Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

belki Sami Yen den sonra gelen 2.kisi olan kişi sen ben olsam götümüz arstan inmezdi. Yaşayan kulüp efsanesi adam ya. Ötesi yok. Mütevazi bile davranıyor bence hoca.
İmkansız denen her şeyi yapmış, inanılmaz mutluluklar kazandırmış ve neredeyse firesi olmayan adamı istememek ciddi aptallık. Hatasıyla kusuruyla sarmamiz, desteklememiz lazım.

.
Postuna katılıyorum ama 2 numara diyemeyiz Metin Oktay filan da değilbaba gündüzler aslan Nihat’lar var ki ben hasta terimciyimdir

Bence de hoca mütevazi onun yerinde başkası olsa sapıtırdı

Tanıdığın bildiğin güvenilir saglik kuruluslari var mi ustat bağış için? Dugunden gelecek olan miktarın ufak bir bolumunu bagislamak istiyoruz. Suan Lösev ve Kizilay ile irtibattayiz @Osman SEDEN
kral hareket reis tebrikler :tbr:
maalsef yok fakat düğüne kadar elbet buradan çok önemli yönlendirmeler olacaktır

medyanın önünde başkanına gider yaparken de o mahremiyeti düşüneceksin rengim. Mustafa Cengizin Terimle çok çalışmak istediğini de sanmıyorum ben açıkçası.

Fatih Terim’in fıtratında var bu. Eğer onunla çalışıyorsan bunlara katlanacaksın.

Fatih hoca dikenli gül gibidir. Güzel kokar ama can acıtır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca baskani yollatip liseliler altindami calismayi istiyor?

m.cengize destek vermeliyiz adam daha ne yapsın ne istiyorsa yaptı terimin üstüne floryayı geri aldı mali durumumuz herkesten baya iyi

fatih hoca son yıllarda en cok hangi şampiyonlugu istiyor deseler bence bu yıldır cünkü nekadar sevmedigi şahıs varsa hepsine koyma şansı var

lakin hoca kendi teknik hatalarından acilen arınmadan bu iş çok zor

Fatih Terim’in fıtratında var bu. Eğer onunla çalışıyorsan bunlara katlanacaksın.

Fatih hoca dikenli gül gibidir. Güzel kokar ama can acıtır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

işte herkes bunu taşımak zorunda değil. kimse de taşıyamadı bugüne kadar zaten.

bak kmk, Başkan çıkıp Arda gündemimizde değil, kimsenin geçmişine yatırım yapmayacağız dediği an, mevzu kapanır. Hoca kendisiyle çelişiyor, hem öyle bir çıkış yapıp, başkana gider yapıyor, medyaya malzeme veriyor, bugün de çıkıp yönetimle aramda bir sorun var dedirtmemek için çabalıyorum diyor.

Arda mevzusu kapanmış yönetim istemiyor bu açık, sen basın toplantısında bütün camia istemeli diyosun, sonra uA açıklama yapıyor, itin götüne soktukları adamı hoca istiyorsa bizde isteriz diyor.

garip

Yok bu Arda Turan konusunu Yusuf Günay verdi ;)
Yani bu Son Karari.

Baska konularda Recevik vermis olabilir Rodop ve Recevik zaten Arkadas.
Sezon ortası tüm transferi recevik sızdırdı. Hayır sadece rodop a da değil, soran herkese verdi bilgileri. Bu kadar da saygısı var kulübüne.

Geri
Üst Alt