Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.120
- 35.217
- 3.758
liseli fosiller ali dürüst veya eski adnan öztürk tarzı hem camia hem lise hemde taraftarın destegini alacak aday bulmadıgı sürece cengz kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.Yalnız hakikaten diğer her şey bir kenara Terim hakikaten korkunç yoran bir adambaşkan veya yönetici olsam asla birlikte çalışmak istemezdim.
Yalniz hocamizin bu ara iyi oynuyoruz açıklamasını gözden kaçırmayın. KralArda açıklamasından daha acı.
dursun yönetiminde terim gelirse kendimi yakarım diye adamlar konusurken mustafa cengiz seçim vaadi olarak gösteriyordu hocayı reis. hatta dursun terimi getirince cengo baskan cıkıp bunu dile getirmişti.yönetimi bende çok güçsüz ve yetersiz buluyorum bunu hep anlatırım fakat bu camiada bu dönemde bukadar iyi niyetli 2. bi isim daha yok. dursun ve kardeşi asla iyi niyetli insanlar değildi. ve buna rağmen yaptıkları yanlarına kar kalıyordu.Onu bilmem ama bu yönetimin dursunun mirasına konduğunu düşünüyorum ben. Zaten dursun getirmişti terimi. Başkan cengiz olsa da dursun olsa da o sene takım şampiyon olacaktı. FFP sürecini iyi yönetti artıya geçtik ekonomide diyor cengizciler. Ee FFP'nin amacı zaten tam olarak bu. Artıya geçmen lazım harcamanalardan kısıp. Şimdi dursun özbek olsaydı FFP sınırlaması gelseydi başımıza dursun banane FFP'den kardeşim daha transfer yapacağım mı diyecekti?
Ftoru harbiden Murat bulmuş olabilir![]()
Geri kafali demek yerine yeni nesle ayak uyduramadi demek de senlik bir durum herhalde.Bence öyle üstat
iyide ozaman baskan engel olamıyormu buna yaptırım gücü var
Sezon ortası tüm transferi recevik sızdırdı. Hayır sadece rodop a da değil, soran herkese verdi bilgileri. Bu kadar da saygısı var kulübüne.
Ftor hocamizin milli takima gittigi donemlere zırtarapator diye bir sey bulmuş idim. Talha Kullu konu açmıştı zirtarapator vb sözler yasaktır diye.Vay be reis senden bunu duymak ilginç oldu.
Birde Bu ftor'u da sen çıkardın herkesin diline düştü forumda.yeriyor mu yoksa gelişigüzel öylesine bir kısaltma mı belli değil iyi buluş tebrik ederim.
![]()