Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

Bize has bir durum degil.
Fakir toplumlarin hepsinin bu zihniyette oldugunu dusunuyorum.
Adamin kendi ozel hayatinda hata yapma tolore etme luksu yok.
1 gun işe gitmese ac kalacak 1 hata yapsa toparlayamacak
Bu durumdaki insanlardan kalkipta futbolda siyasette onda bunda sabir gostermesini bekleyemeyiz

Sevgili arkadasim guzel yaziyorsun da , karsinda bir ornek var iste

Bak benle konusuyorsun , turkiyede yasayan , GS taraftari , hatta 20 senedir kombineli , milli hazirlik maclarini dahi sehir sehir gezip kacirmayan , GS yurt disi deplasmanlarina , kupa finallerine giden bir adam

Ben neden gerilmiyor , ortaligi ayaga kaldirmiyorum

Buna cevap ver tum teorilerimden vazgeceyim yahu

Biz insan degil miyiz, nac breda , tromso veya goteborg taraftari insan degil mi

Sevgili arkadasim guzel yaziyorsun da , karsinda bir ornek var iste

Bak benle konusuyorsun , turkiyede yasayan , GS taraftari , hatta 20 senedir kombineli , milli hazirlik maclarini dahi sehir sehir gezip kacirmayan , GS yurt disi deplasmanlarina , kupa finallerine giden bir adam

Ben neden gerilmiyor , ortaligi ayaga kaldirmiyorum

Buna cevap ver tum teorilerimden vazgeceyim yahu

Biz insan degil miyiz, nac breda , tromso veya goteborg taraftari insan degil mi

Sakin :)
Destekliyorum yazdiklarini ben olayi genele vurdugumuzda insanlar neden o kafada neden sabretmiyor onu acikladim sadece

Kötü bir mali durumdaysan hamlelerin de alacağın riskler de o kadar kallavi yük taşır.Burada anlaşamıyoruz seninle.Adam bir model deniyor şu anda.Hemen doğru/yanlış diye kestirip atamazsın.Öyle 5-6 haftalık duruma göre planlama olmaz bir kulüpte.Çok anlık düşünüyorsun bazen.
Yahu Sarper kör müsün ne modeli?
Aldıkları oyuncular berbat ve bonservisleri olmasa bile maliyetleri yüksek.
Üstüne Volkan Demirel vakası, Cocu gibi kariyeri iyi olmayan birine verilen paralar, mali durum kötü iken Comolli gibi iyi oyuncular çıkaran biri idi yalanı ile şişirilmiş bir balona verilen para ve yetkiler.
Mali durumun kısıtlı olsa bile bundan kat ve kat daha iyi iş çıkarabilirsin.

Sakin :)
Destekliyorum yazdiklarini ben olayi genele vurdugumuzda insanlar neden o kafada neden sabretmiyor onu acikladim sadece

Seni anlamasaydim zaten alinti yapip soru sormazdim

Sorum su .. anlattigin gibiyse , ben nasil gayet sakin ve soguk kanliyim

O zaman benim her mactan sonra kendimi yollara vurmam , gunlerimin rezalet gecmesi veya burayi kufur hakaret isyan cumlelerine bogmam gerekirdi

Spor izleyicisi icin bir keyif ve eglence aracidir . Futbol izleyip insan kendini uzer mi yahu , mazosistlik resmen

Yahu Sarper kör müsün ne modeli?
Aldıkları oyuncular berbat ve bonservisleri olmasa bile maliyetleri yüksek.
Üstüne Volkan Demirel vakası, Cocu gibi kariyeri iyi olmayan birine verilen paralar, mali durum kötü iken Comolli gibi iyi oyuncular çıkaran biri idi yalanı ile şişirilmiş bir balona verilen para ve yetkiler.
Mali durumun kısıtlı olsa bile bundan kat ve kat daha iyi iş çıkarabilirsin.

Sadece 8 haftada mı karar verdin yani buna?Volkan'la uzatıp sonra kadro dışı bırakmaları şu ana kadarki en net hataları denebilir.Onun dışında Ali Koç inisiyatifi tamamen Comolli'ye bırakmış belli.Adam sırf taraftar istemiyor diye PSV'ye tazminat verip getirdiği adamı kovsun mu 7-8 hafta sonunda?

Senin neden öyle olmadığının cevabı net ve bunu saldırmak için değil böyle olduğu için söylüyorum. Bugüne kadar sorumluluk nedir bilmeyen bir bireyin rahat olması ve hiç bir şey umrunda olmaması kadar doğal bir şey yok.

Sorumluluk üstlenen insanın hayata bakışı, olaylara reaksiyonları, sabır sınırları, hayattan beklentileri çok farklı olur.

Sadece 8 haftada mı karar verdin yani buna?Volkan'la uzatıp sonra kadro dışı bırakmaları şu ana kadarki en net hataları denebilir.Onun dışında Ali Koç inisiyatifi tamamen Comolli'ye bırakmış belli.Adam sırf taraftar istemiyor diye PSV'ye tazminat verip getirdiği adamı kovsun mu 7-8 hafta sonunda?

