- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Roma cengiz’i kiralamaz daha ya satar ya da kullanır ki kiralasa bile kiralamamalıyız artık 1 senelik topçuya gerek yok sakatlık sıkıntısı da var zati
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmek istemiyorum deme şansı var ama opsiyonu çekmek de tek taraflı olarak bize bağlı.Merak ettiğim bir konu var. Mostafa opsiyonu var kullanmak istediğimizde Mostafa ben gelmek istemiyorum deme şansı var mı? Yoksa sözleşmeyi kabul etti sadece opsiyonu kullanıp otamatik olarak sözleşme yürürlüğe mi giriyor?
Cengiz'in son şansı bence Euro 2020 turnuvası olacak yazın, büyük ihtimalle Hakan/Yusuf gibi takımın hücumda ayağına baktığı bir iki adamdan biri Cengiz olacak—————-Muslera——————
Yedlin—-Marcao——scout——-sc
———————Taylan—————-
————Gedson——-Calhanoglu—-
—Cengiz—————————onyekuru
———————-Mostafa—————-
var bir hayalimiz

yeni yönetimle her sorun çözülecek inş. kankaIlk sayfada millet ne gaza gelmiş yaw.
Sonuc olarak şuan gözümüz kapali 3 oyuncuyu yazabiliyoruz sadece ilk 11e
Nöbet tekrar açılmıştır , kolpaya devamNobeti yine acsak mi?
Vatana millete hayirli olsunNöbet tekrar açılmıştır , kolpaya devam
Cicaldau+morutan-sacha boey-nelsson iyi guzel de hala cok eksiğiz.asunsao da iyi cikar insallahEmre Utkucan'ın çalıştığını ve transferlerin sinyalini şubattan vermişti hoca
Şimdi konuyu uplamanın vaktidir
Sendeyiz Utkucan reis
hahahaha bu ne lan yeni gördümCengaverdin düştün ne hallere
Elin leicesterinin çok ta seyine
Ne yap et odaklan kariyerine
Gelmem deyip naz etme
İyice düşün boyuna enine
Zehir etme bu yazı gel Sami Yene