Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
hayır diyenler gidip hocamın iki macını izlesin sonra nasıl yanlıs yaptıklarının farkına varsın

Tesekkur ederim.

Erman bey ve Arda abinin yetmez ama evetci cikmasi sahsimi ziyadesiyle uzdu :D

Ayrica fransa 2 handikapli x'i alip cayinizi yudumladiginizi dusunuyorum, neden cay diyecek olursan ben de bilmiyorum iddaacilar genelde cay iciyor.

Tam 2 handikaptan X oynadığıma pişman oluyordum ki, Payet imdadımıza yetişti. Hatta ilk gol gelince kahretsin HX bitiyor diye sinirlenmiştim :D İçiyorum elbette çayımı :D Yetmez ama evetçiler içinde ne desek boş. Allah ıslah etsin :D

Bir Zamanlar Galatasaray!

CibZ6asWgAAzIw5.jpg

fark biraz daha kapanmis :hat:

klasik cahil türk taraftarı işte çok forvet olunca çok gol atılacağını falan sanıyor

Aynen orasi oyle ama burda su bir gercek eger biz eziliyor olsaydik forvet alinmazdi oyunca. Denmek istenen olay Galatasaray daha fazla gol atabilmek icin daha cok risk aliyor.

Simdi oynasak ne kadar stoper varsa oyuna sokariz.

Aynen orasi oyle ama burda su bir gercek eger biz eziliyor olsaydik forvet alinmazdi oyunca. Denmek istenen olay Galatasaray daha fazla gol atabilmek icin daha cok risk aliyor.

Simdi oynasak ne kadar stoper varsa oyuna sokariz.

takılıyorum sana renkdas bakma bana bencede cok forvet cok gol demek. kahrolsun yılda milyonlarca mac ızleyen taraftarlar
yasasın klasik cahil futbol taraftarı

Hayir diyenler'i umutlandirmak icin bekledik

Terim sevdalilari evet basip gecmenin zamani geldi saldirin

bir an önce gelmesi gerekiyo.yatağı yorganı floryaya taşıması gerekiyo.

Endişeye mahal yok.Halen hocamızın yanındayız.

170320161731304293596_2.jpg

GS da isler ne zaman kotu giderse ayni isimlerin cagrilmasini dogru bulmuyorum.

FT onemli teknik adam. Ancak oynattigi futbol artik demode.

Artik taktik futbol on planda. Alan daraltan futbol on planda. Buna uyum saglayamadi.

Terim cok yuksek maliyetli kadrolarla calisiyor. Bu kadrolar o paranin tam hakkini veremiyor.

Su anki mali yapi Terimin maliyetli transferlerini kaldirmaz.

Bize gereken 1 baskan, 1 gunumuz futbolunun gereklerini bilen, piyasayi taniyan alman teknik adam sart. Riekerink de altyapinin basina, cok daha onemli olan gorevine donmeli.

Geri
Üst Alt