Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

Yönetimin haber sızdırması, Arda vs konularımız bunlar değil. Hoca bir an önce kendisine gelmeli yoksa Konya'dan yediğimiz şamarla zaten havlu atacağız lige. Ama kazanırsak ve üstümüzde kayıplar olursa Lemina'nın hayvani performansı, Onyekuru-Saracchi takviyesi ve Falcao'nun form tutmasıyla ligin devamında bir şansımız olabilir. Konsantre olmamız lazım yapılan işlere, konuşulanlara bak.
önümüzdeki 4 hafta boyunca baya maç var üstümüzdekilerin birbiri ile oynayacaağı 6 maç vardı sanırsam, o yüzden 4 de 4 çok önemli bizim için, kayıpsız geçersek baya iyi noktaya geliriz.

Fatih Hoca ile calismak zor olabilir Kabul sonucta et ten kemikten insan Kimse dört dörtlük degildir Ama hala Fatih Hoca’nin oldugu yerde basarinin cogunlukla olacagini farkinda olmayanlar var

Unal aysal’in Fatih Terim ile 2 sampiyonlugu var,Terim sonrasi Kendi egosunu tatmin etmek icin getirdigi 2 italyan Hoca ile basarisizligi var ve kacmak zorunda kaldi,belki Fatih Terim ile devam etmis olsa baskanliga devam ediyordu

Galatasaray’da yönetim ve teknik heyet olarak görevde kalmak istiyorsan basari yani sampiyonluk sart,basarinin en kolay yolu Fatih Terim’dir Bunu inkar etmenin yok saymanin hic kimseye bir faydasi yok

Bu demek degil ki Fatih Terim herzaman samiyon olacak tabiki degil Ama 10 sezonda 8 sampiyonluk ve sayisiz kupa sampiyonluklari ile ne kadar basarili oldugu ortada

Fatih hoca neden Arda konusunu bu kadar abartıyor. Bir arda meselesi yönetimle arasını bozabilirmi. Benim anladığım hocanın bir derdi var. Yavaştan istifa için yol yapıyor, arda umurnda değil. Başka bişey var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam şark kurnazlığı yapıyor.Güya hocanın kanunlarında hocaya hayır kelimesi yok.Kimi spor yorumcuları tarafından (Mehmet Arslan vb.) Terim hocamız Arda'ya seni aldiracağım diye söz vermiş.Hala transfer süresi varken de aklınca yönetime şantaj yapıp köstebek vb. bahanelerle yönetimi tehdit edip transferin önünü açmak istiyor.Kendince UA grubuna da açıklama yaptırıp kamuoyu oluşturan,A.Albayrak istifa edecek gibi haberlerle aba altından sopa gösteren saygıdeğer hocamız Arda Turan için son hamlesini de haber sızdı, sızmadi gibi ucuz şantaj duyurusuyla yapmış oldu.Takim iki maç kazanınca bb u gücü kendinde görüp kendince yönetimi köşeye sıkıştırdı, yönetime meydan okudu... Öyle ki stoper istedim olursa olur olmazsa olmaz diyen İmparator,Arda için ille de olacak diyor...

Fatih Hoca ile calismak zor olabilir Kabul sonucta et ten kemikten insan Kimse dört dörtlük degildir Ama hala Fatih Hoca’nin oldugu yerde basarinin cogunlukla olacagini farkinda olmayanlar var

Unal aysal’in Fatih Terim ile 2 sampiyonlugu var,Terim sonrasi Kendi egosunu tatmin etmek icin getirdigi 2 italyan Hoca ile basarisizligi var ve kacmak zorunda kaldi,belki Fatih Terim ile devam etmis olsa baskanliga devam ediyordu

Galatasaray’da yönetim ve teknik heyet olarak görevde kalmak istiyorsan basari yani sampiyonluk sart,basarinin en kolay yolu Fatih Terim’dir Bunu inkar etmenin yok saymanin hic kimseye bir faydasi yok

Bu demek degil ki Fatih Terim herzaman samiyon olacak tabiki degil Ama 9 sezonda 8 sampiyonluk ve sayisiz kupa sampiyonluklari ile ne kadar basarili oldugu ortada
üstad katılıyorum :tbr: fakat son kısmı 9da 8 şampiyonluk olarak düzelttim.

yalnız camiada inanılmaz bir gücü var hocanın emekli olunca ilk baskanlık yarışında ezici üstünlükte başkan olur fosilller filanda heps oy verir

Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.

Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.

Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.
Hocanın istediğinin yapılmadığı(yapılamadığı değil) ikinci durum oluyor bu sanırım. Diğeri de Ozan'ın satışıydı. Satıştan bir süre sonra taraftara söz vermiş olmasaydım istifa ederdim manasına gelen bir açıklama da yapmıştı. Bunu anlayabiliyorum çünkü Ozan'a çok inanıyor olabilir belki 20-25 milyona satabileceğini düşünüyordu. Ya da sezon ortasında tek düzgün stoperini göndermek istemedi(Aziz kadro dışıydı).

