Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

liseli fosiller ali dürüst veya eski adnan öztürk tarzı hem camia hem lise hemde taraftarın destegini alacak aday bulmadıgı sürece cengz kalır

Yalnız hakikaten diğer her şey bir kenara Terim hakikaten korkunç yoran bir adam :asd: başkan veya yönetici olsam asla birlikte çalışmak istemezdim.
Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.

Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.

Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.

İstifa için bahane aranıyor galiba. Yoksa 3 yıldır top oynamayan 33 yaşındaki biri için kavga etmenin hiçbir mantıklı yanı yok. El öpme olayına kadar Arda’nın yüzüne bakmıyordu ne oldu bir el öpme ile takımın stratejisi mi değişti

Sonuna kadar ANTI-TERIM sonuna kadar Mustafa cengizin arkasindayiz.

Adam su darlikta ve FFP de

- Seri
- Lemina
- Emre Mor (fiyasko)
- Jimmy Durmaz (fiyasko)
- Babel (fiyasko)
- Falcao
- Andone
- Sarrachi
- Nzonzi

Getirmis, ve 17 hafta gecmis hala rezillere oynuyoruz. Insan biraz utanir be adam. Rakiplerin solbeki ve resmen 1 stoperi varken, daha derili toplu oynuyorlar. Bir rakibinde iki kanatta saatcilar var, mali durumda fiyasko etmisler ve suan ayni puandasin.

Hic mi transferden anlamiyorsun? 33 yasindaki suyu cikmis Babelden 3 sene 11m euro kontrat niye yaptirdin? Dunya uzerinde hic 1 tane hizli siyahi kanat oyuncular yok? Brugge gidip, Sarpsborg 08 takimindan Krepin Diattayi 2m euroya alirken senin rezil scout ekibin ve sen kos koca yaz ayinda naptiniz?

Hic mi utanmiyorsun sen be adam. Ilhan Palut, Goztepede belki 1-2 en max 3 ay oldu geleli, ve hemen oyundan farketti, olu oyuncular resmen performans gosteriyor, deplasmanda rahat mac kazaniyorlar. 2 senedir takimin basindan, guzel akici futbol oynadigimiz oyun sayisi MAKSIMUM 5 mactir.

Kos kocaman FIYASKOSUN Terim

Onu bilmem ama bu yönetimin dursunun mirasına konduğunu düşünüyorum ben. Zaten dursun getirmişti terimi. Başkan cengiz olsa da dursun olsa da o sene takım şampiyon olacaktı. FFP sürecini iyi yönetti artıya geçtik ekonomide diyor cengizciler. Ee FFP'nin amacı zaten tam olarak bu. Artıya geçmen lazım harcamanalardan kısıp. Şimdi dursun özbek olsaydı FFP sınırlaması gelseydi başımıza dursun banane FFP'den kardeşim daha transfer yapacağım mı diyecekti?
dursun yönetiminde terim gelirse kendimi yakarım diye adamlar konusurken mustafa cengiz seçim vaadi olarak gösteriyordu hocayı reis. hatta dursun terimi getirince cengo baskan cıkıp bunu dile getirmişti.yönetimi bende çok güçsüz ve yetersiz buluyorum bunu hep anlatırım fakat bu camiada bu dönemde bukadar iyi niyetli 2. bi isim daha yok. dursun ve kardeşi asla iyi niyetli insanlar değildi. ve buna rağmen yaptıkları yanlarına kar kalıyordu.
yarın seçim olsa yönetecek adam anında yemeye yedirmeye baslar gene.
edit. zaten iştahlarının bukadar kabarmasının sebebi de az olsun çok olsun bişeylerin yolunda gitmesinden dolayı

Bu krizin daha da derinlesmesi ve teknik kadronun derhal kovulmasi dilegiyle. Sayin Baskan'in Galatasaray'i dusunen tek adam oldugunu gormus olduk bu konu ozelinde.

Oynatılan futboldan bende memnun değilim. Ama şu ortamda hoca değişikliğini kaldıracak altyapimiz yok. Hoca giderse yönetim de gider. Min 3 sezon toparlanamiyiz. Zaten ffp belası var başımızda. Kiraliklarla ittir kaktir bisiler yapmaya çalışıyoruz. Zaman deneme yanılma zamanı değil. 2 3 sezon daha şampiyon olsun şu takım. Ondan sonra dhaa rahat bir zamanda gerekiyorsa hoca da gitsin. Benim savunduğum nokta tam olarak bu.

İşin acı tarafı koltuk tehlikede olmasa başkanın Arda ya hayır deme ihtimali bile yokken. Koltuk uğrun hocayı karşısına almış olması.. Ne derseniz deyin M. Cengiz başkansa Hoca sayesindedir...2 sene şampiyon olamasa 6 ay forvet alamamış üstüne diagne ye tonla parayı harcamış yönetim mali olarak da ibra edilmezdi... Bence Yönetim bugün itibariyle bindiği daldan olmuştur.. Çok geçmeden düşer..

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yönetim hocanın isteklerini yapmıyor demek haksızlık olur 1-2 istisna haric bence tüm teknik olaylarda hocanın istedigi hersey yapılıyor

ozan konusu ve arda konusu 2 istisna arda konusunda hocanın ve yönetımın hataları var fakat yönetim bence hocanın her istedigini almaya calısıyor

Hocam tamam haklısın kulüpte bol miltarda arkadan iş çeviren köstebekler var ama allah aşkına arda için de bu polemiklere girme. alsan ne olacak yani oynatmadan sene bitecek. Arda artık okeye dönüyor boşver hoca

Mustafa cengiz yönetimi hocanın talebi doğrultusunda transfere ne kadar harcadılar bugüne kadar? 50 milyon euro falan var mı ?

Bu yonetim giderse dursun ozbek gelir.
Terim giderse baskasi gelir.

Ben olsam oyumu yonetimden kullanirim, en azindan durust insanlar ve dursun gibi pezevenklerin elinde ezilmez klup.

Terim gitse ne olacak, kisa zamanda 40 tane transfer yapti ve daha bi 40 transfer daha istiyor. Takimin kondisyonu yerlerde surunuyor, taktik maktik diye birsey yok, 2 yildir takimin ne oynadigini anlayamadik. Oyuna mudahale edemeyen biri, ancak selcuk mudahelesi var ondada takimin icine tam sicmaktir.

Bahaneler ustune bahane, bu yonetimmi aldi belhandalafi feghuiliyi? Yonetimmi nagatomoyu aldi? Sen istemedinmi, eee 33 yasindaki adami nasil satsin Yada cikarsin elden. Diagneye 13m euro verdi klup, simdi klupsuz.

Walla Terim o eski Terim degil, artik onun devri bitti. Kaldigi her gun klube zarardir.

Vay be reis senden bunu duymak ilginç oldu. :asd:

Birde Bu ftor'u da sen çıkardın herkesin diline düştü forumda. :crushed: yeriyor mu yoksa gelişigüzel öylesine bir kısaltma mı belli değil iyi buluş tebrik ederim.:asd:
Ftor hocamizin milli takima gittigi donemlere zırtarapator diye bir sey bulmuş idim. Talha Kullu konu açmıştı zirtarapator vb sözler yasaktır diye. :D Aklıma o geldi.

Geri
Üst Alt