Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Rahmetinin ama hakkını yemeyelim bir konuda. Arena olmazdı o olmasaydı.
Çok uğraştı adam.
Süren Zamanında bile uğraşmış o Zamanlar basketbol şubesi yöneticisiymiş, arena onun eseri yine de kafatasçı bir zihniyete sahip olan herkes gibi hatırlanması gerekir bence tabi.

Hoca olarak ben istemem hocadaki jbyi kullanmamız gerekir mi peki evet. Sonuç sportif direktör olarak gelecekse hayır demem 3 senede bir aynı döngüyü yaşamamamız lazım. Ayrıca dursun denilen adamın kulüp başkanı olduğu yerde hoca olarak gelmek intihardır. Kadronun %80i hala aysal yönetiminin kurduğu kadro 2 senedir 1 kuruş katkı sağlamamış adam kulübe bu herifin başta durması bile skandal

Terim in miadı doldu hiçbir taktik bilgisi yok tek bildiği ceza sahasına doğru şişirmek, daha çok şablonik oynatıyor. Takım profili kurgulaması kötü transferleri bilindik yapıyor ama sadece lobisi güçlüdür.

Bu bam bam bamcılar galiba fred çakmaktaş dizisi ile büyüyen jenerasyonu

Son düzenleme:
Seçim çok yakın geçiyor. İki tarafın tekliflerini bekliyorum. :D

tek başına iktidara yetecek oya ulaşmıştık ama son sandıkları boş geçirdik artık ne koparsak kardır oyuna talibiz üstad aklı selim GSE rütbene yakışanı yapacağını inanıyorum..

tek başına iktidara yetecek oya ulaşmıştık ama son sandıkları boş geçirdik artık ne koparsak kardır oyuna talibiz üstad aklı selim GSE rütbene yakışanı yapacağını inanıyorum..

Serkan'ın hamlelerini bekliyorum. Seçim iyice kızışınca güzel bir teklifle çıkıp gelecektir muhakkak. Riekerink hocamıza itimadımız tamdır ama teklifleri de görmek lazım ona göre hareket edeceğiz.

Oyumu kullandim, simdi sandiga sahip cikma zamani. Moral bozmak icin hayir oylarini sona birakmislar, yilmayin arkadaslar.

Parator'a verdik, hayırlı uğurlu olsun Galatasarayımız için. ÇABAMIZIN ADI GALATASARAY

Mehmet bey oyunuz yangını iyice harladı. Tebrik ederim size de bu yakışırdı :D
Tesekkur ederim.

Erman bey ve Arda abinin yetmez ama evetci cikmasi sahsimi ziyadesiyle uzdu :D

Ayrica fransa 2 handikapli x'i alip cayinizi yudumladiginizi dusunuyorum, neden cay diyecek olursan ben de bilmiyorum iddaacilar genelde cay iciyor.

Geri
Üst Alt