gercekten bizim taraftar kadar nankor taraftar yok
Normal üstat ardayı keşke transfer etse de eleştirsek şampiyonluk gitse diyen liboşlar var ama sadece burada değil tribünde de yani belhandalı şampiyonluk geleceğine fenerin şampiyonluğunu isteyenler her yerde tribünde sosyal medyada

Söylediklerine katılıyorum. Bence Arda'yı sadece taraftar dışında kulüp içindenkiler de istemiyor bence. Mustafa Cengiz'i ordan sıkıştırıyorlar diye düşünüyorum.

Kulüp içindekiler genel kurul, liseliler filan

Nası sen kimsin ya? 22 şampiyonluğunun 8 ini almış adamdan bahsediyoruz.
Ağır saçmalıyoruz bazen.

Hayır bu adamı sevmeyebilirsiniz de terim e sen kimsin demek nası bi kafa?
Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Onu demek istedim. Fatih hoca haddini aşan bazı davranışlarda bulunuyor. Yahu git o zaman başkan ol her şeye karış. Hoca mısın basın sözcüsü müsün başkan mısın nesin yani.

Terim istiyor ki yönetim her istediğime buyur desin, önümde ceketleri iliklesin. Sen kimsin ya? Aysal başkanımın dediği gibi Galatasaray'ın bir elemanısın. Ne bu kendini Galatasaray'dan büyük görmeler?
Yalnız o eleman kulübün 8 şampiyonluğunda pay sahibi. Şu an beşiktaş kıvamında fenerin tek büyük olduğu bir lig izliyoduk bu da ufak bir not.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz in yonetim sekli taraftar ne istiyorsa onu yapmak. Kendi iradesi plani olan biri degil. Sosyal medyayi cok iyi takip eden biri. Arda yi da bu yuzden istemiyor. Maliyeti olmayan hocanin istedigi bir oyuncuyu herkez alir. Bu zamana kadar Terimin yaninda durdu gibi gozuksede taraftarin Terim e tepkisinde ilk satacak adam baskan olacak. Terim de bunun farkinda.

Aysal başkanının botoksuna sokayım!

Sen kimsin dediğin adamın sayesinde Galatasaray’lı oldun hırbo! Destur de.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetimden birisi toplantıda konuşulanları niye sızdırsın ki Arda konusunda. Belki de Mehmet Ağar gibi bu transferi çok isteyen şahıslara "bakın ben istedim ama yönetim istemiyor" demek için Fatih hoca sızdırdı. Bilemeyiz. Ama bildiğim birşey varsa Başkan malesef hocadan daha iyi Galatasaraylı. Medya önünde yönetime sallaması ,Arda'yı istemesi ve Nagatomo hakkında söylediği skandal sözlerle iyice zıvanadan çıktı.

Basındaki adam Ali Ece filan olsa sorun olmaz da hasta Galatasaraylı pomak rodop ile hemşerim çetinçalı olunca galiba liboşların zoruna gidiyor 😉

Hoca nın Arda yı istemesi eleştirilebilir evet. Ama bugünkü durum dolmuşluğun sonucudur. Başkan tam şark kurnazı büyüksün hocam şöyle hocam böyle hocam, ama çoğu zaman yalnız bırakılan yine hoca. Ne çabuk unutuldu hocadan başka kimsenin açıklama yapmadığı günleri. Ama ilk galibiyette hepsi kamera karşısında.. Evetm hoca çoğuna göre arda yı istemekte haksız, ama başkanın da kaçak dövüştüğünüz 1-2 tane gazeteci eskisine haber üfleyerek zaman zaman transferleri zora soktuğumu ve kendi pr ını yaptığını görmüyormusunuz. Arda nın A sı geçmedi demesi de doğru değildi. Kusura bakmayın ama hoca yı o kadar da haksız göremiyorum...

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt