Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet bugünleri çok bekledi evet. Hadi hadi gün sizin gününüz saldırın imparatora. Hatalı sonuçta inkar edemem
Aslolan Galatasaray !!!
Su kadronun ispanyayi hirvatistani filan yenmesini mi bekliyordunuz ki? En buyuk terimcilerden biri olarak ilk macta dedim terim kotuydu diye onun da bu sonuclarda etkisi var elbet ama favoriler kazandi ilk gittigi andan itibaren her mac rakibi tutan bazi uyeler burda turkiyeyi destekliyormus gibi yapmayin bari..her rakip gol attikca keyifleniyordunuz adam size en azindan turnuva izletti
Sizlere bana göre hata da adam kendi düşüncesine göre hata değil.aynı hatayı üstüste 2 defa gözgöre göre yapmak hata deyip geçiştirilecek birşey değildir. Bunun adı mallıktır, zekasını kullanamamaktır.
Kararsiz olanlar bu kadroyu okuduktan sonra umarim dogrulari görmüslerdir.
Sizlere bana göre hata da adam kendi düşüncesine göre hata değil.
Aslolan Galatasaray !!!
Su kadronun ispanyayi hirvatistani filan yenmesini mi bekliyordunuz ki? En buyuk terimcilerden biri olarak ilk macta dedim terim kotuydu diye onun da bu sonuclarda etkisi var elbet ama favoriler kazandi ilk gittigi andan itibaren her mac rakibi tutan bazi uyeler burda turkiyeyi destekliyormus gibi yapmayin bari..her rakip gol attikca keyifleniyordunuz adam size en azindan turnuva izletti
@Güray Ataman nerdesin be muhalefete fisildayan adam oyunu kullandin mi?