Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Hocam boş mukavemeleye imza atmış.Umarım uçuk ücret olmaz tabii ki.

Peki bunu kabul ettim . Peki maddi durumu kotu olmalarinin sucu terim , alikoc ya da Gs fb gibi kuluplerin mi ki bu insanlarin desarj ve hakaret etme odaklari olacaklar

Memnuniyetsizsen ilgilenmezsin olur biter
Evet ben senin dediğini anlıyorum zaten.
Bu mantık benim de hoşuma gitmez.

Örneğin adam tatile gider ama orada bile tadını çıkarmaz, somurtur.
Futbolu takıntı haline getirmemek lazım, veya bir hobiyi.
Deşarj olma amacı ile yaptığın bir şeyin sana yük bindirmek yerine yükünü biraz hafiflemesi gerekir.
Ama Türkiyede insanlar takıntılı ve sabırsız, sebebi de sosyoekonomik faktörler ve eğitimsizlik belki de

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet ben senin dediğini anlıyorum zaten.
Bu mantık benim de hoşuma gitmez.

Örneğin adam tatile gider ama orada bile tadını çıkarmaz, somurtur.
Futbolu takıntı haline getirmemek lazım, veya bir hobiyi.
Deşarj olma amacı ile yaptığın bir şeyin sana yük bindirmek yerine yükünü biraz hafiflemesi gerekir.
Ama Türkiyede insanlar takıntılı ve sabırsız, sebebi de sosyoekonomik faktörler ve eğitimsizlik belki de

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tipik ortadoguluyuz yav :D

Desenize 3 yıl daha takım top oynamayacak.
3 yıl daha saçma sapan transferler yapılacak .
3 yil daha anadolu kulüplerinin çöpleri zengin olacak.

Hele boş mukaveleye imza attı olayı tamamiyle kandırmaca.
Geçen sene 1905 lira alıyorum ayağına 1 milyon euroluk alacağını bu seneye kitledi ve kur farkından dolayı en az 2.5 milyon lira fazla para kazanmış oldu.
Bugün de Türk lirası ile anlaşma yaptığı için bilerek mukaveleyi boş bıraktirmış ki yarın o bir gün kur düşerse ona göre para alacak ;)
Neyse artık tupcu'ye koşacağı günleri bekleyeceğiz ne yapalım.Yakındır zaten.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Desenize 3 yıl daha takım top oynamayacak.
3 yıl daha saçma sapan transferler yapılacak .
3 yil daha anadolu kulüplerinin çöpleri zengin olacak.

Hele boş mukaveleye imza attı olayı tamamiyle kandırmaca.
Geçen sene 1905 lira alıyorum ayağına 1 milyon euroluk alacağını bu seneye kitledi ve kur farkından dolayı en az 2.5 milyon lira fazla para kazanmış oldu.
Bugün de Türk lirası ile anlaşma yaptığı için bilerek mukaveleyi boş bıraktirmış ki yarın o bir gün kur düşerse ona göre para alacak ;)
Neyse artık tupcu'ye koşacağı günleri bekleyeceğiz ne yapalım.Yakındır zaten.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Abi tayinini iste yav o sehir sana yaramiyor

Bu mantikla wenger in bir efsane degil kestane olarak anilmasi lazimdi , bu mantikla fergusonun ilk senelerinde premier ligten def edilmesi lazimdi

Hele hele chelsea 50 sene mi ne sampiyonluk bekledi , kapiya kilit vurmasi lazimdi

Peki diyelim molde , veya nec nimegen yahut senelerdir adi sani duyulmayan nurnberg

Baskanlarini , teknik ekiplerini 4-5 ayda tefe koyuyorlar midir

Mesela rosenborg forumlarindaki yonetim elestirilerini okumak isterdim
Wenger zaten artık kestane olarak anılıyor idi, taraftarları artık neler neler söylüyordu. Ferguson için de yine başarılı olmadığı dönemler bayağı eleştiri yapılmış diye okudum, hatta okuduğum kaynak doğru ise yol ayrımı noktasına kadar gelinmiş. Chelsea dediğin kulüp daha şunun şurası kaç senelik top class kulüp ve sezonları karıştırmıyor isem daha geçtiğimiz sezonun sonunda, ondan önceki sezon şampiyon yapan teknik direktörü kapının önüne koydular. Daha gerilere gidecek olur isek Chelsea özelinde ve kaç tane teknik direktör değiştirdikleri hususunda, verdiğin örneğin aslında eleştirenleri haklı çıkardığının farkına varmış olursun.

