- 10 Nisan 2013
- 53.425
- 33.253
- 2.993
Hocam boş mukavemeleye imza atmış.Umarım uçuk ücret olmaz tabii ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ben senin dediğini anlıyorum zaten.Peki bunu kabul ettim . Peki maddi durumu kotu olmalarinin sucu terim , alikoc ya da Gs fb gibi kuluplerin mi ki bu insanlarin desarj ve hakaret etme odaklari olacaklar
Memnuniyetsizsen ilgilenmezsin olur biter
Evet ben senin dediğini anlıyorum zaten.
Bu mantık benim de hoşuma gitmez.
Örneğin adam tatile gider ama orada bile tadını çıkarmaz, somurtur.
Futbolu takıntı haline getirmemek lazım, veya bir hobiyi.
Deşarj olma amacı ile yaptığın bir şeyin sana yük bindirmek yerine yükünü biraz hafiflemesi gerekir.
Ama Türkiyede insanlar takıntılı ve sabırsız, sebebi de sosyoekonomik faktörler ve eğitimsizlik belki de
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet bazen böyle düşündükten sonra diyorum ki ne bekliyordun ki ortadoğudasın...Tipik ortadoguluyuz yav![]()
Desenize 3 yıl daha takım top oynamayacak.
3 yıl daha saçma sapan transferler yapılacak .
3 yil daha anadolu kulüplerinin çöpleri zengin olacak.
Hele boş mukaveleye imza attı olayı tamamiyle kandırmaca.
Geçen sene 1905 lira alıyorum ayağına 1 milyon euroluk alacağını bu seneye kitledi ve kur farkından dolayı en az 2.5 milyon lira fazla para kazanmış oldu.
Bugün de Türk lirası ile anlaşma yaptığı için bilerek mukaveleyi boş bıraktirmış ki yarın o bir gün kur düşerse ona göre para alacak
Neyse artık tupcu'ye koşacağı günleri bekleyeceğiz ne yapalım.Yakındır zaten.
3 yıl daha saçma sapan transferler yapılacak .
3 yil daha anadolu kulüplerinin çöpleri zengin olacak.
Hele boş mukaveleye imza attı olayı tamamiyle kandırmaca.
Geçen sene 1905 lira alıyorum ayağına 1 milyon euroluk alacağını bu seneye kitledi ve kur farkından dolayı en az 2.5 milyon lira fazla para kazanmış oldu.
Bugün de Türk lirası ile anlaşma yaptığı için bilerek mukaveleyi boş bıraktirmış ki yarın o bir gün kur düşerse ona göre para alacak
Neyse artık tupcu'ye koşacağı günleri bekleyeceğiz ne yapalım.Yakındır zaten.
Wenger zaten artık kestane olarak anılıyor idi, taraftarları artık neler neler söylüyordu. Ferguson için de yine başarılı olmadığı dönemler bayağı eleştiri yapılmış diye okudum, hatta okuduğum kaynak doğru ise yol ayrımı noktasına kadar gelinmiş. Chelsea dediğin kulüp daha şunun şurası kaç senelik top class kulüp ve sezonları karıştırmıyor isem daha geçtiğimiz sezonun sonunda, ondan önceki sezon şampiyon yapan teknik direktörü kapının önüne koydular. Daha gerilere gidecek olur isek Chelsea özelinde ve kaç tane teknik direktör değiştirdikleri hususunda, verdiğin örneğin aslında eleştirenleri haklı çıkardığının farkına varmış olursun.Bu mantikla wenger in bir efsane degil kestane olarak anilmasi lazimdi , bu mantikla fergusonun ilk senelerinde premier ligten def edilmesi lazimdi
Hele hele chelsea 50 sene mi ne sampiyonluk bekledi , kapiya kilit vurmasi lazimdi
Peki diyelim molde , veya nec nimegen yahut senelerdir adi sani duyulmayan nurnberg
Baskanlarini , teknik ekiplerini 4-5 ayda tefe koyuyorlar midir
Mesela rosenborg forumlarindaki yonetim elestirilerini okumak isterdim
Evet bazen böyle düşündükten sonra diyorum ki ne bekliyordun ki ortadoğudasın...
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elbette, her dönemin ve her durumun bir sonu olacağına inanırım her zaman. Hiçbir şey sonsuza dek sürmezDuzelecegini dusunuyor musun mevcut durumun?
Manu'nun Ferguson dan önce 6 7 şampiyonluğu var son şampiyonluğu da 60 küsürlü yıllarda yani Ferguson'un oluşturduğu yapıda hep şampiyon olan bir takım değilmiş ManuWenger zaten artık kestane olarak anılıyor idi, taraftarları artık neler neler söylüyordu. Ferguson için de yine başarılı olmadığı dönemler bayağı eleştiri yapılmış diye okudum, hatta okuduğum kaynak doğru ise yol ayrımı noktasına kadar gelinmiş. Chelsea dediğin kulüp daha şunun şurası kaç senelik top class kulüp ve sezonları karıştırmıyor isem daha geçtiğimiz sezonun sonunda, ondan önceki sezon şampiyon yapan teknik direktörü kapının önüne koydular. Daha gerilere gidecek olur isek Chelsea özelinde ve kaç tane teknik direktör değiştirdikleri hususunda, verdiğin örneğin aslında eleştirenleri haklı çıkardığının farkına varmış olursun.
Yine diğer takımlar misal Nürnberg, malum Bundesligayı takip ediyorum. Nürnberg sınıfı takımların teknik direktör değiştirme hızına yetişemezsin bile. Bir bakmışsın biraz çıkış yaptıran teknik direktör iki ay sonra kovulmuş, sanırsın şampiyonluğa oynayan bir takım.
Bu piyasa böyle abi.Manu'nun Ferguson dan önce 6 7 şampiyonluğu var son şampiyonluğu da 60 küsürlü yıllarda yani Ferguson'un oluşturduğu yapıda hep şampiyon olan bir takım değilmiş Manu
Wenger'in son 15 senedir ne başarısı var
Chealse zaten satın alındı para geldi huzur geldi
Nürnbergi boşver Real Madrid Barcelona kovuyor, hatta 1 sezon önce ŞL şampiyonluğu kazanan Carlo Ancelotti diğer sene başarısız diye kovuldu
Real Madrid in yenildiği 1 maç sonrası doğum günü partisini iptal etmediği için Ronaldo taraftarları tarafından protesto edilmiş bak bunu biz yapmıyoruz dünyanın en büyük 2 3 kulübünden birinin taraftarı dünyanın en iyi 2 oyuncusundan birine yapıyor.Çıta acayip yüksek, kimse başarısızlığa tahammül etmiyor artıkBu piyasa böyle abi.
Klopp kovulmadı ama kötü bir sezon sonrası yollar ayrıldı, Löw çoktan gitmesini istiyorlar, resmi olarak kovulmamıș olsa bile gidişi hakkında türlü türlü söylentiler çıkan Zidane, bunlar bile böyle durumlar yaşadılar, yaşıyorlar.
Yahu sen neden böylesin, neden devamlı kendin bir şeyleri yapıp şikayet ediyorsun?Bir fatih terim anlasma konusunu geldi bir iki kisi , isim vermek istemiyorum , kiskirtti ortami ve mecrasindan cikardi yine
Bu tip insanlari gorunce ben de yaparim diyip guc buluyorum aslinda
Gsc uyelerinin en basarili oldugu mevzu , konu iceriklerini basliklarindan uzaklastirmak olsa gerek