Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
3e düşer.
Insallah , bizde öyle bekliyoruz!
1 Maci cekti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3e düşer.
Ali Ece: ''Fatih Terim birisine sövmüş mü? Hayır. Oyundan atmak olacak iş değil. Bana gözlük şapka verin Klopp'u taklit edeyim, yüksek sesle hakemin içine kadar giriyor yine atılmıyor 4.hakem bile kendisinden kaçıyor.'' (TRT Spor)
Başkan sustu , taraftar sustu ne bekleniyordu ki.Ali Ece: ''Fatih Terim birisine sövmüş mü? Hayır. Oyundan atmak olacak iş değil. Bana gözlük şapka verin Klopp'u taklit edeyim, yüksek sesle hakemin içine kadar giriyor yine atılmıyor 4.hakem bile kendisinden kaçıyor.'' (TRT Spor)
5 mac demistim yanilmadim, Tahkim'de 4'e dusurur.
klopp un yaptıklarını terim yapsa sürgüne gönderirler. ırzına geçecekmiş gibi saldırıyor bazen hakemlere kloppAli Ece: ''Fatih Terim birisine sövmüş mü? Hayır. Oyundan atmak olacak iş değil. Bana gözlük şapka verin Klopp'u taklit edeyim, yüksek sesle hakemin içine kadar giriyor yine atılmıyor 4.hakem bile kendisinden kaçıyor.'' (TRT Spor)
Maç sonu saha kenarına indi sanırım.Bir de 2 mac tedbire uymadigi icin vermisler, hangi tedbire uymadi hoca?
Kulupten aciklama gelmemesi ilginc