- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
belinde silahla hastane basan 1 suc makinesini futbolcu diye transfer etmek isteyen birine HAYIR demek gerekir.
bravo mustafa cengiz!
nasil karanlik baglantilari varsa bu herifin, daha gelmeden bile ortaligi karistirdi. gitsin arap cöllerinde takilsin, bizden uzak olsun da nerede olursa olsun.
ben duyumcu, haberci vs. degilim. galatasarayin neferiyim.Sen kendi isminle mi yazıyorsun Twitter’da ha?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öyle soft yazmissin ki gören mehmet agar'i aydinlik bir adam zannedecekNe karanlığı Mehmet ağar işte apaçık ortada
Şu an görevde kalmalarının tek sebebi Fatih Terimdir. Fatih Terim'i şutlasınlar sonra hallerini bi görelim. Forumun çoğunluğunun istediği olur hem.1- Koskoca Galatasaray başkanı böyle işlerle uğraşmaz.
2- Abdurrahim’in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Hocadan korkar.
3- Yusuf Günay yapılan bu kahpelik için biçilmiş kaftan. Tam yalaka müdür yardımcıları gibi. Başkana yaranmak, küçük hesaplarını devam ettirmek için böyle yollar izliyor bence.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca yönetimin becerememe ihtimaline karşı daha yumuşak yaklaşıyor. Elde kalırsa bu oyuncuyu kullanmak zorunda kalabilir.Yönetimin sert bir şekilde menajerine bu transfer dönemi gidiyorsunuz diyip yollaması lazım.Yonetim mi ? Hoca'nin kendi aciklamasini alta koyuyorum:
Fatih Terim: "Nagatomo ile konuştum, bize çok büyük hizmetler yaptı. Biz onu çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bir fırsat bulursa gidecek ama kalırsa da başımızın üstünde yeri var. Antrenmanın en çok çalışanı. Böyle futbolcu bulmak çok zor."
Bu zihniyet ve duygusallikla kimseyi gonderemeyiz zaten burada yonetimin bir kabahati yok. Hoca her sevdigi oyuncuyu evladi gibi gorur ve ona boyle acik kapi birakirsa elin adami gitmiyorum diyebilir. Zaten kendiside bunu acikca soyledi az once. Suan takimda 17 yabanci var, nasil gonderecegiz merak konusu zaten..
ben duyumcu, haberci vs. degilim.
Ya Murat okuduğunu anlamıyorsun kim bilir yazmışın ben de diyorum ki herkes biliyor kim olduğunuöyle soft yazmissin ki gören mehmet agar'i aydinlik bir adam zannedecek
Mehmet Ağar karanlık biridir zaten..Ne karanlığı Mehmet ağar işte apaçık ortada
ARDA SUNİ GÜNDEM
Bu talebin olumlu karşılanmayacağı, yönetimi köşeye sıkıştıracağı zaten aşikar. yani bu talebi öne süren FT zaten bunun reddedileceğini biliyor
Hem yönetimle arasını bilerek bozuyor, hem de kötü futbol yerine ardayı tartıştırarak cambaza bak diyor.
3 sezonluk anlasma yaptigimiz jimmy durmaz bugün mac kadrosunda yok. yine imza parasi bile verip 3 sene sözlesme yaptigimiz 33 yasindaki hollandali milli topcu babel'den bile katki alamadik. türk milli takiminin oyuncu havuzunda olmayan, 3-3.5 senedir top oynamayan birine kulübede yer verecek lüksümüz var mi? stoper falan olsa neyse yani bir de orta saha. en kritik bölge icin kulübede mafyatik birini mi bekletecegiz? futbolu birakmis selcuk mesela florya'da pasta kesmekle mesgul ama sözlesme uzatti. simdi selcuk gidecek ve arda mi kesecek pastalari? terim daha semih kaya, sabri sarioglu gibi adamlari kadrosunda görmek istiyor.Ben 2005 ten beri bu forumdayım.Malesef bazı dinamikleri var.Rijkaardı falan överdi hepsi bir ağızdan zamanında.Şaşırırdım hoca değildi çünkü Rijkaard.Öyle şeyler yazalardı ki acaba derdim hepsi biliyor ben mi bişeyi atlıyorum.Neyse en son bi arabistanı çalıştırdı da sonra bıraktı mesleği..
