Fatih Terim'den VAR, Arda Turan ve Transfer Açıklaması

fatih bey, bi müsade edin de sampiyon olalım.

40 falan harcamıştır yaw. ve hala imkanlar dahilinde harcıyoruz. bu yönetim artık ne yapsın rengim.
Terim iyi kullanmadı paraları.

Eldeki kadro Tudorun oluşturduğu kadronun yarısı kadar bonservis getirir anca. Luyi dışında satacak adam yok o da sakat.

tek bir sorum var

bu kadar sıkıntıya rağen yaptıklarına bakılırsa

bir yönetim bir teknik direktörü mutlu etmek için daha ne yapmalı

basının önüne konuyu getiren terim iken onu bile yutan yönetim, uanın iplerinin salınmasıyla ardayı almak içine iyice baskı altına alınmasını dahi yutan yönetim daha ne yapmalı ki terimi memnun etmeli

her transfer döneminde 10 adam alıp 10 adam yollayan yönetim daha ne yapmalı ki hocanın ağlamasını kesmeli

medyadaki en güçlü futbol aktörü olan ve her türlü manipülasyonu gerekirse kendi yönetimi aleyhine yapan hocaya karşı elinde kaç tane gazeteci vardır ki haber sızdırıp hocayı zor düşürsün bu yönetim

bir de son soru medya önünde bu kadar açıkça yönetime sallayan terim milli takım boşta olsa veya başarısız olsaydı istifayı eder miydi etmez miydi

Yönetimin görevde olma sebebi Senin yok saydigin Son iki sezondaki sampiyonluklar

Sampiyonluklar olmasa yönetim de olmazdi,finansal basari önemsiz kaliyor

Eldeki kadro Tudorun oluşturduğu kadronun yarısı kadar bonservis getirir anca. Luyi dışında satacak adam yok o da sakat.

Arda didişmesine ne diyorsun knk. niye bu inat sence.

Yani bu adamda bizim göremediğimiz neyi gördü ki bu kadar çok istiyor. gerçekten basın toplantısında sıraladığı sebepler mi, yoksa işin arka planı da mı var

Arda didişmesine ne diyorsun knk. niye bu inat sence.

Yani bu adamda bizim göremediğimiz neyi gördü ki bu kadar çok istiyor. gerçekten basın toplantısında sıraladığı sebepler mi, yoksa işin arka planı da mı var
Adam edeceğini ve katkı alacağını düşünüyor o kesin de.

Bu konu eleştirilebilir ama bugünkü Naga açıklaması gibi Terim seviyorsa Naganın kulüpten aldığı parayı dert etmez, sevdiği adam kalır sevmediği gider. Arda özür dileyince de onu yanında istiyor işte.

Ben bu yıl olanların geneline akıl sır erdiremiyorum o yüzden ne desem boş tabii.

Adının çıkması yetti. 1 ayda takımı karıştırdı gelmeden. Geldiğinde siz düşünün olacakları. Hoca yine kendi kuyusunu kazıyor gibi. Arda'nın bu takıma gram katkı veremeyeceğini o da biliyor.
Ayrılık yakındır. Ufukta bir Kadıköy sonrası ayrılık var gibi gibi.

Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.

Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.

Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.
Özhan başkan böyle yaptı sonra da öldü üstelik iflas etti Galatasaray’ı da batırdı Fatih terimciyiz ama öyle olmaz en iyisini bu yönetim ve süren yönetimi yaptı

Çatne bütün olayı bitiriyor bence. Geri kalanlar:

Diagne 10(13) milyon
Emre Akbaba 4 milyon
Luyi 8 milyon
Marcao 4 milyon
Yuto 2.5 milyon

Gerisi 300-500.000 bonservisler ve kira paraları. Kiralık oyuncu üzerinden doğal olarak bonservis beklentimiz olamaz. Onun dışında Akbaba da şanssızlık oldu ama Luyi ve Marcao'yu en kötü aldığımız paraya satarız. Yuto yine katkı verdi, Çatne tam kazık. Bütün işi berbat ediyor. Unuttuğum büyük meblağlı transfer olabilir çok dikkatli bakmadım şimdi.