Yine diğer takımlar misal Nürnberg, malum Bundesligayı takip ediyorum. Nürnberg sınıfı takımların teknik direktör değiştirme hızına yetişemezsin bile. Bir bakmışsın biraz çıkış yaptıran teknik direktör iki ay sonra kovulmuş, sanırsın şampiyonluğa oynayan bir takım.

En güzel ve güncel örnek Löw. Adam Dünya Şampiyonu yaptı, var mı bundan daha büyük başarı? Adam o zaman da eleştiri alıyordu ama son dünya kupası sonrası adamın kellesini istiyor taraftar ve bugün Fransa karşısında alınacak sonuca göre de kovulma ihtimali hayli yüksek.

Yine Klopp mesela, dipte olan Dortmund takımını aldı nerelere getirdi ve kötü bir sezon sonrası yollar ayrıldı.

Duzeltmenin yolu bu tavra paye vermemek

Bu kadar basit . Kulupler ortaya bir futbol urunu koymakla mukellef ama kimseyi memnun etmekle mukellef degil

Bazen buna karsi su soylenir durur .. "o zaman store lardan urun alin , bilet alin demesinler"

E alma abi , kendi iraden var . Sinemaya git , seyahat et

GS kulubu veya x kulup seni mutlu filan etmek zorunda degil ki yahu , zorla mi tutturuyorlar

Dunyada boyle sacma sey gormedim , tek tarafli mecburiyet esasina dayali is iliskisi

Wenger zaten artık kestane olarak anılıyor idi, taraftarları artık neler neler söylüyordu. Ferguson için de yine başarılı olmadığı dönemler bayağı eleştiri yapılmış diye okudum, hatta okuduğum kaynak doğru ise yol ayrımı noktasına kadar gelinmiş. Chelsea dediğin kulüp daha şunun şurası kaç senelik top class kulüp ve sezonları karıştırmıyor isem daha geçtiğimiz sezonun sonunda, ondan önceki sezon şampiyon yapan teknik direktörü kapının önüne koydular. Daha gerilere gidecek olur isek Chelsea özelinde ve kaç tane teknik direktör değiştirdikleri hususunda, verdiğin örneğin aslında eleştirenleri haklı çıkardığının farkına varmış olursun.

Yine diğer takımlar misal Nürnberg, malum Bundesligayı takip ediyorum. Nürnberg sınıfı takımların teknik direktör değiştirme hızına yetişemezsin bile. Bir bakmışsın biraz çıkış yaptıran teknik direktör iki ay sonra kovulmuş, sanırsın şampiyonluğa oynayan bir takım.
Manu'nun Ferguson dan önce 6 7 şampiyonluğu var son şampiyonluğu da 60 küsürlü yıllarda yani Ferguson'un oluşturduğu yapıda hep şampiyon olan bir takım değilmiş Manu
Wenger'in son 15 senedir ne başarısı var
Chealse zaten satın alındı para geldi huzur geldi
Nürnbergi boşver Real Madrid Barcelona kovuyor, hatta 1 sezon önce ŞL şampiyonluğu kazanan Carlo Ancelotti diğer sene başarısız diye kovuldu

Bir fatih terim anlasma konusunu geldi bir iki kisi , isim vermek istemiyorum , kiskirtti ortami ve mecrasindan cikardi yine

Bu tip insanlari gorunce ben de yaparim diyip guc buluyorum aslinda

Gsc uyelerinin en basarili oldugu mevzu , konu iceriklerini basliklarindan uzaklastirmak olsa gerek

