Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
1GJN7.gif

Şu an Sürenciler.

Menfaatlerimiz icin fedakarlik yapmamiz gerekiyor Sukru yillarca hocamizi dillemis 1 renkdasimiz,seve seve bedenini feda edecektir,devrim once kendi evlatlarini yer.İktidara gelince Sukruyu onore edip anilarini yasatacagiz.
Işıklar içinde yatsın, herdaim Terim fedaisi olarak anacağız kendisini.

Nesiller boyunca unutulmayacak bir destan yazacak Şükrü kardeşimiz.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şükrü hangi dünyada 5 oy eder?

Şükrü'nün değeri 3 oy falandır. Ozan Puki veya Adem Çakar en çok oy değeri olan Terimcilerden bence. En az 20'şer oy bunların karşılığı. Hele hele Ozan.

Mesela Nejat Can da aşırı Terimci bir arkadaşa benziyor ama onun oy değeri Şükrü den bile az olabilir çünkü aklınca hakaret ederek her postunda Aysalı küçük düşürdüğünü sanıyor. Seviyesizleşmeye gerek yok, sevmiyorum de geç.

1 Terim'ci 100,000 Almancı Aysalcıyı yok eder

Bunu asla unutma güzel kardeşim

Ne demişler? Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece almancilar için düşürmedik seviyemizi!

Ne demişler? Hiç bir zaman yüksekte görmedik kendimizi, sadece almancilar için düşürmedik seviyemizi!
Oglum ben sizin fanatik Terimci oldugunuz kadar Aysalcı değilim ki :D

Terim gelmesin demiyorum, beni sıkan tek şey her zaman sorunumuz oldu mu tek çözüm olarak Terim'in görülmesi. Ben sadece kırgınım kendisine.

Yuh be 1 vs 100.000 ne lan küçük atsaydın biraz Ziyaaaaaaaaa.

Şükrü. Ömrün boyunca Aysal gibi başkan mı gördün. Bırak seni, Terim bile görmedi öyle başkan. Hadi Aysal hatalı. Terim çok mu düzgün.

Şükrü. Ömrün boyunca Aysal gibi başkan mı gördün. Bırak seni, Terim bile görmedi öyle başkan. Hadi Aysal hatalı. Terim çok mu düzgün.

Terim gelmis geçmis en mükemmel hoca oldugunu söylemiyorum Burak.

Elbet hatalari var, ama mevcut sartlarda bize gelmesi gereken en iyi hoca Terim oldugunu düsünüyorum.

Terim gelmis geçmis en mükemmel hoca oldugunu söylemiyorum Burak.

Elbet hatalari var, ama mevcut sartlarda bize gelmesi gereken en iyi hoca Terim oldugunu düsünüyorum.

Yarın Terim'e bir şey olsa o zaman ne yapacağız la. Diğer dünyayla irtibata mı geçeceğiz. Çok saçma bir kısır döngüye giriyor olay.

Gelse de bir şey yapamaz ki. Şu tabloya bak: Florya Dursun'un kardeşi ve Alp yalmanın elinde. Kulüp maddi olarak sıfırı görmüş. UEFA'dan cezalıyız. Gelip ne yapacak? Kimsenin keşfetmediği oyuncuları çok düşük bonservislerle kulübe mi katacak? Allah korusun ikinci gelişi gibi olur. Ceketini alır gider, olan bize olur yine.

Bir yapılanma ve gençleşme olayı varsa Terim yanlış isim olur.

Çükrüye karşı 6 oy calısır bendem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerçek galatasaraylılar aslolan galatasaraydır dedi ve galatasarayın sadece sportif başarıdan ibaret olmayıp bir ideoloji olduğunu tekrar ilan ilan etti.

Sadece sportif başarının peşinden gidip galatasaraylılığını unutmuş arkadaşlara sarı kırmızı renklere sahip olmayan farklı forumları önerebiliriz.

Yarın Terim'e bir şey olsa o zaman ne yapacağız la. Diğer dünyayla irtibata mı geçeceğiz. Çok saçma bir kısır döngüye giriyor olay.

Gelse de bir şey yapamaz ki. Şu tabloya bak: Florya Dursun'un kardeşi ve Alp yalmanın elinde. Kulüp maddi olarak sıfırı görmüş. UEFA'dan cezalıyız. Gelip ne yapacak? Kimsenin keşfetmediği oyuncuları çok düşük bonservislerle kulübe mi katacak? Allah korusun ikinci gelişi gibi olur. Ceketini alır gider, olan bize olur yine.

Neden Terimi istemedigini anliyorum da bu yapilanma ve gençlesme olayi neden Terimle olamayacagini anlamis degilim. Insanlarin aklina Terim geldiginde her zaman kisa vaade basari geliyordur ama bu uzun vaade basari getirememesi anlamina gelmez. Getirebilir.

