Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Forum Kore gibi orta yerinden ikiye bölünmüş gibi duruyor. Hepinizi itidale davet ediyorum. Zaman birlik vakti. Bölünmeye lüzum yok. Tek vücut olarak hocamızın arkasında duralım ve gösterdiği hedefe doğru koşalım.

56f5bdc818c7736068498cde.jpg

hedefte beşincilik varsa?

Koalisyon görüşmeleri başlasın :D

Pc ye gecince oyumu vereceğim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum orta yerinden ikiye bölünmüş dursa da Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesini istemeyenler hocayı sevmediklerinden değil ilkeli duruş sergilediklerinden bu şekilde düşünüyorlar. Ben dahil çoğumuz bir aile bireyi gibi sevdik Terim'i zamanında. Ama bünyesinde ihanetin, adamcılığın, adaletsizliğin ayyuka çıktığı bir Fatih Terim'i aslolan Galatasaray'dır ilkesi gereğince istemiyoruz.

Bu gün Fatih Terim gelsincilerin ise elinde geçmişte kazandığı başarılar var. Bu arkadaşların fikrinin değişmesi alınacak bir başarısızlığa bakıyor. Dolayısıyla Fatih Terim Galatasaray'a gelmemeli. Arkasındaki destek de zaten pamuk ipliğine bağlı. Başarısızlık gelirse sadece ortalık toz duman olmayacak, Galatasaray ilkeleri de toz duman olacak. İlkeler günlük zaferlerden önemlidir. Çünkü seni 100 sene sonra da sen yapacak olan o ilkelerdir. İlkelerini kaybedersen varlığın sadece başarıya bağlı olur.

Şunu da söylemek lazım. Fatih Terim Galatasaray'a gelirse muhtemelen şampiyon oluruz. Çünkü hoca kahraman olacağını bilmese geri dönmez. Bu ne demek daha da açayım. Fatih Terim Galatasaray'a sırtını dönüp milli takıma giderek açık açık Tayyip Erdoğan'a oynamıştır. Demirören ile birlikte verdiği pozlar o dönem gezi parkına verdiği destek ve twitter adresleri ile futbolcuları ısınmaya çıkarmasıyla Ünal Aysal'ı hedef yapmıştı. Yani demem o ki, Terim gelirse belki de ilk defa ödüllendirmek ve emeklerinin karşılığını vermek için federasyon tüm kurulları ve hakemleriyle senelerdir Fenerbahçe'ye çalıştığı gibi bu kez Galatasaray'a çalışacak. İşte ben, beni Fenerbahçe taraftarından farklı yapan Galatasaray ahlakı doğrultusunda bu şekilde gelecek bir şampiyonluğu da aynı Terim'i istemediğim gibi istemiyorum. Zira başarı için her yol mübah diyecek kadar ampul yanmadı henüz kafamda...

Son düzenleme:
Sn. Ünal Aysal gelmeli %65, gelmemeli %20
Ft gelmeli %40, gelmemeli %40

Tesekkurler gsc. Bir kez daha sandiga gomduk Sn. Ünal Aysal dusmanlarini.

1 Terim'ci 10 Aysalcıyı yok eder yalnız gençler. :D

Geri
Üst Alt