Fatih Terim'den Yeni Transferler Olacak Mesajı!

Roma cengiz’i kiralamaz daha ya satar ya da kullanır ki kiralasa bile kiralamamalıyız artık 1 senelik topçuya gerek yok sakatlık sıkıntısı da var zati

Merak ettiğim bir konu var. Mostafa opsiyonu var kullanmak istediğimizde Mostafa ben gelmek istemiyorum deme şansı var mı? Yoksa sözleşmeyi kabul etti sadece opsiyonu kullanıp otamatik olarak sözleşme yürürlüğe mi giriyor?
Gelmek istemiyorum deme şansı var ama opsiyonu çekmek de tek taraflı olarak bize bağlı.

—————-Muslera——————
Yedlin—-Marcao——scout——-sc
———————Taylan—————-
————Gedson——-Calhanoglu—-
—Cengiz—————————onyekuru
———————-Mostafa—————-

var bir hayalimiz
Cengiz'in son şansı bence Euro 2020 turnuvası olacak yazın, büyük ihtimalle Hakan/Yusuf gibi takımın hücumda ayağına baktığı bir iki adamdan biri Cengiz olacak

O turnuvada kendini gösterir bir transfer yaparsa hala Avrupa'da tutunabilme şansı var yaşı geç değil ama yine olmazsa Promes gibi kariyerinde sürekli yerinde sayar

Hakan'da durum farklı Hakan şu anda girdiği takımın çehresini değiştirebilecek bir oyuncu Avrupa'da oynayamayacağı çok az takım var mevcut form durumuyla United&City&Bayern gibi top class takımlar haricinde nereyi tercih ederse orada formayı da alır takımın çehresini de değiştirir. Ama Hakan elbet günün birinde Galatasaray forması giyecektir belki 4 senelik bir sözleşme daha yapar onun sonunda 30'lu yaşlarına girerken gelebilir

1612858208495.webp

dünkü galatasaray alanya maçı Fatih Terimin kalem kağıtla değil görsel olarak emre belözoğlu ve ali koça transfer listesi oldu resmen. :ayyas:

Emre Utkucan'ın çalıştığını ve transferlerin sinyalini şubattan vermişti hoca
Şimdi konuyu uplamanın vaktidir
Sendeyiz Utkucan reis

Ilk sayfada millet ne gaza gelmiş yaw.
Sonuc olarak şuan gözümüz kapali 3 oyuncuyu yazabiliyoruz sadece ilk 11e

Emre Utkucan'ın çalıştığını ve transferlerin sinyalini şubattan vermişti hoca
Şimdi konuyu uplamanın vaktidir
Sendeyiz Utkucan reis
Cicaldau+morutan-sacha boey-nelsson iyi guzel de hala cok eksiğiz.asunsao da iyi cikar insallah

Sağ bek
Sol bek
Çok kaliteli bir 6 numara.

Dahada şuda olsun buda olsun demiyorum iyi çalışmış ve inanmış bir bütün olmuş bu takviyeleri yapmış takım şampiyon olur.

Geri
Üst Alt