Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Aysalcılar bütün anketlerde zirvede, ancak ftccilerin sesinin daha çok çıkması işsiz olmalarından dolayı. 7/24 gscde adamlar. Aysalcılar ise ülkesine, insanlığa hizmet eden vizyon ve misyon sahibi, iş ve bilim adamları. Berat Yesir'de bununla ilgili tespitlerini daha bir kaç gün önce ortaya koymuştu objektif bir göz olarak.
Ben işsiz değilim ama. Eğitim konusuna girmek istemiyorum. Kendimi pek övmeyi sevmem:)

Ben de gelmeyeceğini düşünüyorum. 2020 yılına kadar milli takım ile senelik 5 milyon avrodan sözleşmesi var. Biz bu parayı hocaya veremeyiz. Versek bile istediği transferleri mevcut yönetim ile yapamayız. Gerçekten gelmek gibi bir düşüncesi var ise 2011 yaz transfer dönemi benzeri bir transfer dönemi için garanti almıştır diyeceğim ama bu garantiyi kim nasıl verebilir onu bilmiyorum. Yani kısaca Fatih hoca yaralı parmağa işemez. Eğer mevcut şartlarda gelirse cidden çok şaşırırım.

yani nasıl tanımlarsak tanımlayalım ama akıllı adam sonucta. şuanki işi uğraşı gerçekten rahat aldığı ücret yüksek dünya kupası elemeleri takvimi bile tam tatilci işi. futbolla alakalı herkes iki dudağı arasına bakıyor üstelik hiç dünya kupası tecrübesi olmadı böyle ihtiraslı bir adam o şansı neden bıraksın.

tüm bunlara ek olarak cidden şuan galatasaray sığır gibi yönetiliyor hatta hep derim sığırı bağla kulüp daha iyi yönetilir.kaos yokluk yalan dolan resmen bizans gibiyiz. o imkanları bırakıp, varlığı bırakıp gelmesi olasılık dışı gibi görünüyor. ancak şuda var mevzu bahsi geçen isim fatih terim. ne yapcağı belli olmaz 99 da tüm takım goll attı taraftardan basına kadar herkes taffarelde atsın hadi dedi çıktı bize yakışmaz öyle şeyler diyip attırmadı ama 10 12 yıl sonra benzer durumda muslera'ya attırdı. bu en basit örnek daha ters köşe yaptığı çok konu var. yinede gelmiyeceğine inancım yüksek.

Ben de gelmeyeceğini düşünüyorum. 2020 yılına kadar milli takım ile senelik 5 milyon avrodan sözleşmesi var. Biz bu parayı hocaya veremeyiz. Versek bile istediği transferleri mevcut yönetim ile yapamayız. Gerçekten gelmek gibi bir düşüncesi var ise 2011 yaz transfer dönemi benzeri bir transfer dönemi için garanti almıştır diyeceğim ama bu garantiyi kim nasıl verebilir onu bilmiyorum. Yani kısaca Fatih hoca yaralı parmağa işemez. Eğer mevcut şartlarda gelirse cidden çok şaşırırım.

Şöyle bir şey de var ağabey. Sence Fatih Terim'in paraya ihtiyacı var mı? :) Bence yok. Bu yaşa kadar zaten bi kamyon dolusu para kazanmış. Bu saatten sonra ha 5 milyon almış, ha 2.5 milyon. Terim için pek farketmez. Hoca bence tekrar şampiyonluklar, şampiyonlar ligi heyecanı istiyor. Çünkü yaşı artık ilerledi. Bu yaştan sonra 15-20 sene daha teknik direktörlük yapacak hali yok. Kariyerinin sonlarına doğru daha fazla kupalar kazanıp, tekrarlanması zor başarılar elde etmek isteyebilir. Milli Takımda kupa kazanmak şansı yok.

Lucenin doymamış hali çok iyiydi ama sıfırdan kurduğu takımla 1 sene kaldı bu camianın yaptığı büyük yanlışlardan biri gönderilmesiydi
Terimci olarak katılıyorum. Fatih Terim için göndermemiz belki en büyük hatalarımızdan birisiydi kulüp tarihimizde

Sn. Türker, sizi çok sıkı 1 Aysalcı olarak bilirdim. Bu ankette 'kararsızım' seçeneğine oy verdiğiniz doğru mudur? Verdiğiniz oy camiamız içinde rahatsızlık yarattı.
Sn. Günel, maalesef piyasadaki alternatifsizlik durumundan dolayı kararsız kaldık. Neticede biz saygın ve elit üA'cılar olarak gerçek anlamda "Aslolan Galatasaray'dır" deriz her zaman. Galatasaray'ımızın menfaatleri her zaman egomuzun önündedir. "Aslolan Galatasaray'dır" dedikten sonra çekip gidenlere inat Galatasaray'ımız için Galatasaray'ımızın şampiyonluğu için hayırlısı ne ise onu desteklemekten geri durmayız. Avrupa kültürü bunu gerektirir.