Yanlis seyi tartisiyorsunuz . Diyelim ki alikoc bu hatalari 4 ay degil 4 sene yapti ve fb 4 sene boyunca 8-12 incilik arasi bitirdi sezonlari

Ne olur ki abi ? 90 dk macini izler gol atinca sevinir yenilince de anlik husran yasar tv yi kapatir baska bir seyle mesgul olursun

Dunyayi gezersin aklina bile gelmez dunku mac , siz bu hayata cile cekme amaciyla mi geldiniz ya

Trafik sikayet , zamlar sikayet , buraya yansitmasaniz da kendi tanidiklarimdan goruyorum evden kadindan sikayet

Bari bunlardan uzaklasmak icin basvurdugunuz futboldan eziyet cekmeyin

O zaman benim her mactan sonra kendimi yollara vurmam , gunlerimin rezalet gecmesi veya burayi kufur hakaret isyan cumlelerine bogmam gerekirdi

Spor izleyicisi icin bir keyif ve eglence aracidir . Futbol izleyip insan kendini uzer mi yahu , mazosistlik resmen

Konteynr bulamadigim icin atamadim 1 saattir cebimde tasiyorum.Ben bunu yere atmiyorsam cebimde tasiyorsam insanlar neden bankta orda pisligini birakiyor neden parklar copten gecilmiyor

Soruma verecegin cevap senin de aradigin cevap aslinda :)20181016_205116.webp

Bu süreçte hocanin yerine gelecek kisiyi iyi hazırlamamız gerekir yoksa bir daha şampiyonluk göremeyiz galiba.
Hatta sözleşmenin son senesinde hocayı futbol yönetiminden sorumlu yonetici yapmak akilli hamle olacaktır. Biraz yonetim kısmında pissin

Konteynr bulamadigim icin atamadim 1 saattir cebimde tasiyorum.Ben bunu yere atmiyorsam cebimde tasiyorsam insanlar neden bankta orda pisligini birakiyor neden parklar copten gecilmiyor

Soruma verecegin cevap senin de aradigin cevap aslinda :)Ekli dosyayı görüntüle 31061

Sordugum tam da buydu ama ben sana sordum , neden bana geri soruyorsun

Sen cevapla iste

Desenize 3 yıl daha takım top oynamayacak.
3 yıl daha saçma sapan transferler yapılacak .
3 yil daha anadolu kulüplerinin çöpleri zengin olacak.

Hele boş mukaveleye imza attı olayı tamamiyle kandırmaca.
Geçen sene 1905 lira alıyorum ayağına 1 milyon euroluk alacağını bu seneye kitledi ve kur farkından dolayı en az 2.5 milyon lira fazla para kazanmış oldu.
Bugün de Türk lirası ile anlaşma yaptığı için bilerek mukaveleyi boş bıraktirmış ki yarın o bir gün kur düşerse ona göre para alacak ;)
Neyse artık tupcu'ye koşacağı günleri bekleyeceğiz ne yapalım.Yakındır zaten.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Evet sekiz hafta sonrası karar verdim çünkü görünen köy kılavuz istemez. Comolli gibi birine teslim ediyor neden takip ettiği oyuncu havuzu geniş diye. Sözde takip ettiği oyuncu havuzu geniş olan bir adamın nerede ise aldırdığı her oyuncu mu vasat veya daha kötü çıkar?

Cocu olayını taraftar nerede ise bitmesine yakın öğrendi diye biliyorum, isteyip istemediler mi onu bilmiyorum ama olay o değil. Sen işi profesyonele bıraktım diyorsun ve o profesyonel gidip geldiği takımda bile bir iz bırakamamış birini getiriyor, üstelik az buz paraya da değil, hani ekonomik sıkıntı falan diyorsun ya.

Bütün bunlardan sonra, yüksek beklenti ile alkış tuttukları bir adama tepki olmasına neden bu kadar şaşırıyorsunuz asıl ben onu anlamıyorum. Mevzu onu bunu kovmak değil, yüksek beklentiler ile gelip daha baştan hata diye bağıran hamlelerin yapılması.

Yusuf gayet açık yazmış.
Fakir toplumlarda diyor, senin gelirin topluma göre daha üst seviyede ise, gelecek kaygın maddi olarak yoksa, zamanın da bolsa daha rahat bir insan oluyorsun doğal olarak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neredeyse bir nesil sayende Cimbomlu oldu büyük adamsın hocam ! Allah uzun ömür versin başarılar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf gayet açık yazmış.
Fakir toplumlarda diyor, senin gelirin topluma göre daha üst seviyede ise, gelecek kaygın maddi olarak yoksa, zamanın da bolsa daha rahat bir insan oluyorsun doğal olarak

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Peki bunu kabul ettim . Peki maddi durumu kotu olmalarinin sucu terim , alikoc ya da Gs fb gibi kuluplerin mi ki bu insanlarin desarj ve hakaret etme odaklari olacaklar

Memnuniyetsizsen ilgilenmezsin olur biter

Sordugum tam da buydu ama ben sana sordum , neden bana geri soruyorsun

Sen cevapla iste

Ya sen yasantinla deneyiminle dunya gorusunle bunlari ben tespitlerim ve dunya gorusum dogrultusunda bunlari aşmiz olabiliriz(kendi adima konusuyorum yakin zamanda goruslerim degisti)

Abi bazilari aşamiyor işte futbolun spordan şovdan ibaret oldugunu fark edemiyor
Uzun bir sure de boyle devam edecegini dusunuyorum

Geri
Üst Alt