Çatne bütün olayı bitiriyor bence. Geri kalanlar:

Diagne 10(13) milyon
Emre Akbaba 4 milyon
Luyi 8 milyon
Marcao 4 milyon
Yuto 2.5 milyon

Gerisi 300-500.000 bonservisler ve kira paraları. Kiralık oyuncu üzerinden doğal olarak bonservis beklentimiz olamaz. Onun dışında Akbaba da şanssızlık oldu ama Luyi ve Marcao'yu en kötü aldığımız paraya satarız. Yuto yine katkı verdi, Çatne tam kazık. Bütün işi berbat ediyor. Unuttuğum büyük meblağlı transfer olabilir çok dikkatli bakmadım şimdi.
Yok da dediğin gibi Diagne somut olarak bizi yıkan transferlerden olsa da Akbaba transferi de gayet o sürecin tetikleyicisi oldu aynı dönem 0 forvet ile sezona girdik Derdiyok'u saymazsak elimizdeki tüm parayı hiç de elzem olmayan bir profile verdik bir inat uğruna hem cebimizdeki para verimli kullanılmamış oldu hem de ihtiyacımızı karşılayamadık üzücü yani. Diagne nasıl alınır inanılmaz yine tabii günün sonunda şu adamı 3 maç alıcı gözle izlese idi birileri vazgeçirmesi gerekirdi karar verici kimse.

Fatih hoca gitmek istiyor. Ama kaçtı demesinler diye kendini kovdurmanın derdinde. Bu yüzden de camianın kaosa sürükleneceği bir vakayı yarattı. Yönetimi ateşe attı antrenmandaki yaptığı basın açıklamasıyla. Yönetim Arda'yı alsa bir türlü, almasa bir türlü. Alırsa kulüp üyeleri ve taraftarlar karşısında olacak. Almazsa Fatih hoca karşısında olacak.

Fatih hoca net suçlu bu olayda. Terimciler bile kabulleniyor artık. Sırf elini öptü, barışmak istedi diye takıma kazandırmak istediğini herkes biliyor. Yoksa top oynamış, oynamamış Fatih hocanın şeyinde değildir. Tamamen ego tatmini.

Kusura bakmayın ama Fatih hoca bu kadar fazla kredi sahibi olmamalı. Dünyanın neresinde var acaba bir tane hocanın bütün kulübü yönlendirdiği? Ondan sonra hoca yoruldu diyorsunuz. Ee adam yeri geliyor hoca, yeri geliyor sözcü, yeri geliyor başkan, yeri geliyor Florya müdürü gibi davranırsa yorulur tabii. Bir tane adam gibi sportif direktör alınmadı, yardımcıları vasıfsız. Her işe o koşuyor.

Fatih Terim gibi hocan Arda yi istiyorsa alacaksin. Ustelik maliyeti yok. Iyi olur kotu olur hoca verir hesabini. Taraftara sirin gozukmek icin hocaya karsi cikip basina haber vermek terbiyesizliktir. Gomis i satip 2 forvet alcam diyip amatorce son gun yanlis hesap yaptik forvet alamiyoz dediginizde hoca sizi satmadi.

Aslında yorulacak bişey yok. FT in Galatasaray a zarar vermeyeceği konusunda hemfikirizdir herhalde? Tüm ipi vereceksin eline tamam hocam paşam hocam diceksin sorumluluk tamamen hocada diye açıklamani yapacaksın çekilecek kenera keyfini sureceksin.teknik olarak yorulmaz hatta rahatlarsın da.

Oluşacak sorunlu durumlar da hoca ne istediyse biz yaptık dersin cekilirsin. Kimse de seni suclayamaz.

Şimdi kaosa doğru sürükleniyoruz. Sonuç nolacak? Hocanın istediği yapılmadı yönetim düştü. Bu kadar basit. 17 hafta forvetsiz oynattılar bu takımı. Terim olmasa liseliler parçalara ayırmıştı şimdiye yönetimi. Hala ciddi saldırı var ama diş geciremiyorlar sebebi gene terim.
Tudor varken devre arasında Terim hayalleri kurduğumuz dönemde bire bir aynı cümleleri yazmıştım, o dönem tam da bu gerekiyordu karbon kağıdı koyacak derecede aynı şeyleri yazmıştım lakin gel gör ki hoca bu ''düşük profilli'' neredeyse her dediğini yapan yönetimle bile bir şekilde anlaşamamayı başardı, şu an zaten tarif ettiğin gibi bir yönetim olmasaydı Terim'i çoktan yemişlerdi, malum lisecilerin veya camianın ağır toplarının taraftarı falan iplediği yok milleti ağlata ağlata yollamışlardı yakın geçmişte.

