Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.029
- 4.110
- 2.248
Hay ardana senin be ne ardaymış sahada yürüyecek hali olmayan bi futbolcu eskisi icin şunun dediklerine bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmuş ya ne garipsiniz üstat
Ustad hocamizin arda aski hakkindaki dusuncelerini alalim.Konuşmuş ya ne garipsiniz üstat
Bu gelecege yatirim aciklamasindan sonra yapilacak her transfer hamlesinin 12-13 yas civarinda olacagini dusunen de, afedersin, cok naiftir.gelecege yatirim yapacagiz diyor ama 10 sene önce bizim formamizi giymis elemanin lafini ediyor daha
düpedüz yalan söylüyor.
Eski günlere dönmeye meraklı bir ekip. Gitsin şu Fatih Terim'de görelim 8.defa başımıza ne boklar geldiğiniBahsedilen gazeteciler Süleyman rodop ve Kadir cetincali.
Sızdıran Yusuf Günay, Mustafa Cengiz ve ivedik uclusunden biri.
Arda gelir gelmez aranızda anlasirsiniz ama sen bunu hocayı karalama adına basına sizdiriyorsan yani bu riski alıyorsan Liseciler kazanır sen de defolur gidersin başkan.
Bu hamle de bizi şampiyonluktan eder net. 2 3 sene daha geriye gideriz. Fb nin ivme kazandığı bu dönemde yapılabilecek en kötü şey bu olur.
Şıklar belli
Yusuf
Mustafa
Abdurrahim
Bu üçünden biri sızdırdı
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumlari gorunce cildiiriyorum Galatasaray efsanesi bi Td icin soylenen sozlere bak yazik ya gercekten bizim taraftar kadar nankor taraftar yok
O zaman az beklemek lazım hocamYazdığımda konuşmamıştı
Yonetim mi ? Hoca'nin kendi aciklamasini alta koyuyorum:Yönetim satışları yapamayıp, stoper ve orta saha almayı da beceremezse iyice patlarlar. Umarım Arda'yı almamanın bedeli 2 transfer olur.
bu eleman kim? yiyorsa kendi ismiyle yazsin.
1- Koskoca Galatasaray başkanı böyle işlerle uğraşmaz.
2- Abdurrahim’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Hocadan korkar.
3- Yusuf Günay yapılan bu kahpelik için biçilmiş kaftan. Tam yalaka müdür yardımcıları gibi. Başkana yaranmak, küçük hesaplarını devam ettirmek için böyle yollar izliyor bence.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abdurahim satmaz hocayı. Sinsi Yusuf Günay veya mahmut recevik sizdiriyor. Başkanın bu oyunlara geleceğini düşünmüyorum. Akıllı adama benziyor çünkü.Şıklar belli
Yusuf
Mustafa
Abdurrahim
Bu üçünden biri sızdırdı
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok öyle bir şey Süleyman rodopa atar yapıyor Mahmut recevike de kesin bilgi rodopa servisi mahmut bey yapıyormuş bu Arada ne oldu Arda geliyorduUstad hocamizin arda aski hakkindaki dusuncelerini alalim.