Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Millet bugünleri çok bekledi evet. Hadi hadi gün sizin gününüz saldırın imparatora. Hatalı sonuçta inkar edemem

Aslolan Galatasaray !!!

Su kadronun ispanyayi hirvatistani filan yenmesini mi bekliyordunuz ki? En buyuk terimcilerden biri olarak ilk macta dedim terim kotuydu diye onun da bu sonuclarda etkisi var elbet ama favoriler kazandi ilk gittigi andan itibaren her mac rakibi tutan bazi uyeler burda turkiyeyi destekliyormus gibi yapmayin bari..her rakip gol attikca keyifleniyordunuz adam size en azindan turnuva izletti

Millet bugünleri çok bekledi evet. Hadi hadi gün sizin gününüz saldırın imparatora. Hatalı sonuçta inkar edemem

Aslolan Galatasaray !!!

aynı hatayı üstüste 2 defa gözgöre göre yapmak hata deyip geçiştirilecek birşey değildir. Bunun adı mallıktır, zekasını kullanamamaktır.

Geri gelir. Yine kendinden sonra gelenleri komple yollar baştan takım yapar. Muhasebeci taraftar kimliğimizi kendisine borçluyuz sağolsun 3-5 senede bir ders tekrarı yaptırıyo

D5803 cihazımdan gönderildi

Su kadronun ispanyayi hirvatistani filan yenmesini mi bekliyordunuz ki? En buyuk terimcilerden biri olarak ilk macta dedim terim kotuydu diye onun da bu sonuclarda etkisi var elbet ama favoriler kazandi ilk gittigi andan itibaren her mac rakibi tutan bazi uyeler burda turkiyeyi destekliyormus gibi yapmayin bari..her rakip gol attikca keyifleniyordunuz adam size en azindan turnuva izletti

Bize karşı favori olmayan Çeklere yenildikten sonra da bir mesaj bırakmanı beklerim.

Olurmu ya parator yada kebapçı diyenler var.Allah Kerim Fatih Terim

bizi satıp milli takıma gittiğinden beri gelmesini istemiyoruz

hazırlık maçlarını izledinmi mayıs ve haziran ayındaki

takım bir tane olumlu top oynamadı 1-0 1-0 yan toplardan felan kazandık.. ben 0 yada 1 puan alırız diyordum çünkü en zor grup bizim grup turnuvada ve öyle olacak gibi 0 çekecez heralde

şansa bala çıktık elemelerden bir frikik golüyle bide en iyi 3. diye direk çıktık 16 takımlı olsaydı muhtemelen 4.bitirirdik elemeleri. son bi gazla yardırdık 3.olduk

tarihe bakıldığında terim Galatasaray efsanesi olarak kalacaktır bunu kimse silemez !! ancaaakkkk eğer hala Selçuk balta gibi pörsümüş oyuncularla bir yerlere gelebileceğini sanıyorsa lütfen gelmesin !! ama terim gelirse kendisine Avrupa şampiyonasında kazık atan evlatların hiç birine taviz vereceğini sanmam verirse sonu denizli gibi olur ki terim asla buna papuç bırakacak biri değil !!

Terim her türlü dönmeli daha çok ihtiyacımız olamazdı, dursun tamamen pasifize olur terim varken, dönmeyecek belki ama dönerse çok iyi olur

milli takımın şu halini görünce pekte isteyesim yok. Heyecanını bitirmiş gibi Fatih hoca.

Gören de hocanın taktiğine falan hayran kaldığımızı sanacak. Bu ülkede sistem olmaz abi. Sistem dışı işlerle başarılı olursun. Şampiyonlar Ligi'nde de bir yere kadar gidiyorsun. O da bize kupayı almaya eşdeğer başarı yaratıyor. Daha fazlası bu ülkeden çıkmaz. Şunu bir anlayamadı millet.

ft ve dilleyicilerine gerekli cevap yüce galatasaray taraftarı tarafından verilmiştir.

Geri
Üst Alt