Şunu da belirtmeden geçmeyeyim, hocayı zaman zaman eleştirsem de her daim hakkını teslim edenlerden biriyim saygısızlık yapmamak için ekstra çaba sarfederim neticede şöyle bir geçmişe bakıyorum 40 yaşına merdiven dayadık rakiplerle kendimizi kıyaslıyorum çok güzel günler görmüşüz anasını satayım ve bu güzel günlerde de Terim'in payı çok büyük neyse daha fazla dramatize etmeyeyim, hoca kulübü tam anlamıyla teslim edilecek biri değil, bazı konularda çok ciddi zaafı olduğunu ve yeterli olmadığını düşünüyorum, Türkiye ligi ve bizim için müthiş bir teknik direktör lakin aklı başında güçlü bir yönetimle çalışması kendisi açısından da camia açısından da daha hayırlı ama tabi bu yazıldığı kadar kolay bir şey değil en fazla 2-3 yıl sürdürülebiliyor.

Cümleyi düzeltmek için 4-5 defa editledim artık bay geldi hala bozuksa kusura bakmayın. :asd:

Ben yönetimle arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum. Çaba harcadıkça da zaman zaman hayal kırıklığı yaşıyorum

müthiş çaba gerçekten ;D
İyi futbol oynadığımızı da düşündüğünü düşünürsek epey farklı bir evreni olmalı.

Hoca arda konusunda lafi cok dolandirdi. Ben arda'yi affettim ama futbolculugu icin ihtiyac vardir diyemem gibi, arda galatasaray icin degerlidir, bonservis kazandirip gitmistir ama benim yonetimden arda talebim olmadi gibi gibi... bugun ise acikca ben arda'yi istedim diyor. Ee hoca madem istiyordun basindan soylesene. politik cevaplara bu kadar dolambaca gerek yoktu. Ben hoca ve baskan aralarinda anlasti iyi polis kotu polis oynuyorlar diye dusundum bir ara. Ama hoca istiyormus cidden arda'yi. En bastan bu soylense bu kadar tiyatroya, mizansene donmeseydi is belki taraftar da bu kadar kati olmayacakti arda'ya karsi. Acikcasi benim bir iki hafta onceki tutumum yok bu transfere karsi hoca istiyorsa gelsin arda ama iste boyle net olmak lazim istiyorsan bastan soyleceksin.

Yok da dediğin gibi Diagne somut olarak bizi yıkan transferlerden olsa da Akbaba transferi de gayet o sürecin tetikleyicisi oldu aynı dönem 0 forvet ile sezona girdik Derdiyok'u saymazsak elimizdeki tüm parayı hiç de elzem olmayan bir profile verdik bir inat uğruna hem cebimizdeki para verimli kullanılmamış oldu hem de ihtiyacımızı karşılayamadık üzücü yani. Diagne nasıl alınır inanılmaz yine tabii günün sonunda şu adamı 3 maç alıcı gözle izlese idi birileri vazgeçirmesi gerekirdi karar verici kimse.
Ben valla hayatımda böyle topçu görmedim. Servet bile daha iyi top sürüyor Çatne'den. Gerçi top sürmeyi denemiyor bile hep yürüyor. Tuhaf bir adam.

Akbaba olayının tetikleyicisi de fenerle kapışma oldu. Daha büyük ihtiyaçlarımız olsa da Emre'nin gereksiz bir profil olduğunu düşünmüyorum iki senedir eksikliğini hissettiğimiz ceza alanı koşularını yapan ve iş bitiren adam eksikliğimizi kapatabilirdi. Geçen sene de bu rolde baya iş yapardı bence ama sakatlıktan oynayamadı. Tabii forvet yerine Emre'nin alınması doğruydu demiyorum yanlış bir planlama ama en azından iyi bir topçu alıyorsun. Diagne de böyle bir olay da yok. Nasıl satacağız, ne yapacağız belli değil.

Sadece bonservis kazanma muhabbeti üzerinden yazdım yoksa söylediklerin doğru.

Geri
Üst Alt