Behzat Bilge
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2021
- 3.472
- 2.356
- 563
Olmadığımız masa yok Semih. Ben oranın ta kendisiyim!@Behzat Karaca sen niye yoksun ciğerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmadığımız masa yok Semih. Ben oranın ta kendisiyim!@Behzat Karaca sen niye yoksun ciğerim
Bir bildiği yok renktas artık. Gerçekleri kabul edelimHer bilinçli Galatasaraylı hocası kimse savunur zaten ama bu kişi Terim'se sorgusuz sualsiz bir bildiği vardır der çünkü bilirki GS üzerinden menfaat,çıkar gözetmez kendini GS üzerinde gören çıkar gözeten oyuncunun gözünün yaşına bakmaz yöneticileri bile affetmez bu adam yürüyen Galatasaray..Bazı arkadaşlar sonradan mı Gsli oldu diye şüphe ediyor insan.
içi geçmiş kim oluyor renktasGözünle oku yazdığımı bak gözünle diyorum Hayri, yalamayı bırakın artık. Nerde içi geçmiş adam var peşinde koşuyorsunuz.
Benim için Tüpçü'nün yanına gittiği an bitmişti.Sene 2005 te Manager oyununda takımımın ismi FT Galatasaray dı.
Hep destek tam destek mottosu ile senelerce izledim.
Tüpçüyle imza şovu yaparken kızdım ama sırt dönmedim.
Arda'yı isteyip kendi itibarını sıfırladı.
Arda uğruna başkanına kafa tuttu, o Arda babası yaşında adamı döverken, sana ve patronuna ana avrat düz geçti.
O günden sonra benim için FT eski FT değildir.
Gscimbom mobil
Titrek dilini koparırız af maf YOK kelle alacaksın kelleeeeGörevimden affımı istiyorum.
üzgünüm ama #istifa haftaya fikrim değişirse yine belirtirim.
Görevimden affımı istiyorum.
duvar yıkıldıGörevimden affımı istiyorum.