- 13 Şubat 2009
- 26.752
- 24.020
- 3.048
Taktın mı takıyorsun hoca sen de. Bırak Arda artık bizim kalibremizde bir topçu değil. Napalım her altyapıdan çıkan topçumuz futbolu bizde mi bıraksın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nası sen kimsin ya? 22 şampiyonluğunun 8 ini almış adamdan bahsediyoruz.Terim istiyor ki yönetim her istediğime buyur desin, önümde ceketleri iliklesin. Sen kimsin ya? Aysal başkanımın dediği gibi Galatasaray'ın bir elemanısın. Ne bu kendini Galatasaray'dan büyük görmeler?
Pro-Expert bir Terimciden bunları görmek beni şoke etti. Seni kutlarım gerçekleri gördüğün ve hocaya körü körüne biat etmediğin için.Yönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.
Aslında yönetim yanlış yapıyor bırakacaksın alsın Arda'yı üstlerine düşeni yaptılar ben saygı duyuyorum. Madem istiyor alın o zaman top sizden çıksın zaten dışarı da düşman çok birde ultralarla, antrenör tripleriyle uğraşmayın. Allah Allah ya uğraştığı şeylere bak koca kulübün değecek bir adam olsa gam yemeyeceğim.
Normal üstat ardayı keşke transfer etse de eleştirsek şampiyonluk gitse diyen liboşlar var ama sadece burada değil tribünde de yani belhandalı şampiyonluk geleceğine fenerin şampiyonluğunu isteyenler her yerde tribünde sosyal medyadaYorumlari gorunce cildiiriyorum Galatasaray efsanesi bi Td icin soylenen sozlere bak yazik ya gercekten bizim taraftar kadar nankor taraftar yok
Söylediklerine katılıyorum. Bence Arda'yı sadece taraftar dışında kulüp içindenkiler de istemiyor bence. Mustafa Cengiz'i ordan sıkıştırıyorlar diye düşünüyorum.Yönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.
Aslında yönetim yanlış yapıyor bırakacaksın alsın Arda'yı üstlerine düşeni yaptılar ben saygı duyuyorum. Madem istiyor alın o zaman top sizden çıksın zaten dışarı da düşman çok birde ultralarla, antrenör tripleriyle uğraşmayın. Allah Allah ya uğraştığı şeylere bak koca kulübün değecek bir adam olsa gam yemeyeceğim.
Mahmut RecevikBence basına servis yapan Yusuf Günay’dır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Onu demek istedim. Fatih hoca haddini aşan bazı davranışlarda bulunuyor. Yahu git o zaman başkan ol her şeye karış. Hoca mısın basın sözcüsü müsün başkan mısın nesin yani.Nası sen kimsin ya? 22 şampiyonluğunun 8 ini almış adamdan bahsediyoruz.
Ağır saçmalıyoruz bazen.
Hayır bu adamı sevmeyebilirsiniz de terim e sen kimsin demek nası bi kafa?
Yalnız o eleman kulübün 8 şampiyonluğunda pay sahibi. Şu an beşiktaş kıvamında fenerin tek büyük olduğu bir lig izliyoduk bu da ufak bir not.Terim istiyor ki yönetim her istediğime buyur desin, önümde ceketleri iliklesin. Sen kimsin ya? Aysal başkanımın dediği gibi Galatasaray'ın bir elemanısın. Ne bu kendini Galatasaray'dan büyük görmeler?
Terim istiyor ki yönetim her istediğime buyur desin, önümde ceketleri iliklesin. Sen kimsin ya? Aysal başkanımın dediği gibi Galatasaray'ın bir elemanısın. Ne bu kendini Galatasaray'dan büyük görmeler?
Basındaki adam Ali Ece filan olsa sorun olmaz da hasta Galatasaraylı pomak rodop ile hemşerim çetinçalı olunca galiba liboşların zoruna gidiyorYönetimi kutluyorum. Basında ki adamlarına haber vererek de doğru iş yapmışlar. Hocanın basında adamları oluyor da yönetimin niye olamıyormuş bunu da sormak lazım. El öpmeye kadar kulüpte Arda adı geçmiyor ama el öpülüp biat gelince racon gereği bunu transfer ettirmem lazım kafasına geliniyor. Madem Arda bu kulübün çocuğu niye bu kadar beklettin iki senedir adamı diye sorarım o zaman.