Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 2021 yılına kadar tüm kupalara ambargo koyacağız ...

Oynadigimiz léş oyunun herkes farkinda.Ama soyle bir durum var
Mevcut futbol duzuninde-turkiyedeki
Terim alternatifsizdir.
Ne zaman ki futboldan siyaset cekilir
Ne zaman ki tff tarafsiz olur
Ne zaman ki taraftarlar tuketme kafasindan yapici ve sabirli bir profile gecis yapar iste o zaman terimin alternatifi dusunulur.

Les oynadigimiz kismi disinda katiliyorum . Ozellikle taraftar kismina

Mesela fb 8-9 senede 1 kez sampiyon oldu diye yer yerinden oynuyor antuda

Ne var abi yani ? Olabilir , alikoc ile de belki 3-4 sene olamazsin , bu kadar buyutulecek bir mevzu mu bu

Demek ki biz de tekrar 14-15 sene sampiyon olamasak herkes birbirine girecek

FT varken rakip kim olursa olsun, kadromuz ne kadar yetersiz bile olsa relaks durumu olmuyor mu sizde de ya. Ara ara konsantrasyon eksikliği veya fazlalığından saçma skorlar alabiliyoruz ama onlarsa nazar olsun. Hofa

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç özelinde sonuna kadar haklı.Gerekirse 3-5 sene sabredeceğiz diyenlerin şu an neredeyse istifa kıvamına gelmeleri dibine kadar tutarsızlık.Eleştirmekle defolsun gitsin kebapçı kro demek aynı şey değil.
Siz bu eleştiri konusunda neden bu kadar saplantılısınız yahu? Daha beter olsunlar ama adamlar tepki vermekte haklı. Büyük beklentiler ile yirmi yıllık bir çile sonrası geldi ve yaptığı hamleler ile hayal kırıklığı yarattı.

Aynısı Fatih hoca için tasvip etmesem bile söylenen o sözler için geçerli. Bazı kişiler özelinde yapılan bir hamlenin verdiği hayal kırıklığı daha büyük olduğu için tepkiler de daha sert olabilir.

Siz bu eleştiri konusunda neden bu kadar saplantılısınız yahu? Daha beter olsunlar ama adamlar tepki vermekte haklı. Büyük beklentiler ile yirmi yıllık bir çile sonrası geldi ve yaptığı hamleler ile hayal kırıklığı yarattı.

Aynısı Fatih hoca için tasvip etmesem bile söylenen o sözler için geçerli. Bazı kişiler özelinde yapılan bir hamlenin verdiği hayal kırıklığı daha büyük olduğu için tepkiler de daha sert olabilir.

O zaman 3-5 sene sabredeceğiz,sabır destek zamanı diye boş yapmayacaklar.Sinan da onu kastediyor.

Simdi arsivde yer almasi amaciyla yazmak zorunda hissediyorum ,amacim limonlamak degil ortami

Bugun bu olaya alkis tutanlar "umarim ki" , ornegin 5 hafta sonra bir macta kadro seciminde , umarim 8 ay sonra bir eleme macinda alinan maglubiyet sonrasinda , umarim 2022 de opsiyon kullanilirsa bir kasim aksaminda derbi kaybedilirse elestirmezler

Iste hep kast ettigim buydu , anlasilsin diye yaziyorum tam da bu anda

Ya bir seye destek olacak ve taraf olup , nasil bugun soylediginiz gibi "sonuna kadar" diyeceksiniz , ya da boyle buyuk buyuk konusmayip "bakalim gorecegiz" diye temkinli olacaksiniz

Fb liler alikoc diye neredeyse hatim indirdiler , 4 ayda yarisi satti adami , demek ki 4-5 sene daha sampiyonluk gelmese uyeligini silecekler

Eger basarili olsun olmasin "sonuna kadar terim" sertliginde destekliyorsaniz , kritik maclarin stresli anlarinda da bugun yazdiklarinizi unutmayin , cunku hatirlatip onunuze bu yazdiginiz satirlari getiren biri her an tetikte olacak
Sana ne yahu, sen milletin keyfinin kahyası falan mısın? Senin fikirlerine reaksiyon alınca deliriyorsun ama son dönemde her türlü eleştiriye karışıyorsun yeter yahu düş milletin yakasından. Futbol benim için sadece bir spor deyip yapılan eleştiriyi bu kadar dert eden, kendine yapıldığı zaman delirdiğin bir şeyi nerede ise her gün yapan başka biri görmedim ben ömrü hayatımda.