Gerets e sallarlardı.Efsane hocadır kendisi.İnanılmaz eleştiri olurdu hep bir ağızdan.Kavga ederdim değişmezdi.Terim içinde böyle bi durum var malesef. Yani makaraya goygoya girilmesi gerekiyor yoksa sinirlendirirler fanatik taraftarı.
Ben geçen sene bi elemana küfür ettim burada.Fatih terimi eleştiriyor çatır çutur.Öyle bi zamandı ki şampiyonluk inancı yoktu forumda.Şampiyon yapacak hoca dediğimde alay falan etti.Sene sonu mayıs ayında kutlamalara ilk sen çıkarsın dedim.Eleman çıkmam sevinmem vs falan dedi.Böyle tipler mevcut forumda.Galatasarayın şampiyonluguna sevinmezmiş amcam.Sokayım senin Galatasaraylılığına.Takım iyi oynasın şampiyon olmasın falan yazıyorlar.Çok enteresan kafalar mevcut.
Hocanın taktik anlayışı vs eleştirilebilir.Geldiğinden beri memnun değilim ama gidince bayram edilecek bi durum yok.İnsanın ya gerizekalı olması yada fenerli olması bunu istemesi için.
Ya bu takımda ömer bayram denen çapsız top oynuyor.Arda Turan gelip yedek otursa kime batacak mesela.Adam Arda gelirse maç izlemem o gidene kadar diyebiliyor.Çoğu da maçları twiterdan takip eden tipler. 50k mesaj sayısı var.Maç ı izlemedim nasıldık falan yazıyor. Çok takılmamak lazım.Biri geliyor Belhanda oynamış iyi ki izlememişim diyor.Sonra bakıyorsun paragraf döşüyor maç sonu topçulara hocaya falan.
Niye ayıp mı 40 yıllık Galatasaraylılara röportaj vermek sen desene ben liboşum Aysal gibi Galatasaray düşmanı da olsa ntvlere saranlara röportaj veririm neden çünkü ye kürküm yeGalatasaray koskoca ama başkan işte o koskoca makama yakışmayan birisi. Çok emin olma derim hocam...
![]()
E ben ne diyorum apaçık ortada sanki bilinmiyormuş gibi yazmayın bağlantısı o korkuyor musun yoksa ismini söylemektenMehmet Ağar karanlık biridir zaten..
İmza...Ben 2005 ten beri bu forumdayım.Malesef bazı dinamikleri var.Rijkaardı falan överdi hepsi bir ağızdan zamanında.Şaşırırdım hoca değildi çünkü Rijkaard.Öyle şeyler yazalardı ki acaba derdim hepsi biliyor ben mi bişeyi atlıyorum.Neyse en son bi arabistanı çalıştırdı da sonra bıraktı mesleği..
Gerets e sallarlardı.Efsane hocadır kendisi.İnanılmaz eleştiri olurdu hep bir ağızdan.Kavga ederdim değişmezdi.Terim içinde böyle bi durum var malesef. Yani makaraya goygoya girilmesi gerekiyor yoksa sinirlendirirler fanatik taraftarı.
Ben geçen sene bi elemana küfür ettim burada.Fatih terimi eleştiriyor çatır çutur.Öyle bi zamandı ki şampiyonluk inancı yoktu forumda.Şampiyon yapacak hoca dediğimde alay falan etti.Sene sonu mayıs ayında kutlamalara ilk sen çıkarsın dedim.Eleman çıkmam sevinmem vs falan dedi.Böyle tipler mevcut forumda.Galatasarayın şampiyonluguna sevinmezmiş amcam.Sokayım senin Galatasaraylılığına.Takım iyi oynasın şampiyon olmasın falan yazıyorlar.Çok enteresan kafalar mevcut.
Hocanın taktik anlayışı vs eleştirilebilir.Geldiğinden beri memnun değilim ama gidince bayram edilecek bi durum yok.İnsanın ya gerizekalı olması yada fenerli olması bunu istemesi için.
Ya bu takımda ömer bayram denen çapsız top oynuyor.Arda Turan gelip yedek otursa kime batacak mesela.Adam Arda gelirse maç izlemem o gidene kadar diyebiliyor.Çoğu da maçları twiterdan takip eden tipler. 50k mesaj sayısı var.Maç ı izlemedim nasıldık falan yazıyor. Çok takılmamak lazım.Biri geliyor Belhanda oynamış iyi ki izlememişim diyor.Sonra bakıyorsun paragraf döşüyor maç sonu topçulara hocaya falan.