Fatih Terim'in Açıklaması Saat 17:30'da Yayınlanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen maçta yedlin-feghouli-diahne olmasaydı yenerdik. çok kötü oldukları halde sahada kaldılar. sen mi istedin bunları bay terim?

tff falan bahane ,3 senedir basimizda bu adam teknik direktor olarak . hala 3 sene istiyor . takimda ne bir sistem var nede bir oyun anlayisi , yaptirdigi transferler rezil durumda 3 sene icinde aldigi cezalardan dolayi devamli takimi hocasiz birakiyor , aldirdigi adamlar bir sure sonra performans ve taktik olarak cokuntuye ugruyor .gunumuz futbol mantalitesinden cok uzak , elindeki adamlar fil ise onlardan agaca cikmasini bekliyor , sonra bu adamalrdan olmuyor gelsin yeni transferler , sen elindeki fillere agaca cikmak yerine yuk tasimayi ogretsen basarili olucan , goruyoruz bu takim pas futbolu OYNAYAMAZ!!!!!, bu takim hizli sekilde karsi kaleye gidip orada direk gol arar.. isin ozu , artik yeter terim git , bidahada donme .

Nereye yazacağı mı bilemedim. Hoca ve yönetim kurulu toplantıdaymış. Masada Tff ile ilişkiler, transfer gibi konular varmış.

Olabilir mi böyle birşey hadi olsun lütfen..

Ocak derse şayet bir daha maç izlemeyi düşünmüyorum, tamam istifa etmesin ama sorumluluk alsın ve artık hata yaptığını kabul etsin. Gerekeni yapabileceğinin teminatını versin. Artık boş laflara karnımız yok.

-Hakemler
-TFF
-Ocak
-3 sene proje
-Iyi oynuyoruz ama sansimiz yok
-Basit goller yiyoruz
-Ocak
-Mohamedin opsiyonunu cekecegiz
-Lig, AL ve Kupa agir geliyor
-Avrupa Ligindeki hayalim büyük
-68 yasimda ilk defa degisik bir sekerleme birsey yedim
-Ocak

Bullshit Bingo yapilabilir bunlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt