Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Yönetim satışları yapamayıp, stoper ve orta saha almayı da beceremezse iyice patlarlar. Umarım Arda'yı almamanın bedeli 2 transfer olur.

gelecege yatirim yapacagiz diyor ama 10 sene önce bizim formamizi giymis elemanin lafini ediyor daha

düpedüz yalan söylüyor.
Bu gelecege yatirim aciklamasindan sonra yapilacak her transfer hamlesinin 12-13 yas civarinda olacagini dusunen de, afedersin, cok naiftir.

Ayni kisiler yaz transfer doneminde, Avrupanin herhangi kalburustu 29 yasindaki oyuncu icin sabaha kadar nobet tutar. O oyuncalara odenecek bonservis, ve 4 yillik sozlesme tam gelecege yatirim kistasina giriyor tabii.

Takımın patronu terim olası kötü sonuçta da fatura kesilecek adam da kendisi. Bu kadar başarı kazanmış biriyle arda dahi olsa tartışmaya girmek mallık tir.

Al her istediğini sezon sonu bakarsın duruma. Arda geldi diyelim ya bedavaya oynayacak ya da çok makul ücrete.

Hani zaten 10 puan yemişiz bu tarz tatsizliklarla ortalığı neden kaosa surukluyosunuz ki?

Kendi aranızda konuşmadan basina konuşmanın zararları işte.

Başkan geri adım atmak istemiyor, terim konuşulanlar dışarıya sizdiriliyor diye yönetimi suçluyor.

Olan gene Galatasaray a taraftara olacak ahanda yazın buraya.

Bahsedilen gazeteciler Süleyman rodop ve Kadir cetincali.
Sızdıran Yusuf Günay, Mustafa Cengiz ve ivedik uclusunden biri.

Arda gelir gelmez aranızda anlasirsiniz ama sen bunu hocayı karalama adına basına sizdiriyorsan yani bu riski alıyorsan Liseciler kazanır sen de defolur gidersin başkan.

Bu hamle de bizi şampiyonluktan eder net. 2 3 sene daha geriye gideriz. Fb nin ivme kazandığı bu dönemde yapılabilecek en kötü şey bu olur.
Eski günlere dönmeye meraklı bir ekip. Gitsin şu Fatih Terim'de görelim 8.defa başımıza ne boklar geldiğini

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şıklar belli

Yusuf
Mustafa
Abdurrahim

Bu üçünden biri sızdırdı

1- Koskoca Galatasaray başkanı böyle işlerle uğraşmaz.

2- Abdurrahim’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Hocadan korkar.

3- Yusuf Günay yapılan bu kahpelik için biçilmiş kaftan. Tam yalaka müdür yardımcıları gibi. Başkana yaranmak, küçük hesaplarını devam ettirmek için böyle yollar izliyor bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumlari gorunce cildiiriyorum Galatasaray efsanesi bi Td icin soylenen sozlere bak yazik ya gercekten bizim taraftar kadar nankor taraftar yok

Ben 2005 ten beri bu forumdayım.Malesef bazı dinamikleri var.Rijkaardı falan överdi hepsi bir ağızdan zamanında.Şaşırırdım hoca değildi çünkü Rijkaard.Öyle şeyler yazalardı ki acaba derdim hepsi biliyor ben mi bişeyi atlıyorum.Neyse en son bi arabistanı çalıştırdı da sonra bıraktı mesleği..

Gerets e sallarlardı.Efsane hocadır kendisi.İnanılmaz eleştiri olurdu hep bir ağızdan.Kavga ederdim değişmezdi.Terim içinde böyle bi durum var malesef. Yani makaraya goygoya girilmesi gerekiyor yoksa sinirlendirirler fanatik taraftarı.

Ben geçen sene bi elemana küfür ettim burada.Fatih terimi eleştiriyor çatır çutur.Öyle bi zamandı ki şampiyonluk inancı yoktu forumda.Şampiyon yapacak hoca dediğimde alay falan etti.Sene sonu mayıs ayında kutlamalara ilk sen çıkarsın dedim.Eleman çıkmam sevinmem vs falan dedi.Böyle tipler mevcut forumda.Galatasarayın şampiyonluguna sevinmezmiş amcam.Sokayım senin Galatasaraylılığına.Takım iyi oynasın şampiyon olmasın falan yazıyorlar.Çok enteresan kafalar mevcut.

Hocanın taktik anlayışı vs eleştirilebilir.Geldiğinden beri memnun değilim ama gidince bayram edilecek bi durum yok.İnsanın ya gerizekalı olması yada fenerli olması bunu istemesi için.

Ya bu takımda ömer bayram denen çapsız top oynuyor.Arda Turan gelip yedek otursa kime batacak mesela.Adam Arda gelirse maç izlemem o gidene kadar diyebiliyor.Çoğu da maçları twiterdan takip eden tipler. 50k mesaj sayısı var.Maç ı izlemedim nasıldık falan yazıyor. Çok takılmamak lazım.Biri geliyor Belhanda oynamış iyi ki izlememişim diyor.Sonra bakıyorsun paragraf döşüyor maç sonu topçulara hocaya falan.

Yönetim satışları yapamayıp, stoper ve orta saha almayı da beceremezse iyice patlarlar. Umarım Arda'yı almamanın bedeli 2 transfer olur.
Yonetim mi ? Hoca'nin kendi aciklamasini alta koyuyorum:

Fatih Terim: "Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Böyle futbolcu bulmak çok zor."

Bu zihniyet ve duygusallikla kimseyi gonderemeyiz zaten burada yonetimin bir kabahati yok. Hoca her sevdigi oyuncuyu evladi gibi gorur ve ona boyle acik kapi birakirsa elin adami gitmiyorum diyebilir. Zaten kendiside bunu acikca soyledi az once. Suan takimda 17 yabanci var, nasil gonderecegiz merak konusu zaten..

1- Koskoca Galatasaray başkanı böyle işlerle uğraşmaz.

2- Abdurrahim’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Hocadan korkar.

3- Yusuf Günay yapılan bu kahpelik için biçilmiş kaftan. Tam yalaka müdür yardımcıları gibi. Başkana yaranmak, küçük hesaplarını devam ettirmek için böyle yollar izliyor bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray koskoca ama başkan işte o koskoca makama yakışmayan birisi. Çok emin olma derim hocam...
EO_eqj7WsAAznqY

5bc26065eb10bb14dccb1017.jpg

belinde silahla hastane basan 1 suc makinesini futbolcu diye transfer etmek isteyen birine HAYIR demek gerekir.

bravo mustafa cengiz!

nasil karanlik baglantilari varsa bu herifin, daha gelmeden bile ortaligi karistirdi. gitsin arap cöllerinde takilsin, bizden uzak olsun da nerede olursa olsun.

Şıklar belli

Yusuf
Mustafa
Abdurrahim

Bu üçünden biri sızdırdı

Abdurahim satmaz hocayı. Sinsi Yusuf Günay veya mahmut recevik sizdiriyor. Başkanın bu oyunlara geleceğini düşünmüyorum. Akıllı adama benziyor çünkü.

Geri
Üst Alt