Fatih Terim'in Maç Sonu Açıklamaları

“Sağdan soldan daha fazla gelmeliyiz” diyor

Nedense oyunculara taktiği de aynı bu şekilde anlattığını düşünüyorum

Isınma
Ayak tenisi sonra taktik antrenman:
Hadi bakalım, sağdan soldan daha fazla gidin

Yahu o kadar bariz belli oluyor ki, o giden oyuncu ne yapacağını bilmiyor
Gidiyor gidiyor, önünde 2 kişi, kaptırmazsa geri dönüyor
O giderken diğerleri ne yapacağını bilmiyor
Gitsin, sonra o 2 kişinin arasından geçsin de bana pas atsın diye

Hey Allah’ım yaa

Dört senedir kulübün başındasın hala bireysel hatadan, pozisyon hatasından bahsediyorsun. Ben de uzun süredir tek tek bu takımın berbat yönlerinden bahsediyorum. Ben mi gelip düzelteceğim. Yıllık milyonlarca lirayı alıyorsan bir zahmet futbol oynat.
Hala takımın az koşuyor.
Hala takımın çoğunlukla ikili mücadelelerde eziliyor.
Hala sıkılarak maç izliyoruz.
Maç günleri içimizde heyecan yok.
Dört senedir taraftarın olmadığı maçların çok büyük oranında ruhsuz berbat futbol var sahada.
Her şeyi bir kenara koyalım.
Sen güya Türk futbolunun en iyi defans oyuncularından biriydin. Helikopterlerle transferin olmuştu.
Takımın daha gelen ortayı nasıl karşılayacağını bilmiyor...
Ceza yayında her zaman bir oyuncu bekletmen gerektiğini bilmiyorsun.
Defans oyuncuların hala adam paylaşamıyorlar.
Transfer manyağıyken, futbol fakirisin.
En kötüsü de rakipsizken başarısızsın.
Bu ligde şu rakiplerle ciddi puan farklarıyla şampiyon olamıyorsan futbolu bırakma vaktin gelmiştir.

git hoca, daha sonra gider 5-6 tane daha hoca alır, teneke bağlar seni geri çağırırız.

ha bu arada fb' de federasyondaki lobisiyle, sen hariç sesi çıkmayan yönetim dahil bizi ezer, 4-5 senemiz boşa gider.

Bu hayatta böylesine her sorunu dışarda arayan iki kişi tanıdım.

IMG_2988.webp

Sakatlıklar, şanssızlıklar, hakem kabahatleri, yönetimsel yanlışlıklar filan hepsi tamam da İlk yarıdaki maçlarda perişan ettiğimiz RS ve TS a karşı, ikinci maçlarda, futbol anlamında bu denli aciz kalınmasını izah etmekten çok çok uzak hocam, lütfen artık ama...Ki bu defa istediğin transferler hemen hemen tümüyle yapılmışken...

Hala kendi eski istatistiklerinden bahsetmeni üzülerek izlemekteyim. Ezeli rakiplerimiz bizden daha büyük sıkıntılar içindeyken, görevde olduğun 3.5 yılda hala kabul edilebilir bir oyun şablonu oturtamadıysan, geçmiş istatistiklerin seni kurtarmaz...

Haydi bütün sezon hakemler bizi dogradi tff bizim önümüzü kesti bilmem baska dis gücler bizi engelledi ,yok zemjn kötüydü yok haftada üc mac yaptik haydi hersey dedigin gibi olsun , peki bu rezil futbolumuzu da mi onlar istedi oynatti? El insaf hoca denizde kum sende bahane, birak artik iste bu isi, bu takimi kuran da sensin oynatamiyan da sensin.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "UEFA Başkanı, futbolun herkese ait olduğunu hatırlattı. Bu süreçte UEFA Başkanı Ceferin ve FIFA Başkanı Infantino'nun yanında durduğumu söylemek isterim."

tenor.gif

Aga sen ne anlatıyon haftalardır Allah adına ya

Hoca 4 senedir takımın başında olmana rağmen bu takımın sistemi yok.4 senede iyi kötü bir oyun sistemi üzerine konuşmamız gerekir.Tepkimiz buna yav!

bıraksın hoca bu ne, yok dışarıyla paylaşamadığı sıkıntılar varmış. milyarlarca insan için geçerli değil mi bu durum zaten. kolay kolay kimse mahrem meseleleri dışarıyla paylaşmıyor. fiziki açıklama yok hep metafizik, psikolojik

Hâlâ masal anlatıyorsun utan utan.

Geri
Üst Alt