Fatih Terim'e 5 Maç Ceza, Marcao'ya 1 Maç Ceza!

Ali Ece: ''Fatih Terim birisine sövmüş mü? Hayır. Oyundan atmak olacak iş değil. Bana gözlük şapka verin Klopp'u taklit edeyim, yüksek sesle hakemin içine kadar giriyor yine atılmıyor 4.hakem bile kendisinden kaçıyor.'' (TRT Spor)

Evet bunu Vole'de de yaptı. Gözlüğü takınca aynı Klopp'a benziyor.

ALLAH Belasini versin bu ZORLU çetesinin, ama bizim yönetim çok pasif ulan herşeyide Hoca mi yapsin, çikin adam gibi tepki gösterin Nihat fenerin köpeği olmuş Terimi durdurmak sinirlerini bozmak tek hedefleri bu geçen sezonda Ali Koç ve yavşak yöneticileri onun üstüne oynamişlardi yine ayni senaryo, yönetim çikip Hocasina sahip çikmiyor tek bildikleri I LOVE YOU HOCAM...

Ali Ece: ''Fatih Terim birisine sövmüş mü? Hayır. Oyundan atmak olacak iş değil. Bana gözlük şapka verin Klopp'u taklit edeyim, yüksek sesle hakemin içine kadar giriyor yine atılmıyor 4.hakem bile kendisinden kaçıyor.'' (TRT Spor)
Başkan sustu , taraftar sustu ne bekleniyordu ki.
Adamların eline koz geçti izledik resmen.

Tahkim nezaman toplanıyor peki ? Paraya kıyıp iyi avukat lazım lobi olaylarını beceremiyoruz eskisi gibi

Terim ve Cimbom dusmani .cocuklari

klopp un yaptıklarını terim yapsa sürgüne gönderirler. ırzına geçecekmiş gibi saldırıyor bazen hakemlere klopp

Terim sözlü savunma istemiş diyorlar. Kabul edilirse hocamin cezası 1'e düşer ve ilk maça çıkar.

10218 (1).webp

marcao ümit milli oyuncuyu dövmüştü birşey yapamadıklarını anlayınca böyle cezalandırıyorlar.

Geri
Üst Alt