Ama Arda konusunda iddialaşmasının bir mantığı yok. Söz vermiş belli. Başkan da olmayacak dedi. Bir sefer geri adım at. Zaten sert bir üslup da kullanmadı hiç Mustafa Cengiz. Bu kadar uzatmanın manası ne, Arda bize ne katacak?

tek bir sorum var

bu kadar sıkıntıya rağen yaptıklarına bakılırsa

bir yönetim bir teknik direktörü mutlu etmek için daha ne yapmalı

basının önüne konuyu getiren terim iken onu bile yutan yönetim, uanın iplerinin salınmasıyla ardayı almak içine iyice baskı altına alınmasını dahi yutan yönetim daha ne yapmalı ki terimi memnun etmeli

her transfer döneminde 10 adam alıp 10 adam yollayan yönetim daha ne yapmalı ki hocanın ağlamasını kesmeli

medyadaki en güçlü futbol aktörü olan ve her türlü manipülasyonu gerekirse kendi yönetimi aleyhine yapan hocaya karşı elinde kaç tane gazeteci vardır ki haber sızdırıp hocayı zor düşürsün bu yönetim

bir de son soru medya önünde bu kadar açıkça yönetime sallayan terim milli takım boşta olsa veya başarısız olsaydı istifayı eder miydi etmez miydi

Gerçekten Fatih Terim'in her açıklamasında Arda'yı konuşması can sıkıcı hale geldi. Başkanla toplantı yapmışsınız bir şekilde sonuca bağlanmış şimdi hoş mu gazetecilerin karşısına geçip "ben istedim ama başkan almıyor" demek ?

İşin can sıkıcı noktası şu sahada oynayan futbol sahadaki oyuncular hiç konuşulmuyor varsa yoksa Arda gerçekten Fatih Terim sportif olarak bir katkı vereceğini düşünüyor mu Arda'nın ? cevabı hayırsa bu inat ne diye eğer cevabı evetse zaten daha kötü

tek bir sorum var

basının önüne konuyu getiren terim iken onu bile yutan yönetim, uanın iplerinin salınmasıyla ardayı almak içine iyice baskı altına alınmasını dahi yutan yönetim daha ne yapmalı ki terimi memnun etmeli

her transfer döneminde 10 adam alıp 10 adam yollayan yönetim daha ne yapmalı ki hocanın ağlamasını kesmeli

medyadaki en güçlü futbol aktörü olan ve her türlü manipülasyonu gerekirse kendi yönetimi aleyhine yapan hocaya karşı elinde kaç tane gazeteci vardır ki haber sızdırıp hocayı zor düşürsün bu yönetim

bir de son soru medya önünde bu kadar açıkça yönetime sallayan terim milli takım boşta olsa veya başarısız olsaydı istifayı eder miydi etmez miydi
Ftor uzun adamdan sonra ülkedeki en güçlü adam diyebilir miyiz?

tek bir sorum var

Milli takım defteri reyz tarafından kapatıldı hocanın.

Hoca Galatasarayda emekli olmak istiyordu Arda mevzusuna kadar. gitmek isteyeceği ikinci bir yer yok bence.

Ftor uzun adamdan sonra ülkedeki en güçlü adam diyebilir miyiz?
Simdi boyle yazınca aklımda soru belirdi. Harbiden uzundan sonra ülkedeki en güçlü adam kim? Öyle buyuk bir tek adamlık var ki ikinci bir isim akla gelmiyor.

@ismail enver ustad bilir ona soralım.

40 falan harcamıştır yaw. ve hala imkanlar dahilinde harcıyoruz. bu yönetim artık ne yapsın rengim.
Ben yönetimden genel manada memnunum. Beceriksiz oldukları noktalar var ama iyi niyetliler. Dursun gibi değiller en azından.
Ama mesela Çatne kazığını ben hoca kadar yönetime de yazarım. Bir ay boyunca uğraşıp adam alamadılar hatta 6 ay boyunca diyelim. Bildiğin son saniyelerde Çatne transferi yapıldı. Son çare yani. Mitro da aynı hesap. He daha iyi alternatifler bulunmalıydı falan ama iş bilmezlik yönetim noktasında da var. Oyuncuyu da son saniye aldığın için tavan üstü bir fiyattan alıyorsun. Örnekler çoğaltılabilir. Mecburiyetten yapılanlar da oldu tabii Ndiaye gibi ama hoca ona çözüm buldu Donk'la.

Yine de bu seneki rezil takım performansının sebebi kesinlikle Mustafa Cengiz ve ekibi değil. Bu kadar kötü oynamanın değil yani.

Geri
Üst Alt