Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
hani kendini kovdurmuştu yav.duruma göre aysal kovdu duruma göre kendini kovdurdu baktık olacak gibi değil bu sefer kendisi kaçtı.
aynı olay transferleri tugay kerimoğlu yaptırdı muhabbetinde de geçiyor.

hani kendini kovdurmuştu yav.duruma göre aysal kovdu duruma göre kendini kovdurdu baktık olacak gibi değil bu sefer kendisi kaçtı.
aynı olay transferleri tugay kerimoğlu yaptırdı muhabbetinde de geçiyor.

terimi iki erkeği birden idare eden biri gibi düşün. aysal bu dalgalar bizi bozar kızım diyerekten yolu göstermiştir.

terimi iki erkeği birden idare eden biri gibi düşün. aysal bu dalgalar bizi bozar kızım diyerekten yolu göstermiştir.

eh böyle diyelim hadi. iki gün sonra farklı anlatım olacak nasılsa. iyice gemide repliklerine döndü nasılsa iş.

Oglum Fatih Terim efsane tabiikide, ama gram kadar sevmem artik. Yani yil olmus 2016, hala gazla mazla oynatiyor cocuklari, yok oyle futbol anlayisi artik, oyle buyuk takim olacaksan biraz futbol anlayasin olacak. Fatih Terimin tarihi gecmisdir artik, o kadar.

hem futboldan çakmıyor hemde nasıl futbol efsanesi oluyor renkdaş yapma gözünü seveyim.

Aldigi kupalarla ama bugunku futboldan anlamiyor malesef.
Sadece uefa kupasi bir basari kistasi olabilir ondada o donemki yonetim ve yonetimin dogru yaptigi yabanci transferleri sayesinde.Yani yine baktigimizda o basari icin ciddi paralar harcandi ve o basariya ragmen mali acidan kotu yonetim yine finansal bir cikmaza takimi surukledi.Ve sonrasinda yine ftnin kacisini gorduk 2 kez kacti gitti boyle efsanemi olur

CfIP65MWEAAqutX.jpg

Son postlar üzerine zaruri bildirimdir.

287745223xi0.jpg

İmparator gelecek dertler bitecek.Botokscular geri vites yok filan yazmış.Bu vites topuzunu onlara hediye ediyorum.

Son düzenleme:
Ben arafta kaldim. kararsizim butonuna bastim. Hamza'nin gücü adina dengeleri bozmadim.

Fark kapanmaya başlamış.

110 evet
80 hayır

Zamanında birçok yoldaşımız sürgün edildi, forumdan koparıldı maalesef eşit şartlarda yarışmıyoruz.Işıklar içinde uyuyun isimsiz kahramanlar:(

Bu anket 1 sene sonra yapılsa %70 evet çıkar.

Zira bu sene en iyi ihtimal 8. oluruz.

Kararsiz olanlar bu kadroyu okuduktan sonra umarim dogrulari görmüslerdir.

Geri
Üst Alt