Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

Fatih Terim'in Gelmesini İstiyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    233
Arkadaşlar hocam ile papaz olmanızı istemeyiz ,bu yüzden hayırcılar kararlarını gözden geçirir ise seviniriz.

Evet an itibariyle forum ikiye bölünmüştür hayırlı olsun 1 hareket gerekiyordu açıkcası mod arkadaşlara Allah kolaylık versin..

basligi "Manyakmisiniz" olarak degistirelim

basligi "Manyakmisiniz" olarak degistirelim

Sen yokken Terim'i istemeyenleri çok ezdiler reis. Nerelerdeydin?

Bizi hor gördüler. Galatasaray düşmanı dediler. Arkadaşımız Emir Sato'yu az daha gazi yapıyorlardı.

Ama neyse ki ulu GSC üyeleri gereğini yaptı. Hepsini sandığa gömdük.

Sen yokken Terimi istemeyenleri çok ezdiler reis. Nerelerdeydin?

Bizi hor gördüler. Galatasaray düşmanı dediler. Arkadaşımız Emir Sato'yu az daha gazi yapıyorlardı.

Ama neyse ki ulu GSC üyeleri gereğini yaptı. Hepsini sandığa gömdük.

sakat bir forum oldugu su goturmez bir gercek

f8f03f60de26b6d7d4316faeeca4ed7c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet 37.44%
Hayır 45.21%
Kararsızım 17.35%

anketin yenilenmesi gerekli bence çünkü turnuva başlamadan önceki fatih terimle başladıktan sonraki fatih terim arasında inanılmaz farklar var.Ben evet oyu kullanmıştım.Anket yenilenirse hayır oyu kullanıcam.

GSC yönetimi anketin farkında değil sanırım.. o attığınız destek twitini yedirirler..

anketin yenilenmesi gerekli bence çünkü turnuva başlamadan önceki fatih terimle başladıktan sonraki fatih terim arasında inanılmaz farklar var.Ben evet oyu kullanmıştım.Anket yenilenirse hayır oyu kullanıcam.

Doğru yolu bulduğuna sevindim renktaş. Öyle ya da böyle evet'çileri sandığa gömdük. Gözün arkada kalmasın.

Geri
Üst Alt