96-20da nasil takim kurabildigini gösterdi mesela. bir sürü yerli oyuncuyu bizzat kendisi takima yerlestirdi ve oynatti. 2011/12de aynisini gördük Selçuk Melo Muslera Engin Eboue Ujfa Riera gibi topçular geldi, Semih ve Emre de baya katki sagladi. Yani insanlar Fatih Terim sadece günü kurtarmaktan baska faydasi olmadigini zannederek hata yaptiklarini düsünüyorum. Ha onun döneminde bir sürü berbat topçu alindi mi evet alindi bunu da inkar etmeye gerek yok.

Iyi takim kurmak istiyorsan öyle veya böyle para harcamak gerekecek. Bir sürü çöp oyuncuya sahibiz. Kulüp bu oyunculardan kurtulup belirli bir bütçe yaratabilir. Snayder, Selçuk Muslera ve Poldinin maasini 30%-40% indirilirse bu bütçe daha da artabilir. Ama bunu yapmak için gerizekali olmayan, beyne sahip olan yönetim ve baskana ihtiyacimiz var tabi. Hoca gelirse su anki yönetim ve baskanin yalakasi olacagini zannetmiyorum.

Benim Rikerinkle en büyük endisem bu zaten. Diyelim ki o yeni TDimiz olursa ve yönetim ve baskanin yalakasi olursa bu sezondan daha kötü bir sezon yasariz.

Terim de elbet bir gün ömrünün sonuna gelecek
Ondan sonra büyük Fenerbahçeli Hamza Hocam bu bayrağı layıkı ile devralacaktir şüphesiz.

Neden Terimi istemedigini anliyorum da bu yapilanma ve gençlesme olayi neden Terimle olamayacagini anlamis degilim. Insanlarin aklina Terim geldiginde her zaman kisa vaade basari geliyordur ama bu uzun vaade basari getirememesi anlamina gelmez. Getirebilir.

96-20da nasil takim kurabildigini gösterdi mesela. bir sürü yerli oyuncuyu bizzat kendisi takima yerlestirdi ve oynatti. 2011/12de aynisini gördük Selçuk Melo Muslera Engin Eboue Ujfa Riera gibi topçular geldi, Semih ve Emre de baya katki sagladi. Yani insanlar Fatih Terim sadece günü kurtarmaktan baska faydasi olmadigini zannederek hata yaptiklarini düsünüyorum. Ha onun döneminde bir sürü berbat topçu alindi mi evet alindi bunu da inkar etmeye gerek yok.

Iyi takim kurmak istiyorsan öyle veya böyle para harcamak gerekecek. Bir sürü çöp oyuncuya sahibiz. Kulüp bu oyunculardan kurtulup belirli bir bütçe yaratabilir. Snayder, Selçuk Muslera ve Poldinin maasini 30%-40% indirilirse bu bütçe daha da artabilir. Ama bunu yapmak için gerizekali olmayan, beyne sahip olan yönetim ve baskana ihtiyacimiz var tabi. Hoca gelirse su anki yönetim ve baskanin yalakasi olacagini zannetmiyorum.

Benim Rikerinkle en büyük endisem bu zaten. Diyelim ki o yeni TDimiz olursa ve yönetim ve baskanin yalakasi olursa bu sezondan daha kötü bir sezon yasariz.

Kanka iyi diyorsun da, 11/12de Aysal giriyor devreye işte. O oyuncular için para lazım. Ayrıca hazır oyunculardı alınanlar. Bende sana hazır oyuncu kadrosu kurayım. Para döktükten sonra gelirler. Bir Bruma alındı geleceğe yatırım. Ona bile çıkarıp 10M Euroyu verdi Aysal. Sırf Terim çok istiyor diye Amrabat'a 8 verip aldı. Bugün hazır oyuncuya bu paraları verecek ne yönetim var nede kaynak var. Genç oyuncu yapılanması için terim doğru isim değil. 96/00 arası söylediğin jenerasyonu kabul edelim tamam. ikinci gelişinde neler yaptı onlara da bakalım. Kimlere ne paralar verildi. yeniden kuracak diye hangi genç oyuncular alındı ve kaçından fayda sağladık.

indirim yapsın dediğin oyuncular para için buradalar zaten. nereye indirime gidiyorsun. inan bana sorun onlar da değil. Muslera wesley podolski bunlardan paranın karşılığını alırsın. Wesley attığı bir golle kendi yıllığı kadar para koydu kasaya.

Yerlileri düşür. Sabri 4 Milyon alıyor yav. Selçuk 7 Milyona yakın para alıyor, belki daha fazla.

Ben terimi istememezlik yapmıyorum. Sadece bu ilişki artık zarar veriyor, her iki tarafa da.

Terim de elbet bir gün ömrünün sonuna gelecek
Ondan sonra büyük Fenerbahçeli Hamza Hocam bu bayrağı layıkı ile devralacaktir şüphesiz.

Hamza'yı yöneten de Terimdi Alpay. Atletico maçında Baltadan ön libero yapmak sadece Terimin aklıdır. Benzerini bugün Milli takımda yapıyor. Mehmet Topal.

Ayrıca senin gibi birinin Terim savunuculuğu yapması da üzüyor bizi.

İmparatoru takımımıza davet edelim bu vesile ile...

Geri
Üst Alt