- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.007
- 3.048
doğru olduğunu sanmıyorum ama böyle diyenler varmış
Aynen istifasını GS TV’de banttan yayınlanacak bir programla verecekmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru olduğunu sanmıyorum ama böyle diyenler varmış
Bu adam takımı mı yönetsin, kulübü mi yönetsin? Saha içiyle mi ilgilensin, saha dışıyla mı ilgilensin? TFF’yi mi bassın? MHK’yi mi bassın? Nihat’a mı cevap versin? Servet’i mi tokatlasın? Hangi birini yapsın?
Yönetim niye var? Başkan niye var? Başkan yardımcısı niye var? Basın sözcüsü niye var?
gedson helikopterde mi halen17.30 ne kadar sacma bir saat
Katılıyorum,konuşma uzun sürerse akşam namazını kaçırma hali zuhur gösterecek17.30 ne kadar sacma bir saat
Bant yayini. Canli degil diyorlar.Katılıyorum,konuşma uzun sürerse akşam namazını kaçırma hali zuhur gösterecek
cezasi yokken ligde ucuyorduk zatenCezali oldugu surece konusmasi yasaklanmali , gerci yonetim yok ki bunu diyecek.
yönetmesi lazim ama yönetmiyor/yönetemiyor.Bu adam takımı mı yönetsin, kulübü mi yönetsin? Saha içiyle mi ilgilensin, saha dışıyla mı ilgilensin? TFF’yi mi bassın? MHK’yi mi bassın? Nihat’a mı cevap versin? Servet’i mi tokatlasın? Hangi birini yapsın?
Yönetim niye var? Başkan niye var? Başkan yardımcısı niye var? Basın sözcüsü niye var?
Hayır doğalgaz müjdesi verecekfatih hoca ne diyecek ki? yine federasyon'a sallayıp 5 maç daha ceza mı alacak?