Son düzenleme:
İstiyoruz, çok istiyoruz, hayvan gibi istiyoruz, deli gibi istiyoruz.

Baskın bir karakter, belki geldiğinde brşeyleri değiştirir. Şuandan daha kötü olamayacağına göre evet.

Şöyle bir şey de var ağabey. Sence Fatih Terim'in paraya ihtiyacı var mı? :) Bence yok. Bu yaşa kadar zaten bi kamyon dolusu para kazanmış. Bu saatten sonra ha 5 milyon almış, ha 2.5 milyon. Terim için pek farketmez. Hoca bence tekrar şampiyonluklar, şampiyonlar ligi heyecanı istiyor. Çünkü yaşı artık ilerledi. Bu yaştan sonra 15-20 sene daha teknik direktörlük yapacak hali yok. Kariyerinin sonlarına doğru daha fazla kupalar kazanıp, tekrarlanması zor başarılar elde etmek isteyebilir. Milli Takımda kupa kazanmak şansı yok.
Yav senin benim gibi ihtiyacı yok elbet lakin para her zaman tatlıdır. Sadece Fatih hocanın kendisi olarak düşünme. Ailesi var. Günün birinde serveti ailesine kalacak. 4 sene için kemiksiz 20 milyon avro para alacak daha :) Para normal bir para değil. Mebla çok büyük.

Terim'in gelmesini sadece gelip Şenol sinsisine gerçek patronun kim olduğunu göstermesi için isterim. :)

Yav senin benim gibi ihtiyacı yok elbet lakin para her zaman tatlıdır. Sadece Fatih hocanın kendisi olarak düşünme. Ailesi var. Günün birinde serveti ailesine kalacak. 4 sene için kemiksiz 20 milyon avro para alacak daha :) Para normal bir para değil. Mebla çok büyük.

Orası öyle ağabey. Biz fakirce düşünüyoruz. :D Zengincem yok ne yapalım.

Ama ağabey ailesi diyorsun da, bence Terim'in 7 sülalesine yetecek kadar parası vardır. Ha, 7. sülalesinden sonrakileri de düşünüyorsa, orasını bilemem.

Orası öyle ağabey. Biz fakirce düşünüyoruz. :D Zengincem yok ne yapalım.

Ama ağabey ailesi diyorsun da, bence Terim'in 7 sülalesine yetecek kadar parası vardır. Ha, 7. sülalesinden sonrakileri de düşünüyorsa, orasını bilemem.
Yav farketmez kardeşim. Elbet belli bir serveti vardır lakin üzerine 20 milyon avro daha katacak neden istemesin? Fazla para göz çıkarmaz :D :D

Riekerink hocamıza yapılan saygısızlığı esefle kınıyorum. Şu an bu camiayı en çok hak eden ve yeniden yapılanma sürecinde ciddi emeği geçebilecek yegane insandır kendisi. Fareler gemiyi terk ettiğinde, ahçı kamarasından çıkıp, kaptan köşküne koşmuş ve Feneri bostan korkuluğuna çevirmiştir.

Terimci olarak katılıyorum. Fatih Terim için göndermemiz belki en büyük hatalarımızdan birisiydi kulüp tarihimizde
O zamanlar sevinmiştim terim döndü diye ki Özhan Canaydın yüzünden başarısız oldu 30 milyon bütçe istedi liseci rahmetli veremeyince olan oldu. O dönemin 2. Senesinde tüm kadroyu silip altyapı ile 2. Yarı hazırlıklarına başlayacak jb bir başka hocada yoktur. Canaydın kendi için yedi hocayı, şimdi geriye bakınca ne Polat ne dursun camianın en kötü Başkan'ı canaydındır.

O zamanlar sevinmiştim terim döndü diye ki Özhan Canaydın yüzünden başarısız oldu 30 milyon bütçe istedi liseci rahmetli veremeyince olan oldu. O dönemin 2. Senesinde tüm kadroyu silip altyapı ile 2. Yarı hazırlıklarına başlayacak jb bir başka hocada yoktur. Canaydın kendi için yedi hocayı, şimdi geriye bakınca ne Polat ne dursun camianın en kötü Başkan'ı canaydındır.
Rahmetinin ama hakkını yemeyelim bir konuda. Arena olmazdı o olmasaydı.
Çok uğraştı adam.

Transfer yapmayi bilen, dunya piyasasina hakim biri lazim. Sneijder yerine Kaka'yi isteyen degil.

Geri
Üst Alt