Manu'nun Ferguson dan önce 6 7 şampiyonluğu var son şampiyonluğu da 60 küsürlü yıllarda yani Ferguson'un oluşturduğu yapıda hep şampiyon olan bir takım değilmiş Manu
Wenger'in son 15 senedir ne başarısı var
Chealse zaten satın alındı para geldi huzur geldi
Nürnbergi boşver Real Madrid Barcelona kovuyor, hatta 1 sezon önce ŞL şampiyonluğu kazanan Carlo Ancelotti diğer sene başarısız diye kovuldu
Bu piyasa böyle abi.
Klopp kovulmadı ama kötü bir sezon sonrası yollar ayrıldı, Löw çoktan gitmesini istiyorlar, resmi olarak kovulmamıș olsa bile gidişi hakkında türlü türlü söylentiler çıkan Zidane, bunlar bile böyle durumlar yaşadılar, yaşıyorlar.

Bu piyasa böyle abi.
Klopp kovulmadı ama kötü bir sezon sonrası yollar ayrıldı, Löw çoktan gitmesini istiyorlar, resmi olarak kovulmamıș olsa bile gidişi hakkında türlü türlü söylentiler çıkan Zidane, bunlar bile böyle durumlar yaşadılar, yaşıyorlar.
Real Madrid in yenildiği 1 maç sonrası doğum günü partisini iptal etmediği için Ronaldo taraftarları tarafından protesto edilmiş bak bunu biz yapmıyoruz dünyanın en büyük 2 3 kulübünden birinin taraftarı dünyanın en iyi 2 oyuncusundan birine yapıyor.Çıta acayip yüksek, kimse başarısızlığa tahammül etmiyor artık

Allah Allah hem suclu hem güclü bir de yag gibi üste cikiyor.

konu 3 saatlik ama konu konusu 1 haftalık dedikodunun bugün tüten dumanı... Görüşmeler 3-4 gündür sürüyordu..
Sezon başlamadan, kendisi bırakana kadar uzatılmasının artık ihtiyaç olduğunu, burada bazı arkadaşların da desteğiyle belirtmiştik zaten..

Bir fatih terim anlasma konusunu geldi bir iki kisi , isim vermek istemiyorum , kiskirtti ortami ve mecrasindan cikardi yine

Bu tip insanlari gorunce ben de yaparim diyip guc buluyorum aslinda

Gsc uyelerinin en basarili oldugu mevzu , konu iceriklerini basliklarindan uzaklastirmak olsa gerek
Yahu sen neden böylesin, neden devamlı kendin bir şeyleri yapıp şikayet ediyorsun?
Senin ortaya attığın mesajın Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması ile alakası nedir peki?

Alenen millete laf yetiştirmek için attığın ve sonrasında da bunu desteklemek için attığın konu ile alakasız bir sürü mesajın var yahu.

Bunlara cevap verilmesi kadar doğal bir şey yok yahu burası forum, ortaya bir fikir koyuyorsan, fikri bir çok mesaj ile devam ettiriyorsun, bu durumda herkesin buna karşı fikir beyan etme hakkı var. Sana karşı tepkilerin daha değişik olmasında da yine şapkanı önüne alıp bir düşün bakalım sebebini. Çünkü sen sana yapıldığı zaman delirdiğin bir şeyi yapıp millete nasıl davranmaları gerektiğini dikte etmeye çalışıyorsun.

Edit: Yapmak istediğin bir şey var ise de yap yahu, hem de açık açık. Boşuna da kendini burada sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterme. Bir kaç ay önce muhatabım bile değilken gelip bana saldıran, bel altına kadar inip söz konusu dahi olmadığı halde git Ünal Aysal'ın önünde diz çöküp yala diyen ama bugün her ne hikmetse mevcut yönetimin hiç bir hatasına toz kondurmayan, eleştirenlere devamlı müdahele eden birisin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt