Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Olur da Terim bize gelirse herhalde ilk isi Ozan denen dombiliyi ne pahasina olursa olsun bize transfer ettirmek olur.

Kararsızdım ama bugünkü tercihleri nedeniyle Hayır gelmesin diyorum. Aklı mantığı olan biri gelsin bize.

Bay ego, bu kulübün önünden bile geçmemen dileğiyle. Aysal vizyonlu başkanmış

Aysal baskanimdaki vizyonun milyonda biri buradaki futbol cahili renkdaslarimizda da olsaydi keske.

Vazgectim gelmesin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu ligin şifrelerini iyi biliyor. Başarılı olabilir. Ama bütün bunlara rağmen temsil ettiği o çirkin insanlık duruşu için bile gelmemesi lazım.

@Ozan Tokgöz bertaraf olma niyetinde misin ?Hala oy kullanmamissin.

Kullandık oyumuzu Mehmet Bey. Riekerink hocamızın arkasındayız. Ruh diye diye takımın ruhuna el fatiha okutan Fatih hocamızın bizi ruh hastası yapacağını düşünüyorum. Bu kadar ego bize fazla arkadaş.

Mümkünse hemen bu maçtan sonra camiasına dönmeli hocamız.

hemen Riekerink i aciklayin, yok bu gelir yine

Allahin belasi bize gelirse agir sovecem. Kafasi calismayan adami napalim biz? Riekerink kalsin daha iyi.

Sonunda oyumu kullandım. Tereddütlerim vardı ama şimdi gönül rahatlığıyla Hayır oyunu kullandım. Bu inatkar, bu ego patlaması yaşayan şahsı umarım takımın başında görmeyiz!

Sonunda oyumu kullandım. Tereddütlerim vardı ama şimdi gönül rahatlığıyla Hayır oyunu kullandım. Bu inatkar, bu ego patlaması yaşayan şahsı umarım takımın başında görmeyiz!

Hoaydaaa

Bari anketi açan kişi olarak tarafsızlığını korusaydın kardeşim.

Müsaadenle bu oyu geçersiz saymak durumundayım.

Geri
Üst Alt