Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim iyi kullanmadı paraları.40 falan harcamıştır yaw. ve hala imkanlar dahilinde harcıyoruz. bu yönetim artık ne yapsın rengim.
tek bir sorum var
bu kadar sıkıntıya rağen yaptıklarına bakılırsa
bir yönetim bir teknik direktörü mutlu etmek için daha ne yapmalı
basının önüne konuyu getiren terim iken onu bile yutan yönetim, uanın iplerinin salınmasıyla ardayı almak içine iyice baskı altına alınmasını dahi yutan yönetim daha ne yapmalı ki terimi memnun etmeli
her transfer döneminde 10 adam alıp 10 adam yollayan yönetim daha ne yapmalı ki hocanın ağlamasını kesmeli
medyadaki en güçlü futbol aktörü olan ve her türlü manipülasyonu gerekirse kendi yönetimi aleyhine yapan hocaya karşı elinde kaç tane gazeteci vardır ki haber sızdırıp hocayı zor düşürsün bu yönetim
bir de son soru medya önünde bu kadar açıkça yönetime sallayan terim milli takım boşta olsa veya başarısız olsaydı istifayı eder miydi etmez miydi
Terim iyi kullanmadı paraları.
Eldeki kadro Tudorun oluşturduğu kadronun yarısı kadar bonservis getirir anca. Luyi dışında satacak adam yok o da sakat.
Arda Turan olabilir mi rengim?Simdi boyle yazınca aklımda soru belirdi. Harbiden uzundan sonra ülkedeki en güçlü adam kim? Öyle buyuk bir tek adamlık var ki ikinci bir isim akla gelmiyor.
@ismail enver ustad bilir ona soralım.
tabii ki ali kocSimdi boyle yazınca aklımda soru belirdi. Harbiden uzundan sonra ülkedeki en güçlü adam kim? Öyle buyuk bir tek adamlık var ki ikinci bir isim akla gelmiyor.
@ismail enver ustad bilir ona soralım.
Acikcasi benim de aklima o geldi.Arda Turan olabilir mi rengim?
Adam edeceğini ve katkı alacağını düşünüyor o kesin de.Arda didişmesine ne diyorsun knk. niye bu inat sence.
Yani bu adamda bizim göremediğimiz neyi gördü ki bu kadar çok istiyor. gerçekten basın toplantısında sıraladığı sebepler mi, yoksa işin arka planı da mı var
Özhan başkan böyle yaptı sonra da öldü üstelik iflas etti Galatasaray’ı da batırdı Fatih terimciyiz ama öyle olmaz en iyisini bu yönetim ve süren yönetimi yaptıAslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.
Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.
Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.
Terim iyi kullanmadı paraları.
Eldeki kadro Tudorun oluşturduğu kadronun yarısı kadar bonservis getirir anca. Luyi dışında satacak adam yok o da sakat.
Yok da dediğin gibi Diagne somut olarak bizi yıkan transferlerden olsa da Akbaba transferi de gayet o sürecin tetikleyicisi oldu aynı dönem 0 forvet ile sezona girdik Derdiyok'u saymazsak elimizdeki tüm parayı hiç de elzem olmayan bir profile verdik bir inat uğruna hem cebimizdeki para verimli kullanılmamış oldu hem de ihtiyacımızı karşılayamadık üzücü yani. Diagne nasıl alınır inanılmaz yine tabii günün sonunda şu adamı 3 maç alıcı gözle izlese idi birileri vazgeçirmesi gerekirdi karar verici kimse.Çatne bütün olayı bitiriyor bence. Geri kalanlar:
Diagne 10(13) milyon
Emre Akbaba 4 milyon
Luyi 8 milyon
Marcao 4 milyon
Yuto 2.5 milyon
Gerisi 300-500.000 bonservisler ve kira paraları. Kiralık oyuncu üzerinden doğal olarak bonservis beklentimiz olamaz. Onun dışında Akbaba da şanssızlık oldu ama Luyi ve Marcao'yu en kötü aldığımız paraya satarız. Yuto yine katkı verdi, Çatne tam kazık. Bütün işi berbat ediyor. Unuttuğum büyük meblağlı transfer olabilir çok dikkatli bakmadım şimdi.
Tudor varken devre arasında Terim hayalleri kurduğumuz dönemde bire bir aynı cümleleri yazmıştım, o dönem tam da bu gerekiyordu karbon kağıdı koyacak derecede aynı şeyleri yazmıştım lakin gel gör ki hoca bu ''düşük profilli'' neredeyse her dediğini yapan yönetimle bile bir şekilde anlaşamamayı başardı, şu an zaten tarif ettiğin gibi bir yönetim olmasaydı Terim'i çoktan yemişlerdi, malum lisecilerin veya camianın ağır toplarının taraftarı falan iplediği yok milleti ağlata ağlata yollamışlardı yakın geçmişte.Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.
Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.
Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.
İyi futbol oynadığımızı da düşündüğünü düşünürsek epey farklı bir evreni olmalı.Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. Çaba harcadıkça da zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyorum
müthiş çaba gerçekten![]()
Ben valla hayatımda böyle topçu görmedim. Servet bile daha iyi top sürüyor Çatne'den. Gerçi top sürmeyi denemiyor bile hep yürüyor. Tuhaf bir adam.Yok da dediğin gibi Diagne somut olarak bizi yıkan transferlerden olsa da Akbaba transferi de gayet o sürecin tetikleyicisi oldu aynı dönem 0 forvet ile sezona girdik Derdiyok'u saymazsak elimizdeki tüm parayı hiç de elzem olmayan bir profile verdik bir inat uğruna hem cebimizdeki para verimli kullanılmamış oldu hem de ihtiyacımızı karşılayamadık üzücü yani. Diagne nasıl alınır inanılmaz yine tabii günün sonunda şu adamı 3 maç alıcı gözle izlese idi birileri vazgeçirmesi gerekirdi karar verici kimse.