Ömer Karataş
Parçalı Üye
- 20 Mayıs 2011
- 4.978
- 2.975
- 1.913
galatasaray başkanı teknik direktörü sportif direktörü fatih terim hayırlı olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kasa kolayligi saglanir bu sekilde
ama gider dursunu yine secerler terimi secmezler. He terim aday olursa yüregi yiyen aday cikar mi ayri
Bana başkanlık teklif edeceksen mektup yazmanı rica ediyorum Recwhatsaptan mı teklıf edıyorlarmıs
galatasaray başkanı teknik direktörü sportif direktörü fatih terim hayırlı olsun![]()
kulubun adının degısmesı gundende diye baslık beklıyorumBana başkanlık teklif edeceksen mektup yazmanı rica ediyorum Rec
FatihSaray?kulubun adının degısmesı gundende diye baslık beklıyorum
KebabsporFatihSaray?
galatasaray başkanı teknik direktörü sportif direktörü fatih terim hayırlı olsun![]()
mevcut siyasi ortamda bırak tff başkanı, t.direktör bile yapmazlar. 2016-2017 dönemlerinde hocayı sildiler biat etmedi diye.Galatasaray başkanı değil TFF başkanı olmalı. Seversiniz sevmezsiniz ayrı ama Terimin olduğu yerde her daim adalet olur. Her takıma da adaletli davranır. Bunu Milli Takım döneminde de yeterince gösterdi. Yeri geldi Milli Takıma hızmet etmiş olan fenerlisine bjklisine kariyerlerinde yardımcı oldu. Galatasaray’ın değil ama Türk Futbolunun kurtuluş reçetesi Fatih Terim olduğu bir gerçek var ortada.
Salça olmayacağına inanıyor musunTFF mafyasına teknik direktör olarak gücü yetmedi. Gelsin bir de böyle deneyelim. Teknik direktörlüğe salça olmadıkça desteklerim.