Bu mantikla wenger in bir efsane degil kestane olarak anilmasi lazimdi , bu mantikla fergusonun ilk senelerinde premier ligten def edilmesi lazimdi

Hele hele chelsea 50 sene mi ne sampiyonluk bekledi , kapiya kilit vurmasi lazimdi

Peki diyelim molde , veya nec nimegen yahut senelerdir adi sani duyulmayan nurnberg

Baskanlarini , teknik ekiplerini 4-5 ayda tefe koyuyorlar midir

Mesela rosenborg forumlarindaki yonetim elestirilerini okumak isterdim

Les oynadigimiz kismi disinda katiliyorum . Ozellikle taraftar kismina

Mesela fb 8-9 senede 1 kez sampiyon oldu diye yer yerinden oynuyor antuda

Ne var abi yani ? Olabilir , alikoc ile de belki 3-4 sene olamazsin , bu kadar buyutulecek bir mevzu mu bu

Demek ki biz de tekrar 14-15 sene sampiyon olamasak herkes birbirine girecek

Bize has bir durum degil.
Fakir toplumlarin hepsinin bu zihniyette oldugunu dusunuyorum.
Adamin kendi ozel hayatinda hata yapma tolore etme luksu yok.
1 gun işe gitmese ac kalacak 1 hata yapsa toparlayamacak
Bu durumdaki insanlardan kalkipta futbolda siyasette onda bunda sabir gostermesini bekleyemeyiz

O zaman 3-5 sene sabredeceğiz,sabır destek zamanı diye boş yapmayacaklar.Sinan da onu kastediyor.
Abi sabredersin ama büyük ümitler ile gelen biri, ondan önceki gibi saçmalar ise hayal kırıklığı olur, hem de öyle böyle değil. Ufak bile olsa doğru hamleler yapsa idi sabır edilirdi ama adam geldi ve yaptığı hamleler ile daha da geriye getirdi.

3 yıl daha şampiyon olsak 24 oluyor. Adama yeniden yıldız taktırtmayacaklar :) 3.5 yıllık imzalasaydınız ya

Abi sabredersin ama büyük ümitler ile gelen biri, ondan önceki gibi saçmalar ise hayal kırıklığı olur, hem de öyle böyle değil. Ufak bile olsa doğru hamleler yapsa idi sabır edilirdi ama adam geldi ve yaptığı hamleler ile daha da geriye getirdi.

Kötü bir mali durumdaysan hamlelerin de alacağın riskler de o kadar kallavi yük taşır.Burada anlaşamıyoruz seninle.Adam bir model deniyor şu anda.Hemen doğru/yanlış diye kestirip atamazsın.Öyle 5-6 haftalık duruma göre planlama olmaz bir kulüpte.Çok anlık düşünüyorsun bazen.

Mesela aziz ali koc veya terim hatta Gs bjk fb de degil

Beni anlamiyorsunuz . Kim olursa veya hangi takim olursa olsun

Sampiyon olmasa yahut basarili olmasa ne olur ki ? Bu kadar onemli bir mesele mi

Lig oynanir biter , seneye tekrari var . Bu atfedilen onemi anlamak zor

Yahu fikirler değişir, bugün söylediğin yarın farklı bir durum oluştuğu zaman değişir. Kimi daha sabırlıdır kimi daha sabırsız.

Bu duruma devamlı dil uzatan ise daha aynı maçta fena oynamıyor dediği bir oyuncu için maç sonunda doksan dakikanın en kötüsü diyen birisi, üstelik 15-20 dakika ara ile.

Bırak yahu millete karışma. Kendine yapılınca deliriyor, sağa sola şikayet ediyorsun.

Geri
Üst Alt