Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Hamza hocamıda davet edelim imparator ile birlikte ne dersin reyiz

2 imparator bir saraya fazla gelir... Kendi başına 3 meydan muharebesi kazanmış adama da vezirlik tenzil-i rütbe olacağından teklif edilmez... kalbimizde yaşasın bir gün bir imparator hizmetini tamamlar... diğerinin de sırası gelir...

hamzayı ve terimi isteyenlere iq testi yapıp galatasaraylılıktan atalım

2 imparator bir saraya fazla gelir... Kendi başına 3 meydan muharebesi kazanmış adama da vezirlik tenzil-i rütbe olacağından teklif edilmez... kalbimizde yaşasın bir gün bir imparator hizmetini tamamlar... diğerinin de sırası gelir...

Bir de gelmesini istememin sebebi şu düşünce... dursun özbek ile ilgili çekinceleri var herkesin benim gibi. Ama Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak da gelir ve kombo olursa yönetimi dizginlemek de dehlemek de daha kolay olur... Fatih hoca kendi sağlıklı çalışma ortamını bulur... yalnız kardeş özbek ortada gözükmemesi lazım...

Terim her gelişinde kulübün mali yapısını ağlatıp gidiyor. Böyle bir lüksümüz yok.

Forum Kore gibi orta yerinden ikiye bölünmüş gibi duruyor. Hepinizi itidale davet ediyorum. Zaman birlik vakti. Bölünmeye lüzum yok. Tek vücut olarak hocamızın arkasında duralım ve gösterdiği hedefe doğru koşalım.

56f5bdc818c7736068498cde.jpg

Tabii ki isterim. Benim için kaç defa gidip geldiği de önemli değil. Ben kupalarıma, Avrupa'ma bakarım. Imparator Fatih Terim. Yalnız şu var ki bu yönetimle asla çalışmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Tüpçüyü, yani biricik başkanını da alsın gelsin.. Fatih terimi yalayanlar tüpçüyüde yalar..

fatih terim tff den götürdüğü parayla kebapçı dükkanı açıp nusret'e rakip olsun! bu yaştan sonra t.direktörlük yapmasın.

Tabii ki isterim. Benim için kaç defa gidip geldiği de önemli değil. Ben kupalarıma, Avrupa'ma bakarım. Imparator Fatih Terim. Yalnız şu var ki bu yönetimle asla çalışmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aksine çalışabilir de,bu yönetimin Terim'in işine karışma,onu böyle paldır küldür gönderme ihtimali çok düşük.

Geri
Üst Alt