- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yılda bir sefer sadece terime ceza verilirken söylenen bişey tıpkı bize uygulanıp sonra unutulan 6 sn kuralı gibi. 1 ay sonra yine hakeme silah çekerler, yine sahaya atlayıp adam kovalarlar,sergen gibi hakemlere ağzına geleni söylerler sonra da 15 gün cezalarını çekerler, 36 bin liracık bahşişlerini komidinin üstüne bırakırlar.20. kez "ceza fazla ancak emsal ceza olsun" zırvasına başlar yorumcular şimdi.
Şerefsiz Öğretmenoğlu küfür bile yokken direkt kırmızıdan atmış adamı. O şerefsizi takip edecem bundan sonra, bakalım başka hocayı da atabiliyor mu böyle.
baskan olacak sümsük herif 2 gundur kameralar karşısında hocayı savunmak namına tek kelime edemedi
Birazda oyle,ust uste verilmeyen 3 faule gaza gelmeye gerek yoktu.arda dogru tepki verdi hakeme,ama hoca yine duygularinin esiri oldu.gulup geçmeliydiAlenen kendisine karşı olan bir TFF ye böyle bir koz vermesinin manası yok. Kendi suçudur bu ceza.
sent via GSC
Böyle oldugunu bende dusunuyorum dun ki facia olmasa en az 7verirlerdi haysiyetsiz serefsizler
Böyle oldugunu bende dusunuyorum dun ki facia olmasa en az 7verirlerdi haysiyetsiz serefsizler
Maçtan sonra sahaya inmese 3 verirdi bunlar3e düşer.
3e duşse iyi olurdu ama sanmiyorum. Duserlerse max 1 mac duserAklın yolu bir. Kesin 7-8 maç ceza verirler diyordum. 5 vermişler rezillik sonrası. Tahkimde de 4'e düşer.
Sus payı işte.