Fatih Terim'e 5 Maç Ceza, Marcao'ya 1 Maç Ceza!

Seve seve 3 maca dusurcekler,ölümü gösterip sitmaya razi ediyolar iste.adam bisey yapmadı,3 maca duser

sahaya inmeseydi keske

Serrrefsizler, millet neler yapiyor ceza almadan yirtiyor bize gelince bol keseden dagitiyor

Tahkim indirmez hocanın cezasını. En azından marcao dönüyor. Ben marcao'ya da küfür vs. gibi şeylerden 3-4 maç ceza verirler diye düşünüyordum.

sahaya giripte ceza almayanlar var avukat bulabilirsek bunu emsal gösterip indirim alabilir
bunlarda hak hukuk mu var. bu ülkede hak hukuk rafa kaldırılalı yıllar oldu. medya üzerinden hak dağıtıyorlar.hakemi silahla tehdit eden ve sahaya girip adam kovalayan adama 15 gün ceza veriyorlar.sıra bize gelince önce medyaya ağır ceza gelecek diye servis ediyorlar sonra adaletsiz bi şekilde en yüksek sınırdan cezayı kesiyorlar. türk futbolunu örümcek ağı gibi saran fener lobisi dağıtılmadıkça ülke futbolunda hak,hukuk olmaz.

O it Hasan Kartal ve Sergen Yalçın ne kadar ceza almıştı?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ya bi gidin naptı lan bu adam size Sergene Ahmet Ağaoğlu na koça neden işleniyor sizin kurumlarınız ulan yatıcak yeriniz yok

Ben olsam bu parayi odemem yasal hakkimi da sonuna kadar kullanirim bu nasil bir ceza ya 150k ceza mi olue
kurunun yanında yaş yanmış. terime yüksek cezayı dayıyacakları için onun yanından hurmayı da harcamışlar. ağaoğlu,hasan kartal,ali koç, çebi olsa yürekleri yetmezdi o cezayı vermeye.

Geri
Üst Alt